2015 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun dursun daha yerinde biraz daha inşallah. nidilat yoksa adalat kullanabilirsin aynı ilaç içeriği çünkü bana da sancım çıkınca doktor adalat yazmıştı araştırdım hep aynı içerik. ama ilaç çok ağır bir ilaç ben 3 5 gün anca kullanabildim çok berbat yaptı beni. bütün yan etkileri yaşadım, o yüzden allah yardımcın olsun şimdiden.

daha once duymustum o ilacin olmadiigni baska sehirleri deneseniz olurmuki
hastanede dr un elinde varsa eger git hastanede yat en iyisi : (

istanbulda baktırıyor eşim inşallah bulunur

Muadili adalat değil miydi o ilacın,hashande de kullanıyodu,arkadaşımda kullanmıştı..

adalatla etken maddeleri aynı ama birebir eşdeğer değiller canım adalat kontrollü salım

Telasbyapma canim ins degildir korkulan sey

instgramdan dm atsana tlfnunu. @elidakaya benimki.

6 saat arayla alman gerekiyor dedi ağır gelirse komalık olurum heralde zaten içtiğim kan vitamin ilaçları bile ağır geliyor artık

Cimcime canini sıkma dicem ama imkansiz.. Ayni ana kişi sinden bendede var.. Hatta seninki gene gelir bakarim şu gün demiş ben resmen Sürünüyorum ne anamda nede ablalarimda boyle bor telase yok.. Daha babam bana subatin sonuna kadar bekle mümkünse kar kis kalksin diyor.. Sen düşünme baba bunlari ne zaman istiyosqniz o zaman gelin dedim.. Esim sordu ne zaman gelecekler diye azami tersledim sanane onlarami güvendim çocuğu yaparken diye.. Çünkü eşime anlatamam diyemem anam boyle yapti boyle dedi ilk kavgada suratima gelir biliyorum.. Allah büyük.. Geçecek geçiyor yani...

instgramdan dm atsana tlfnunu. @elidakaya benimki.

tamam atıyorum şimdi :)

6 saat arayla alman gerekiyor dedi ağır gelirse komalık olurum heralde zaten içtiğim kan vitamin ilaçları bile ağır geliyor artık

bana da sıklaşırsa sancı 3 4 defa alabilirsin dedi. ben bir tane de yamuldum da 3 4 tane de dediğin gibi komalık olabilirdim. eşimde halimi görünce bırak doğacaksa doğar daha berbat oldun diyince bırakıverdim bak hala doğurmadım

Ah canim zaten en ufak seye aliniyoruz. Annen anlayissiz davranmis. Uzme kendini. Sen evde mumkun oldugunca dinlen. Artik gunlerimiz doluyor dogsalar da tehlikeli zamanlari atlattik. Boyle dusun kendini rahatlat. Sen rahat olunca sancilar da rahatlar belki. Esin yanindaysa bakma annene fln. Gerekirse kv.den yardim.iste. Ne olur ki samimiyetle yapiyorsa o da anne sonucta

iremguzum benim kocada sorup duuryor baban ne zaman gliyor diye
adam doguma yakin belki gelirim dedi, isterse gelir nerde gorulmus kp in gelip çocuk bakdigi ..
arayip kendi çagiraacakmi$ ben çagirmazsam

sanki ona guvendi çocuk yaparken,konu komsu saolsun mutlaka habe rver çocuklarina biz bkicaz diyolar, bu gidisle baska çarem yok,komsuda yatiliya kalicak çocuklar esim dukkani kapatmak istemedigi takdirde, gece 12 gelip elin evinden çocuk alinmazki ...

offff

Bilmiyorum ki canım daha önce münasebetiniz varsa uğramanda sakınca olmaz sanırım.
Gittimde yeni geldim nasi datli bi kizi oldu masallah gaz problemi yasiolarmis cikartamiomus gazini bi türlü 5 gunlukmus.. nasi heveslendim yaa bilemezsin:)) yeni cikartmislarda gazini melek gibi uyuyor masallah..

Kızlar merhaba

Dün doktordan geldim.

34 + 5 günlük kilosu 2700 gram. sizce normal mi ?

Bide doktor 37 haftalık görünüyorsun ama Sat a göre öyle değilsin dedi. Gelişimi iyiymiş..

