2015 Şubat Anneleri

ay yok ya ben öremem. gerçekten hiç anlamam ve sıkılırım da.

sen yine de kafana takmamaya çalış altta da kalma. rahatsızlıklarını dile getir bence. stresten üzüntüden uzak durman lazım.

Bende tok içiyorum
Aç dense de
Aç karnına kullandığım tiroid hapım var çünkü

Bilmiyorum ben gebelik tahlilleri sırasında öğrendim TSH yı
Evet artık hep takipte olmam lazım
Kuru üzüm yemeye başladım
Teşekkür ederim

açım ama yiyemiyorum ne olcak böyle bi geçse şu bulantılar.

Bana zorla yedirdiler valla öyle öyle açıldı midem biraz olsun kusuyorum ama yemek içinde zorluyorum kendimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim memnun oldum
İlk olduğu için daha telaşlı oluyo insan
Bende öyleyim
Allah hepimizi sağ salim kurtarsın

Son düzenleme:
Teşekkür ederim memnun oldum
İlk olduğu için daha telaşlı oluyo insan
Bende öyleyim
Allah hepimizi sağ salim kurtarsın

Amin canım inşallah bulantısı kusması biteydi iyiydide işte katlanıyoruz mecbur doktor birde bana senin zaten bulantına yapacak birşey yok üç sebep var diyor üçüde sende var dedi böbrekte taş göbekte bebiş midede gastrit haydin burdan yak ahh ahh hamilelik öncesi bilmezdim mide sıkıntısı nedir bizim bebiş fazla nazlı çıktı :)

Olsun sağ slaim kurtulalım da nazına razıyım
Bende de kansızlık ve tiroid var hatta bi de boğaz ultrasonumda lenf nodu görüldü ama buna da şükür
Ya hiç nasip olmasaydı ?

Benim mesaim bitti
Herkese iyi akşamlar

Ben çok su içiyorum da
Sonra da çok sık wc ye gitmem gerekiyo
Burda da wc 3 kat üstte

Hahah benim en büyük problemim . Eşim soruyor. Nasıldı bugünün?
Su içtim tuvalete gittim.Su içtim tuvalete gittim. Bu böyle sürdü de gitti,başka bişe olmadı. Ama benim 2 oda ilerde . Senin işin zor 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama seninkiler üçüz değil miydi canım biraz hızlı olmuş ama üç bebiş taşımak da kolay değildir herhalde?

Yok gıı ne üçüzü tekini taşıdım da üçüz kaldı.

Pazartesi doktor randevum var akşamında da kayınpederim eşiyle yemeğe gelicek. Inşallah en son gittiğimden daha güzeldir herşey. Ki akşamında tadımız kaçmasın :/

Bende var TSH yüksekliği hamile olduğumu öğrendiğimde 2.65 idi ama hala expetiox 50 mg kullaniyorum. Bu ay kontrolde yaptircam yine. Endiselrnme cnm modülden kayinvalidem ameliyat oldu ve 4 noful aldilar ama troit yoktu. Troit olanlarda ilaç kullandikca kuruluyor. Sen sakin ol kendini korkutma gereksiz yersiz bu korkular. Sen minnosu düşün

Canım bende hamilelikle birlikte migren çıktı. Bi vitamin verdi nörolog b6 bide çok ağrı olursa minoset alabilirsin 2 tane dedi. Ama plus olan minoseti hamileler kullanamıyormuş. Normali olacak yani. Kadın doğumcumda aynı şeyi söyledi

Nazil bas dönmesi Allahim yataktan kalkamiyorum. Oyy oyy hergun değişik bisey cikiyor yahuuu

Yine iyimiş seninkiler. Benimkiler düğün yapmadı nikah yaptık gelinliğin en ucuzunu buldum nişan takısı bohçası vs. Hiçbişey almadılar sırf cimriliklerinden. Bilsemki alcak güçleri yok ama yanımdalar aile olduğumuzu hissettiriyolar hiç gönül koymazdım. Ama yanımda bile olmuyolar maalesef

Bende ucuzunu aldım kız bakma kirala diye tutturdular da gelinliği kiralık bulamadık Allahtan kınalığımı bile annem dikti benim gelin almada kardeşlerim arabanın önüne geçti diye kavga çıkıyordu neymiş o tür şeyler taş devrinden kalmaymış :) amann hiç düşünmemek lazım aslında

Beyaz leblebide çok fena kabız yapıyor ya ben de yatıp duruyrm kafamı kaldıracak enerjim uok

Evet çok şükür inşallah bugünlerde geçecek bebişleri alacağız kucağımıza
Allah yardımcın olsun seninkide çok zor Rabbim şifa nasip etsin

Kızlar artık yata yata kan dolaşmıyo sanki vücudumda dolaşım sistemim çöktü sindirim sistemim ztn çalşmıyo mideye bişy gitmedği için boşaltım sistemi deseniz hareketsizlkten oda çalşimıyo kabızım bu hamilelik çu kadar zor bişy miydi yaaa allah büyük keşke bizde balıklar gibi yumurtalarımzı dışarıya bıraksak dış döllenme olsa da taşımak zorunda kalmasayık😳

Merhaba kızlar okuyup okuyorum yazamıyorum pek... Bu folik asit sivilce yaparmı ya elim yüzüm mahfoldu garip biley çıkıyor :2:

Kuzucuğumu çok merak ediyorum bu arada benim bir numara büyük eltide hamile Rabbim olmayanlarda nasip etsin dua edin olmayan çok bizim gelinlerinde olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…