Canım zaten bizimkiler kışın doğacağı için şu anda da kışlık şeyler ortalıkta olmadığı için çok da verimli alışveriş yapılamaz diye düşünüyorum.Tabii zıbın filan olabilir onlara her zaman ihtiyacın olacak.Örgü vs de biraz havalar soğusun başlıcam hem strese de iyi geliyor bir de yenidoğan için olduğu için bir günde bitiyo yelekler filan bilmiyorum demeyin nette videoları bile var bebişinize kendiniz birşeyler yapınca kendinizi daha iyi hissedersiniz
Yok onlar vermiyorlar ama kayınpederim çok cömert bir insandır herkese eli açıktır (Allah daha çok versin) valide hanımda bunu biliyor ya bize para verir diye korkuyor onlar söylenince eşimde onlara taraf çıkıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aslında bana yeni yazılmadı
hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce çok üşüdüğüm ve saçlarım döküldüğü için kan tahliline gittim
gitmişken doktor bebek istediğimi bildiği için yapmışken bütün tahlillerine bakalım tsh kabakulak kızamık ne varsa bakalım dedi
zaten şimdi damarlarım inceldi zor geliyordu 3 tüp kan vermek
tam denk geldi
o zaman bişey çıkmamıştı ama doktor saç dökülmesi için kan ve çinko hapları vermişti
şimdi onlara devam edeceğim
bende başlayayım bakalım bu akşam
aç yerine tok karına alırım belki o zaman bulanmaz
Geçmiş olsun.Tiroid daha önceden var mıydı yoksa hamileliğe bağlı olarak mı çıktı acaba?İlaçlarını düzgün almalısın canım bebeğin beyin gelişimi için çok önemli ilaçlar onlar.Kansızlık içinse eğer yiyebiiyorsan leblebi-kuru üzüm karışımı yap bi kavanoza gidip geldikçe yersinHem tok tutar hem de faydasını görürsün inşallah.
açım ama yiyemiyorum ne olcak böylebi geçse şu bulantılar.
Hahaha çok alemsin yaa
Bende tanıtayım bari kısaca
26 yaşında artık ev hanımı olan Bursada şu an sıcaklarla boğuşan ilk bebişini bekleyen bir anneyim :)
Teşekkür ederimmemnun oldum
İlk olduğu için daha telaşlı oluyo insan
Bende öyleyim
Allah hepimizi sağ salim kurtarsın
Amin canım inşallah bulantısı kusması biteydi iyiydide işte katlanıyoruz mecbur doktor birde bana senin zaten bulantına yapacak birşey yok üç sebep var diyor üçüde sende var dedi böbrekte taş göbekte bebiş midede gastrit haydin burdan yak ahh ahh hamilelik öncesi bilmezdim mide sıkıntısı nedir bizim bebiş fazla nazlı çıktı :)
Ben çok su içiyorum da
Sonra da çok sık wc ye gitmem gerekiyo
Burda da wc 3 kat üstte
Ama seninkiler üçüz değil miydi canım biraz hızlı olmuş ama üç bebiş taşımak da kolay değildir herhalde?
Yok gıı ne üçüzütekini taşıdım da üçüz kaldı.
Ama boğaz ultrasonumda da 21mm lenf nodu çıktı ? Büyük yani
Amin hep beraber inşallah
Doğumdan sonra da yazışmak dileğiyle
Ne kadardı senin
Benim 21 mm yazıyo, haftaya endokrine göstereceğim inşallah
Evet ablamlarda da var maalesef
Selam kızlaaarrr. Umarım herkes iyidir. Bende alerjik rinit var ve buna bağlı olarak parfüm baharat deterjan vb. Kokulardan başım ağrıyor ve ilaçsız geçmez. 8+3 üm bugün ve dünden beri başım çok ağrıyor beynim sallanıyor sanki kafatasımın içinde. Dün baharatçının önünden geçtim o baharat tozu ve kokuları beni mahvettiaranızda hiç baş ağrısı için ilaç kullanan oldu mu canlar ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok bizimkiler iyidirler Allah razı olsun ama şu bir gerçek artık eskisi gibi değiller ben saygıda kusur etmem hiç ama önceden daha bi severlerdi beni giydiklerimin çoğunu onlar alırdı ama artık kayınpederimden kıskanıyor gibi beni kendi paraları harcanacak diye korkuyorlar halbuki biz bugüne kadar 5 kuruş para istemedik Allaha şükür ama insan üzülüyor onlara yük oluyormuş um gibi hissettirmeleri kötü yoksa diğer yönden çok çok iyiler
Ben çok su içiyorum da
Sonra da çok sık wc ye gitmem gerekiyo
Burda da wc 3 kat üstte
Yine iyimiş seninkiler. Benimkiler düğün yapmadı nikah yaptık gelinliğin en ucuzunu buldum nişan takısı bohçası vs. Hiçbişey almadılar sırf cimriliklerinden. Bilsemki alcak güçleri yok ama yanımdalar aile olduğumuzu hissettiriyolar hiç gönül koymazdım. Ama yanımda bile olmuyolar maalesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beeenmaalesef kusma sıkıntım yok ama günde 30 40 defa öğürüyorum.aklına gelebilecek herşeyden tiksiniyorum eşya olarak.şöyle 20 saniye bir yere odaklansam aklıma binbir türlü şey geliyor hemen başlıyorum hop 2 3 4 öğğğ yemekleri yemeye değil yapmaya tahammülüm yok bolbol meyve yer oldum sanırım ekşi oldukları için cezbediyorlar beni.tatlı hiçbirşeyi görmek dahi istemiyorum.evden bulaşık makinesi kokusundan yumuşatıcıdan vs hepsinden tiksiniyorum.bana çubuk kraker önerdiler canım ama faydasını görmedim ben mayhoş elma yiyorum tüysüz şeftaliye çok düştüm sert olcak hart hurt xD bide ekşi erik sanırım bulantıdan canm hep ekşi şeyler istiyor.yarın doktora gidiyorum inşallah herşey yolunda gülerek çıkarım muayeneden.birde ablam beyaz leblebi önerdi mide bulantısına istersen bir dene
Olsun sağ slaim kurtulalım da nazına razıyım
Bende de kansızlık ve tiroid var hatta bi de boğaz ultrasonumda lenf nodu görüldü ama buna da şükür
Ya hiç nasip olmasaydı ?
Benim mesaim bitti
Herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?