anladim canimHahahaha illa kuscaz diye bisey yok da sanci surecjnde agir bisey yedirmiyolarmis ya doguma yakin kimi annelere kusma hissi geliyomus ya da sezeryana dönerse diye ac tutuyolar ya o yuzden boyle yukte hafif mideye agir gelmeyecek ama bize de enerji vercek seyleri onerdiler ben de bilmiyom deneyimim yok normal dogumda ama kiminin sanci sureci uzun surunce gucten dusuyo diye sanirim tedbiren söylediler dogum ypmadan yemeye yani
Allah anali baabali buyutsun canimSu yerinede sut
vardi canim evde, bi dahasina aklimda olsun insallah unutmam :)tahinin üzerinde oluşan yağ,yanığı alır hemşerim,evde varsa dene istersen...
kiz herkes dogurunca sendemi dogurcan : ))Tutulduğuna göre farketmeden iyi uyumuşsundur.
Benim büyük ağrı ve sıkıntım.yoktu tamemen psikolojik. Akşam birinin doğum yaptığını duydumya tamam artık taktım ona kafayı sabaha kadar doğuruyorum modundaydım.
benimde son 3 günüm perşembe izne ayrılıcam inşallah biraz dişimizi sıkmak zorundayız çoğu gitti azı kaldı5 gün kaldi okulun bitmesine.xor dayaniyorm.hala calismak cok zor yaaa.2.donem rapor almamak icin izni aktardim.offfff
kiz herkes dogurunca sendemi dogurcan : ))
ben hiç etkilenmiyorum valla,hepiniz dogurabilirisniz sadece yalniz kalicam diye dertederim subat sonuna kadarrr
bende sonlardayım yanlız kalmazsın :)kiz herkes dogurunca sendemi dogurcan : ))
ben hiç etkilenmiyorum valla,hepiniz dogurabilirisniz sadece yalniz kalicam diye dertederim subat sonuna kadarrr
bu nasıl işmiş arladaş ben neyime güvenmişim de bu işlere kalkışmışımBende de var bi asabiyet. Esime sarmaya calisiyorum olmuyor kv de var yanimizda. Bebek dogsun daha duygusal olcaz ama bebek muthis enerji veriyor insana. Oglumla sarildik sarmalandik gecti butun kotu hisler yoksa sabah karsima cikani bogacak sekilde uyaniyorum
he uç dort kisiyiz ayni tarih olan :)Bende varim ya tarihlerimiz ayni) bi aksilik olmazsa ins.
Çok sağolun teşekkür ederim. Doktor korkuttu nedense. Bekletebildiğimiz kadar beklesin dedi. Hemşirelerde üzülcek bişi yok 34.haftada ciğer gelişimi tamamlanır dediler. 41.hafta da doğup küveze giren var solunum sıkıntısından. Bebeğe göre değişir dediler. Sağlıkla gelsin oğulcuğum küveze girmesin emzirebileyim. Twk derdim bu şu anCanım geçmiş olsun... Kendini hiç üzme bebişin kilosu iyi bence zaten önemli olsn ciğer gelişimi ve emme refleksi 36. Haftadaki bi bebede bunlar zaten gelişmiştir.. İnşallah biraz daha bekler ama gelirse de sağlıkla gelir merak etme :)
tamam ama az geliyon sen daha SIK gel :))bende sonlardayım yanlız kalmazsın :)
İnşaAllah gerekmez ama başımıza gelirsede imtihan deyip sabrederiz canım.. Ben bu hafta kilo aldırmak için neler yemeliyim peki ? 200 gr.bile çok değerli benim için şu an.Benim yeğenim 37 haftalık 2740 gr doğdu. Sarılık oldu ama küveze girmedi. Haftasıyla değil de gelişimiyle ilgisi var küvez durumunun. Sakin ol dua et. Küveze girse bile daha iyi bakılmış olacak bunu bil.
geçmis olsun canimÇok sağolun teşekkür ederim. Doktor korkuttu nedense. Bekletebildiğimiz kadar beklesin dedi. Hemşirelerde üzülcek bişi yok 34.haftada ciğer gelişimi tamamlanır dediler. 41.hafta da doğup küveze giren var solunum sıkıntısından. Bebeğe göre değişir dediler. Sağlıkla gelsin oğulcuğum küveze girmesin emzirebileyim. Twk derdim bu şu an
Çok sağol canım. Allah razı olsun. En azından şu 1 hafta ben dinlenicem inş. İş miş umrumda değil. Geçen hafta her gün ayrı bi temizlik yaptım çok yormuştum kemdimi. Çoooook pişmanım çok.Tatlım çok geçmiş olsun, Allahım korusun seni de bebeğini de.Sende güzel güzel dinlen, iş yapma sakın.
bendede gecen haftaaya gore azalma var ama vurdumu tam vuuryorGünaydin hanimlar
Dogum yapanlar Hayirli olsun.
Randevusu olanlar Hayirli haberlerle Gelin ins.
Benimde kardeslerim vardi dün gittiler,
2 gündür kizimin hareketleri baya azaldi bi kac tekme okadar carsamba randevum var Normandir herhalde degilmi yer azaliyomus ya onu burdan ögrendim))
mmaasalalhh canimmm mis gibi cennet kokuluudr o simdii, benim yerimede kokla olurmuuuMerhaba guzel anneler....
biz bugun 1 de taburcuyuz insallah.
butun gece mememden ayrilmayip uyutmayan Oguzhan pasam simdi misil misil uyuyor...
Rabbim hepinize emen bebek nasip etsin...
Herkese ayri ayri yazamiyorum kusura bakmayin hepinize tesekkurler...
He bide benim sıpam aynı babası bir bebek ancak bukadar benzeyebilir...
İçimi ferahlattın canım sağolasın çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Tatlım geçmiş olsun öncelikle. Bebeğinin kilosu iyi maasallah.genelde bebekler solunum sıkıntısından dolayı kuvoze giriyorlar.ama hem ciğer geliştirici iğne yapmışlar hem de haftası güzel bebisinin.oğlum da 36da doğdu maasallah hic sorun olmadi.sizin de olmaz inş. Güzel haberlerini alalım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?