Canım beline masaj, göbeğin destek ,Sola uzanmak , muz ( magnezyum takviyesi ) bikaç gündür bunları yapıyorum belki işine yarar die yazım dedimYani nasıl anlatayım ki herkeste farklı heralde Bıçak saplaması gibi başladı bende sonra yayılarak devam etti sonra kesildi şimdi daha az elektrik çarpar gibi oluyo bebek kasılıyo toplanıyo
Acikcasi ben bol dua ve pozitif dusunerek ciktigini dusnuyorum cunku hicbsiey yapilmadi..yapmadim..
En son 105cikti ama 100un ustunde bisy yapmiyorlarmis eger daha cok duserse(insaAllah cikarlar)100un altinda tedavi sureci basliiyormus simdlik surekli kontrol ediyorlar herhafta kan tahlili oluyorum..
magnezyum bitti zaten yarın eczaneden alcamCanım beline masaj, göbeğin destek ,Sola uzanmak , muz ( magnezyum takviyesi ) bikaç gündür bunları yapıyorum belki işine yarar die yazım dedim
Ahahah bilimc altimda neler oluomussa gerceklermi bunlar acabaaaKız yoksa sen ağrı sancı ayağını işten kaytarmak için mi yaptın bakim
yap canım ya ben biraz normal doğuma takıntılıyım da elbette öncelikle sağlıklı olmamız
Napıosunız bacılar.. İşleri hafiflettim dinleniyorum. Bugünlük bu kadar yeter:) maşaAllah doğuran doğurana. Ama zamanında gelsinler inşaAllah, hayırlısıyla. En korktuğum gece doğum yapmak. Nöbetçi doktoru istemiyorum, kendi dr isterim. Ama normalde gee doğuma gidince çok rahat oluyo. Hastane boş, yollar boş.. Elifimde gece 2 de nişan geldi, hastaneye giderken suyum gelmeye başladı. Hastaneye vardığımızda suyum devam etti. Kimse yoktu doğumhanede, 2 ebe vardı. O hastanede nöbetçi kadın doğum dr yoktu. Sabaha kadar sancımda yoktu, öyle doğumhanede dolaştım durdum. Sabah dr geldiğinde az bişey suni sancı verdiler. Sonra doğum:)
Bazi bebek suyuyla geliomus ya Allah korusun hastanen yakinmi cnm ? Evde beklicegine hastanede beklersin uzaksa..Sıklıkları azaldı diye rahatım aslında geçmezse giderim ama
Iki saattir kızı uyutcam diye uğraşırken benm uykum geldi iyi mi aklım da burda ama artk gece cis molalarinda okurum gelişmeleri opuldunuz hepiniz hayirli geceler
Gamze kim Kizlarrr?
Yok canım çok uzak değil yani 5 dk da hastanede oluruz ufak sancılar var eşim evde değil şuan uykuda kaçtı oturup öle duruyorumBazi bebek suyuyla geliomus ya Allah korusun hastanen yakinmi cnm ? Evde beklicegine hastanede beklersin uzaksa..
Perde.artık şifreli yazıcam @
sanciyla evde dogurmazsin sekerimYok canım çok uzak değil yani 5 dk da hastanede oluruz ufak sancılar var eşim evde değil şuan uykuda kaçtı oturup öle duruyorum
Magnezyum içtim kendime geldim az önce b deM
magnezyum bitti zaten yarın eczaneden alcamşimdi süt kattım kendime içiyorum
yap canım ya ben biraz normal doğuma takıntılıyım da elbette öncelikle sağlıklı olmamız
haklısın canım valla kimseden medet ummadan kendi göbeğimi kesmeyi öğrenmem lazım
az öncede ablam aradı ustabaşıyla konuşmuş senelik iznini alacakmış bana bakmak için
gündüz gelirim evinin işini yaparım akşam kendi evime giderim dedi
ağladım sakın izin alma boşver ben iyiyim şimdilik sıkıntım yok dedim
ablamda olmasa ne yapardım acaba
kalktım yavaş yavaş çamaşırları topladım battaniyemi aldım uzandım tv seyrediyorum
eşim sağolsun yemek gönderdi dışarıdan sürekli arıyor yatıyorsun değilmi diye
annem gittiğinden beri aramadı sanki nezle oldum bu kadar önemsiyor işte
kendim alacağım herşeyimi
bana bebek yeleği örmüş getirmiş onu bile başıma kakıyor
sanki ondan yelek istedim
hayır alıp ördüğü ip 1 liralık
o yeleği 2 liraya mal etti ama sorsan 20 bin lira degerinde....
Kız yazık o bedenende yoruluyordur bıraksana yakasını.
Aslında bende günlük tutar gibi yazıyorum buraya herşeyi:) geçen gün bende öyle hissettim hatta:) hoşuma gidiyo burda bişeyler paylaşmak.Canım Bisey sorcam,bebegin dönerken hissettin mi döndüğünü? Hissettiysen acın oldu mu sancı demiyim de boyle i tarz birşeyler oldu mu bebeğim dönmeyi mi d
Senin yazılarını okuyunca sanki günlüğünü okuyormusum gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?