Günaydın canım gece uykusuzluğu artık standart oldu hepimizde keşke benimde bi taraflarım yatarken acısa ama ben tekli koltukta oturarak uyuyorum :) yani üşenmedim saydım bu gece 11 kere wc ye gittim kafa kanalda olunca böle oluyormus :) sol tarafımda çocuğun hiç bir organı yok hepsi sağda bugün sırtımda hissediyorum çocuğu çok ilginç yani böbreğimi deliyor. Eşin de inşallah yetişecek canım bekler bebişin üzülme takma kafana takarsan stres olur portatif Beşik içinse ben baby Fox ev tipi ana kucağı yazandan aldım çok uykun hemde güzel istersen bak ama kullanışlı bişey yaza kadar yatsın yeter diye onu aldımGünaydın ikide yat altida kalk uyuyamiyom yanlarım curudu dön dön pozisyon bulamiyom artık. Kizcem de eseliyor icerden o tepistikce ne büyük bir mucize yasadigimiza sukrediyorum. Bugun dr günü bakalım güzel haberler almak nasip olucak mi inşallah.
Kafamdaki düşünceler de uyutmuyor esimin gelmesine aksi bi durum olmazsa on iki gün varLitchi gibi korkum endisem umidim o tarihe kanalize olmuş durumda inş yanimda olacak rabbimin izniyle inanıyorum. S Sond gibi milletin dogurdugunu duydukca da geriliyom yalan yok :) hala portatif besigimiz yok cocugum dogsa nerde yatcak burda sürekli kafamda o var bi de. Biturlu netlestremedim gormeden almak istemiyorum da gorduklerm de iyi cikmadi hiç poff uykumda model model besik goruyom yeminle
Takılma onlara hiç kalsa benim ablamda kalırdı 2 çocuk ikisindede vuruldu veya eşimin kuzeni 4 tane doğurdu Üçünde vuruldu ama dal gibiler. O sana bağlıBana da yapıldı o iğne, kilolarım kalacak mı şimdi !!?!
o atıştırmalıklar neymişYine de Dr bişey yedirmiyor diye biliyorum canım.
37 de kescek diyr bise okudum sanki karisti o zmn
Ğ
o atıştırmalıklar neymiş
saol.. Shrek gibiyim zatenTakılma onlara hiç kalsa benim ablamda kalırdı 2 çocuk ikisindede vuruldu veya eşimin kuzeni 4 tane doğurdu Üçünde vuruldu ama dal gibiler. O sana bağlı
Yedirmiyor ki Dr bana bile dediki suyun nişanın gelirse su bile içme buraya gel dedi hastanede yedirceğini zannetmem şöle yapıyo hastaneye yatırdıklarında bi kızı gördüm yürüyordu koridorda o zaman ben 25 haftalıktım kızın açılması yeterli değilmiş suyuda gelmediği için doğuma almıyor kız açım diye bağırıyordu Dr geldi sen daha 4 saat doğuramazsın ye bişeyler dedi kız 2 tane tost yedi :) yani doktor izin vermezse değil yemek su içemiyosunEnerji olsun diyeymiş.
Ben kontrole gidiyorum. Hiiçç gidesim yok çok uykum var. Ne için gidiyorsam artık
Gün bile vermiyor.
Yedirmiyor ki Dr bana bile dediki suyun nişanın gelirse su bile içme buraya gel dedi hastanede yedirceğini zannetmem şöle yapıyo hastaneye yatırdıklarında bi kızı gördüm yürüyordu koridorda o zaman ben 25 haftalıktım kızın açılması yeterli değilmiş suyuda gelmediği için doğuma almıyor kız açım diye bağırıyordu Dr geldi sen daha 4 saat doğuramazsın ye bişeyler dedi kız 2 tane tost yedi :) yani doktor izin vermezse değil yemek su içemiyosun
saol.. Shrek gibiyim zaten
IlginçBiliyorum da serefrazınki başkaymış işte. Onlar grup olarak böyle çalışıyormuş ebe demiş enrji yiyeceğini.
Yedirmiyor ki Dr bana bile dediki suyun nişanın gelirse su bile içme buraya gel dedi hastanede yedirceğini zannetmem şöle yapıyo hastaneye yatırdıklarında bi kızı gördüm yürüyordu koridorda o zaman ben 25 haftalıktım kızın açılması yeterli değilmiş suyuda gelmediği için doğuma almıyor kız açım diye bağırıyordu Dr geldi sen daha 4 saat doğuramazsın ye bişeyler dedi kız 2 tane tost yedi :) yani doktor izin vermezse değil yemek su içemiyosun
Maşallah Alah analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin:)Kızılcaşar dün gece sütüm geldi sabah 6 da sezeryanla yiğit doğdu çok şükür 3620 gr.bide inşallah sütüm gelirse emebilecek dua edin ne olur.
Evet o ana kadar iyi uyumusum cok sukur.artik tedirgin oluyoruz her dk suyum geldi kanamam mi var sanci mi bebek mi diye kontrol etmekle geciyoTutulduğuna göre farketmeden iyi uyumuşsundur.
Benim büyük ağrı ve sıkıntım.yoktu tamemen psikolojik. Akşam birinin doğum yaptığını duydumya tamam artık taktım ona kafayı sabaha kadar doğuruyorum modundaydım.
Olablir canim sasirmistim ben deÖyle diyen S sweetbaby26 olabilir mi ki? Sezeryanla 38de alıcaklarmış ya bebişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?