2015 Şubat Anneleri

Günaydın canım gece uykusuzluğu artık standart oldu hepimizde keşke benimde bi taraflarım yatarken acısa ama ben tekli koltukta oturarak uyuyorum :) yani üşenmedim saydım bu gece 11 kere wc ye gittim kafa kanalda olunca böle oluyormus :) sol tarafımda çocuğun hiç bir organı yok hepsi sağda bugün sırtımda hissediyorum çocuğu çok ilginç yani böbreğimi deliyor. Eşin de inşallah yetişecek canım bekler bebişin üzülme takma kafana takarsan stres olur portatif Beşik içinse ben baby Fox ev tipi ana kucağı yazandan aldım çok uykun hemde güzel istersen bak ama kullanışlı bişey yaza kadar yatsın yeter diye onu aldım

günaydın günaydın günaydın
giremedim 2 gündür
misafirlikler, misafirler
geçmişi okuyayım dedim 200 sayfadan fazla var gözlerim izin vermedi : ((
her yanım ağrıyor
dün bel ağrısıyla uyandım , tabi bi de uykum var
doğuran var mı yaw ?

Enerji olsun diyeymiş.
Yedirmiyor ki Dr bana bile dediki suyun nişanın gelirse su bile içme buraya gel dedi hastanede yedirceğini zannetmem şöle yapıyo hastaneye yatırdıklarında bi kızı gördüm yürüyordu koridorda o zaman ben 25 haftalıktım kızın açılması yeterli değilmiş suyuda gelmediği için doğuma almıyor kız açım diye bağırıyordu Dr geldi sen daha 4 saat doğuramazsın ye bişeyler dedi kız 2 tane tost yedi :) yani doktor izin vermezse değil yemek su içemiyosun

Biliyorum da serefrazınki başkaymış işte. Onlar grup olarak böyle çalışıyormuş ebe demiş enrji yiyeceğini.

Kız Allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu dün bende atleti giydim tayt giydim hamile taytı e göbeğimin üstüne kadar çektim eşim gördü oburix gibi oldun diyo sadece önde düşük koca bi Göbek yani film karakterleri gibi olduk
saol.. Shrek gibiyim zaten

herkese günaydın. Dün akşam garip bir sancım oldu. kasılmalar ile birlikte sanki gaz sancısı gibi. yerimden kalkamadım bile uzun zaman sürdü. gece de hiç uyuyamadım kasık ağrısından. oğlumda ilk suyum geldiği için ayırt edemedim doğum sancısı nasıl başlıyor

insanda amma susar bee, su serbest olaydı iyidi

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) ya aranızda benim gibi nefes darlığı yaşayanız var mı? Bu ayda nefes darlığı rahatlar diyor her yerde ama benim hiç öyle olmadı birde burnum hep tıkalı burnumdan da nefes alamıyorum doğum falan olsa nasıl nefes alıcam ben ya?

Evet o ana kadar iyi uyumusum cok sukur.artik tedirgin oluyoruz her dk suyum geldi kanamam mi var sanci mi bebek mi diye kontrol etmekle geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…