Kızlar artık yata yata kan dolaşmıyo sanki vücudumda dolaşım sistemim çöktü sindirim sistemim ztn çalşmıyo mideye bişy gitmedği için boşaltım sistemi deseniz hareketsizlkten oda çalşimıyo kabızımbu hamilelik çu kadar zor bişy miydi yaaa allah büyük keşke bizde balıklar gibi yumurtalarımzı dışarıya bıraksak dış döllenme olsa da taşımak zorunda kalmasayık😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende ucuzunu aldım kız bakma kirala diye tutturdular da gelinliği kiralık bulamadık Allahtan kınalığımı bile annem dikti benim gelin almada kardeşlerim arabanın önüne geçti diye kavga çıkıyordu neymiş o tür şeyler taş devrinden kalmaymış :) amann hiç düşünmemek lazım aslında
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar az önce birden bire açlık hissi geldi ama öyle böyle değil.mutfağa koştum resmen ve yediğim şeyde dün görmeye bile tahammül edemediğim zorla pişirdiğim yemek.kıtlıkyan çıkmış gibi yermi insan ya hamileliğimden önce bile bu şekil yemek yememişimdir.tabağa bile dökmeden tencereden yedim ya inanılır gibi değil.hem bir yandan sevindim günlerdir sonunda boğazımdan düzgün bir yemek geçti diye.bir yandan da korktum böyle birden bulantı kesilipde bukadar yemek yenirmi diye.
Merhaba kızlar okuyup okuyorum yazamıyorum pek... Bu folik asit sivilce yaparmı ya elim yüzüm mahfoldu garip biley çıkıyor :2:
Kuzucuğumu çok merak ediyorumbu arada benim bir numara büyük eltide hamile Rabbim olmayanlarda nasip etsin dua edin olmayan çok bizim gelinlerinde olmuyor.
Canım sanırım şekerin düşmüş elin ayağın da titredi mi?İstesen doktouna söyle tahlil yapar naz gibi olmasın ama karnım felaket ağrıyor benim de
evet elim ayağım da titredi ama günlerdir bişey yiyemiyorum açlıktan halsiz düştüm herhalde dedim.şeker aklıma gelmedi hiç.ondada böylemi oluyormuş ki.
Hahah benim en büyük problemim . Eşim soruyor. Nasıldı bugünün?
Su içtim tuvalete gittim.Su içtim tuvalete gittim. Bu böyle sürdü de gitti,başka bişe olmadı. Ama benim 2 oda ilerde . Senin işin zor 😊
Canım folik asit yapar mı bilmiyorum ama ben kullanmadığım zamanlarda da yine sivilcelerim vardı sanki ergenliğe yeni girdim
evet elim ayağım da titredi ama günlerdir bişey yiyemiyorum açlıktan halsiz düştüm herhalde dedim.şeker aklıma gelmedi hiç.ondada böylemi oluyormuş ki.
Benim annem şeker hastası olduğu için sık sık şekeri de düşer oradan biliyorum canım.Sen mutlaka doktoruna söyle.Geçi bi kere olmuşsa sonuçta kaç gündür birşey yememişsin normal ama daha olursa mutlaka druna söyle canım.
Canim muhakkak olctur sekerini cok mu ac kaldın acaba geçmiş olsun
Önceden hafta sonu geliyo gezicem diye sevinen ben simdi hafta sonu geliyo yatio dinlenicem diye seviniyorum. Allah'im yalvaririm eski enerjimi geri ver !
..
Aynen ben de öyleyim ya. Bıraksan haftanın her gunu gezen ben, 2 aydir bi elin parmagini gecmez disari ciktigim
Önceden hafta sonu geliyo gezicem diye sevinen ben simdi hafta sonu geliyo yatio dinlenicem diye seviniyorum. Allah'im yalvaririm eski enerjimi geri ver !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?