Ne kadar cok kova anne varmis. Ben de onlardan biriyim. Su halimle misafirlige gittigimde bile yardim edesim geliyor insanlara. Dayanamiyorum insan kullananlari gormeye.Vah kovam bnm ya, bizim aklımız Başımızda ama vicdanımız cok önde ..Tiramisu35
yap canım ya ben biraz normal doğuma takıntılıyım da elbette öncelikle sağlıklı olmamız
ama anne başka bişey yaa..annem yapsa daha çok ağrıma gider benim..koca iyi bişey olsaydı adı gonca olurdu der anam,ömrünü kocatır ancak :))
Yok canım çok uzak değil yani 5 dk da hastanede oluruz ufak sancılar var eşim evde değil şuan uykuda kaçtı oturup öle duruyorum
Ohh pek yakismis masallah :) benim hastane yolar boşsa yarim saat surer doluysa 45 dk bulur evim bi ucta hastanem diger ucta. Fazlalasirsa gec direk hastaneye hafta sonu ama ya ebeler vardir adami nstye baglayip unutuolar goy goy yapmaktan :)Yok canım çok uzak değil yani 5 dk da hastanede oluruz ufak sancılar var eşim evde değil şuan uykuda kaçtı oturup öle duruyorum
Kesin doguruo yada dogurdu hic sesi cikmio darisi sagligiyla hepimizin basina ins :))@gamze2006
Naapti acaba???
@gamze2006
Naapti acaba???
Hayat bize zor sanki =) daha az empati kurduğum ni hayat diliyorum kendime genelde . Bebis çok ii geldi ama şimdiden , onun bunun sıkıntısını bıraktım . Kiymetlim artık o =)Ne kadar cok kova anne varmis. Ben de onlardan biriyim. Su halimle misafirlige gittigimde bile yardim edesim geliyor insanlara. Dayanamiyorum insan kullananlari gormeye.
Oy ya Allah kurtarsin onu da bebeği de inş.Son mesajlarına baktım.içime doğuyor donmucek bebis yazmış demek onunki de ters sezeryan olacagina gore benim de korkum bebek doğumun başlaması Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hakkimizda ne hayirlisiysa o olsun gamze de çıkmıştır herhalde 12-1 arası giricem demiş yarim saat filan suruyor sanırım değil mi daha önceden sezeryan olanlar yazsınlar?
Kızlar İzmir de Bornova şifada doğum yapan var mı acaba veya doğum yapan tanıdıklarınız var mı? ebeler, anestezi uzmanları hakkında nasıl bilgi alabilirim bilmiyorumm
Uzan , rahatla biraz düzelecek =)Bu bebek 2 dk durmadıki uyuyim. Napsın garibim bütün gün ben hareketliydim, kendini kastı durdu. Şimdi ben yatınca rahata erdi:) ama aşağı fena baskı yapıyo, tırsmıyo değilim:)
Kesin doguruo yada dogurdu hic sesi cikmio darisi sagligiyla hepimizin basina ins :))
Hepimizin hakkinda hayirlisi.Son mesajlarına baktım.içime doğuyor donmucek bebis yazmış demek onunki de ters sezeryan olacagina gore benim de korkum bebek doğumun başlaması Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hakkimizda ne hayirlisiysa o olsun gamze de çıkmıştır herhalde 12-1 arası giricem demiş yarim saat filan suruyor sanırım değil mi daha önceden sezeryan olanlar yazsınlar?
Ben anladımki cidden ben şımartıyorumşimdi yapmazsam ne zaman yapacağım :) bir şey yapmama gerek kalmadı gerçi
ben yattım o kalktı ben bir şey demeden kahvaltıyı hazırladı geldi kaldırdısöylendim yine biraz ama azcıkkk
Sancı yok canım ya öksürdükçe ibre tepeye vuruyorduKac cikti sancilar. Dr ne dedi
Iyiyim cnm benim bugun halilar geldi yikamadan butun gun temizlikle ugrastim aksamda annemler geldi kizi gormeye temizlik bitti ya:)) 2 gecedir kasintilarim azaldi ama uyku duzenim bozuldu bu sefer bunye alisti sanirim gec yatnaya yatakdan cikmamaya calisiyorum belki uyurum diye telide elime almiyorum bilerek:) ama yine yatakda saga sola don anca 6 gibi uykuya daliyorum duzen bozuldu iyice anlicagin sende suyummu geldi diye etkilenerek kafana takma zaten suyun gelse anlarsin ole az bi islaklikla olmaz psikolojik etkileme kendini rahat olBugün burası erken terkedilmişecicansu Canım iyi misin?
Normalde dört gibi uyanırdım.şimdi yine gamzeye takıldı aklim suyum geldi diye uyanıyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?