Bpd : 9.21 mm 36 + 0 hafta

Fl : 6.94 mm 36 + 1 hafta

Ac: 29.2 mm çıktı. 37 + 0 hafta

Aslında geçen hafta başka doktora gittim orda kilosu 2600 gramdı. AC: 31.4 mm idi.

ultrason cihazları farklı ölçebilir; önemli olan aynı ultrasonda büyümüş olması dedi. İçim rahatladı.

uzakmisiz ben A.ozcan caddesindeyim. Kadina da uzak gelmez oraya. Bulursun ins birini. Kendin yapma sakin
Ya 2 farkli kadin buldum soguk die gelmiolar annemle kv.agiz yapiorum tamam diolar ama gelen giden yok halilari yikamaya verdim camlar kalacak artik koltuklarim falanda temiz mutfagi hallettim genel bi supurup silcem artik napiyim kimse kusuruma bakmasin..

kayınvalideme annemden daha çok güveniyorum kadını şimdi arayıp söylesem biliyorum kalkar gelir
annemin aslında her zamanki patavatsızlığı alışık olmam gerek ama yapamıyorum işte
bende anne olacağım acaba bende mi böyle yapacağım kızıma diyorum yaaa

aman gelirim demesine inanmıyorum bugün gelir yarın gider biliyorum
geçen sefer doktor düşük riskin var dedi rapor verdi dedim akşam yemeğine geldi yemek yedi çayını içti bıraktı mutfağı o halde gitti. doğursam bir gün kalır ikinci gün gider biliyorum. benim eşimde artık biliyor nasıl biri olduklarını hiç ağzından annen gelsin lafı bile çıkmıyor adam yat dinlen temizliğine başlatma kokmadın pislikten olmazsa kadın buluruz gelir yapar sanada bakar diyor. pazartesi gideceğim kayınvalideme yatacağım onda
annemin gelip bana laf söylemesinden iyidir kayınvalidemin evinde yatmak

korktum valla ilaçtan zaten bünyem zayıf
az sonra doktoru arayacağım adalat kullanabilirmiyim diye

canım sıkma canını bu halinle kendini üzüp Allah korusun daha çok hastalanacaksın ben şimdi çorludaki Selçuk ecz deposunu aradım piyasada yokmuş o ilaç ama dediğin gibi ellerindekini saklayıp tanıdıklarına veriyor olabilirler mi bilemiyorum p.tesi tanıdık bi eczacı var ona sorucam onun yerine kullanabileceğin bir ilaç varsa onu araştıralım.....

istanbulda baktırıyor eşim inşallah bulunur

adalatla etken maddeleri aynı ama birebir eşdeğer değiller canım adalat kontrollü salım
Nidilat yokmuş zaten,en iyisi dr unla konuş adalat için,vakit kaybetmemiş olursun.. Gerçi geleceği varsa gelir,hiçbir şey tutamaz İkra sultanı :))
Annen için diyecek bişey bulamıyorum ya,bi vertigo oldum annem 1200 km yoldan geldi 5 haftadır yanımda.. Çok şaşırıyorum böyle anneler olduğunu görünce.. Allar yardımcın olsun..

Ayni hastanedeki ultrasonlar bile deisik cikario.. gecen hafta havalar kotuyken benim doktorumun ultrason aleti arizalanmis baska doktorunkinden bakti daha kilolu cikti hastaneden cikmadan yine bakti 60gr eksik cikti cocugum kilomu verdi die panikledim yok dedi her cihazda farkli çıkar sen surekli bu cihazda ultrasona giriosun onu baz alman lazım takilma yani dedi

ay canım benim, ben o kadar pişmanım ki aynı şeyi doktorbana dedi su içmeye bile kalkmayacaksın. gel gör ki herkes abartıyorsun falan filan dedi annem hasta bakacak kimse yok kv geliyor ama ay şuram ağrıyor buram ağrıyor bende anne git hastasın vs. dedim sonuç az da olsa kalktım yemek yaptım doğum yaptığım gün viledayla yerleri hafiften sildim sonuç 35+1 de doğurdum. Şimdiki aklım olsa wc bile kalkmaz ördeğe yapardım, yine de kalkmazdım. sen sen ol bakacak kimsen varsa kalkma sakın! doktor ne diyorsa onu dinle. Ben dinlemediğime bin pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…