2015 Şubat Anneleri

anladim canim
ben hiç sevmmem yaws o tarz yiycekleri
neyse çabuk açilir zaten benim rahim fazla acikmam herhalde :)))))

kiz herkes dogurunca sendemi dogurcan : ))
ben hiç etkilenmiyorum valla,hepiniz dogurabilirisniz sadece yalniz kalicam diye dertederim subat sonuna kadarrr

5 gün kaldi okulun bitmesine.xor dayaniyorm.hala calismak cok zor yaaa.2.donem rapor almamak icin izni aktardim.offfff
benimde son 3 günüm perşembe izne ayrılıcam inşallah biraz dişimizi sıkmak zorundayız çoğu gitti azı kaldı

Günaydin hanimlar
Dogum yapanlar Hayirli olsun.
Randevusu olanlar Hayirli haberlerle Gelin ins.
Benimde kardeslerim vardi dün gittiler,
2 gündür kizimin hareketleri baya azaldi bi kac tekme okadar carsamba randevum var Normandir herhalde degilmi yer azaliyomus ya onu burdan ögrendim ))

bu nasıl işmiş arladaş ben neyime güvenmişim de bu işlere kalkışmışım

bu hareket konusu çok garip değilmi? bazı günler durmayan çocuk ertesi gün kıpırdamıyor. yeri daralıyorsa 1 günde daralmıyor ya benim kızımda bir gün durmuyor birgünde hamile olduğumu sadece kasık ağrılarım hatırlatıyor

Çok sağolun teşekkür ederim. Doktor korkuttu nedense. Bekletebildiğimiz kadar beklesin dedi. Hemşirelerde üzülcek bişi yok 34.haftada ciğer gelişimi tamamlanır dediler. 41.hafta da doğup küveze giren var solunum sıkıntısından. Bebeğe göre değişir dediler. Sağlıkla gelsin oğulcuğum küveze girmesin emzirebileyim. Twk derdim bu şu an

Benim yeğenim 37 haftalık 2740 gr doğdu. Sarılık oldu ama küveze girmedi. Haftasıyla değil de gelişimiyle ilgisi var küvez durumunun. Sakin ol dua et. Küveze girse bile daha iyi bakılmış olacak bunu bil.
İnşaAllah gerekmez ama başımıza gelirsede imtihan deyip sabrederiz canım.. Ben bu hafta kilo aldırmak için neler yemeliyim peki ? 200 gr.bile çok değerli benim için şu an.

geçmis olsun canim
uzulme nolur stres ikinizide olumsuz etkiler, ne kadr dursa kâr evet ama dogmak siteyip gelirsede nasip diyceksiniz artik, massalh 37 haftaliksin baksana
bu haftada dogum kuveze giren çok nadirdir seni niye korkuttularki : ((

Merhaba guzel anneler....
biz bugun 1 de taburcuyuz insallah.
butun gece mememden ayrilmayip uyutmayan Oguzhan pasam simdi misil misil uyuyor...
Rabbim hepinize emen bebek nasip etsin...
Herkese ayri ayri yazamiyorum kusura bakmayin hepinize tesekkurler...

He bide benim sıpam aynı babası bir bebek ancak bukadar benzeyebilir...

Tatlım çok geçmiş olsun, Allahım korusun seni de bebeğini de.Sende güzel güzel dinlen, iş yapma sakın.
Çok sağol canım. Allah razı olsun. En azından şu 1 hafta ben dinlenicem inş. İş miş umrumda değil. Geçen hafta her gün ayrı bi temizlik yaptım çok yormuştum kemdimi. Çoooook pişmanım çok.

bendede gecen haftaaya gore azalma var ama vurdumu tam vuuryor
esim bile farketmis onceden daha çok harelket ediyprdu diyorr, elini her koydugunda hissediyordu nerdeyse onceden

mmaasalalhh canimmm mis gibi cennet kokuluudr o simdii, benim yerimede kokla olurmuuu

İçimi ferahlattın canım sağolasın çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…