2015 Şubat Anneleri

Napıosunız bacılar.. İşleri hafiflettim dinleniyorum. Bugünlük bu kadar yeter:) maşaAllah doğuran doğurana. Ama zamanında gelsinler inşaAllah, hayırlısıyla. En korktuğum gece doğum yapmak. Nöbetçi doktoru istemiyorum, kendi dr isterim. Ama normalde gee doğuma gidince çok rahat oluyo. Hastane boş, yollar boş.. Elifimde gece 2 de nişan geldi, hastaneye giderken suyum gelmeye başladı. Hastaneye vardığımızda suyum devam etti. Kimse yoktu doğumhanede, 2 ebe vardı. O hastanede nöbetçi kadın doğum dr yoktu. Sabaha kadar sancımda yoktu, öyle doğumhanede dolaştım durdum. Sabah dr geldiğinde az bişey suni sancı verdiler. Sonra doğum:)

Yani nasıl anlatayım ki herkeste farklı heralde Bıçak saplaması gibi başladı bende sonra yayılarak devam etti sonra kesildi şimdi daha az elektrik çarpar gibi oluyo bebek kasılıyo toplanıyo
Canım beline masaj, göbeğin destek ,Sola uzanmak , muz ( magnezyum takviyesi ) bikaç gündür bunları yapıyorum belki işine yarar die yazım dedim

Kızlar İzmir de Bornova şifada doğum yapan var mı acaba veya doğum yapan tanıdıklarınız var mı? ebeler, anestezi uzmanları hakkında nasıl bilgi alabilirim bilmiyorumm

M
Canım beline masaj, göbeğin destek ,Sola uzanmak , muz ( magnezyum takviyesi ) bikaç gündür bunları yapıyorum belki işine yarar die yazım dedim
magnezyum bitti zaten yarın eczaneden alcam şimdi süt kattım kendime içiyorum

yap canım ya ben biraz normal doğuma takıntılıyım da elbette öncelikle sağlıklı olmamız

Canım Bisey sorcam,bebegin dönerken hissettin mi döndüğünü? Hissettiysen acın oldu mu sancı demiyim de boyle i tarz birşeyler oldu mu bebeğim dönmeyi mi d

Senin yazılarını okuyunca sanki günlüğünü okuyormusum gibime geliyor

Kızlar Nasılsıniz maşallah doğuran lar olmuş ben ne zamandır giremiyodum..bugunde benim son kontrolüm yapıldı 30 ocaga gün verdi doktorum allahın izniyke kucağıma alacağım..rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla hayirlisiyla bebeklerimizi kuvaklarimiza almayi nasip etsin..

Bazi bebek suyuyla geliomus ya Allah korusun hastanen yakinmi cnm ? Evde beklicegine hastanede beklersin uzaksa..
Yok canım çok uzak değil yani 5 dk da hastanede oluruz ufak sancılar var eşim evde değil şuan uykuda kaçtı oturup öle duruyorum

yap canım ya ben biraz normal doğuma takıntılıyım da elbette öncelikle sağlıklı olmamız

Canım Bisey sorcam,bebegin dönerken hissettin mi döndüğünü? Hissettiysen acın oldu mu sancı demiyim de boyle i tarz birşeyler oldu mu bebeğim dönmeyi mi d

iparkatre ye de onu söyledim canim aileden şansı olanın eşten olmuyor eşten olanın aileden olmuyor nedense. Neyse bence önemli olan eslerimiz zaten hayatimizin geri kalanı onlarla geçecek ya onlar kotu olsalardı?bir de ablan varmış yine çok zior durumda kalsan yine yardımcı olur sana bunu bilmen de güzel kayinvalidene güvenmen de çok güzel ben tam olarak ne anneme guvenebilirim hele kayinvalideme hic guvenemem boşver tatlım Rabbim herkese sağlık sıhhat versin gerek kalmasın böyle şeylere.. İnsana zorla sevgi yada merhamet yada ilgi asilayamiyorsun annen su an seni unursamiyor belki ana torunu olduğunda sever.iste bu da bana inandırıcı gelmiyor.kızıma hamileyken düşük ihtimalim vardi plasebtada kanama varmış kaç tane iğne vuruldum onun için bigun yine eşim hastaneye goturecekti beni babasını aradı babası dedi ben gelemem okey oynnuyorum kendi gidemiyor mu hastaneye simdi sorsan kızımı çok severler.bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.. Sevgi boyle mi olur?nerde kaldı merhamet???

Annene de he de geç canım beklenti içine de girme hiç Nasil istiyorsa öyle yapsın merak ettim peki ablan ne diyor annenin böyle davranmasına?

Kız yazık o bedenende yoruluyordur bıraksana yakasını.

şimdi yapmazsam ne zaman yapacağım :) bir şey yapmama gerek kalmadı gerçi
ben yattım o kalktı ben bir şey demeden kahvaltıyı hazırladı geldi kaldırdı söylendim yine biraz ama azcıkkk

Bisey sorcam bebegin döndüğünü hissettin mi? Sonuçta kilolari da az değil hani..hissettiysen agrin vs oldu mu?

Aslında bende günlük tutar gibi yazıyorum buraya herşeyi:) geçen gün bende öyle hissettim hatta:) hoşuma gidiyo burda bişeyler paylaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…