2015 Şubat Anneleri

ben sureklı evde oldugum halde dermanım yok utuler bırıktı eskıden boyle mıydm esım tembellestın dıyor rahatsız oldum gömleklrı utusuz askıya astım esım sasırıp guluyor :1:

Aynen kızlar ütü dap gibi çamaşırları yeni yıkadım o kadar çok birikmiş ki ama bugün anca mutfağı temizleyebildim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün doktora gittim ve gec dollenme oldugunu ama bebisimin gelisiminin cok guzel oldugunu ogrendim. Tahmini doğum tarihimiz degisti :) ama dusuk tehditi var die her hafta igne olmam gerekio :(
:43:

Dün doktora gittim ve gec dollenme oldugunu ama bebisimin gelisiminin cok guzel oldugunu ogrendim. Tahmini doğum tarihimiz degisti :) ama dusuk tehditi var die her hafta igne olmam gerekio :(
:43:

Geçmiş olsun..bebeğin gelişimi iyiyse sakın kendini strese sokma moral çok önemli

Hayırlı olsun cnm aramıza hoşgeldin:)
teşekkür ederim bu ikinci çocuğum olacak araları 11 sene.hala şoktayım :53:

Kızlar pantolonları dar gelenler için söylüyorum en rahatı ve en iyi göbeği kamufle edeni tayt :) ben giyiyorum taytı çıkıyorum üzerine de uzun tişört :)

Bebek bakmak zor olmaz da büyük kızımda gelişim geriliği var.şimdi tek düşüncem karnımdakinin sağlıklı olması.aynı şeyler olur mu korkusu fena.
ne hissettiğini tahmin edebiliyorum o yüzden sakın kalbini bozma sık sık dinlen

Merhaba bende bugün oruç a niyetlendinm... Şimdiye kadar bişi olmadı hatta normalden daha iyiyim diyebilirim ... Umarım iftara kadar dayanabilirim varmı aranızda deneyen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bende bugün oruç a niyetlendinm... Şimdiye kadar bişi olmadı hatta normalden daha iyiyim diyebilirim ... Umarım iftara kadar dayanabilirim varmı aranızda deneyen

Allah kabul etsin canım ben niyetlenmedim hiç
bir günüm bir günümü tutmuyor dün gayet iyiydim ama bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum
hamile hamile oruç tutanlara imreniyorum doğrusu

Ben ilk gün denemiştim iftardan sonra şekerim fırladı sonrasında tutamadım malesef

Ne güzel yaa Allah kabum etsin insallah zorlanmazsin.ben oruç olmadığım halde enerjim sıfır ve gün boyu bulantım var hiç ramazanı yasayamadim biraz üzgünüm bu konuda...

Kızlar göbeği çıkan var mı ya benim gobegim şimdiden çıkmaya başladı Ayy çok hoşuma gidiyor 😍😍😍

Kızlar göbeği çıkan var mı ya benim gobegim şimdiden çıkmaya başladı Ayy çok hoşuma gidiyor 😍😍😍

Ben kilo vermeme ragmen çıktı göbeğim hersey sıkıyo bi tek esofman yada pijama rahat oluyo

Ne güzel yaa Allah kabum etsin insallah zorlanmazsin.ben oruç olmadığım halde enerjim sıfır ve gün boyu bulantım var hiç ramazanı yasayamadim biraz üzgünüm bu konuda...

Sen birde bana sor Ramazan ayı gibi değil sanki :( ama orucuda tutarsam bebişe birşey olursa diye korkuyorum ben sonradan kaza ederim o yüzden bencillik etmişim gibi olmak istemiyorum

Ben kilo vermeme ragmen çıktı göbeğim hersey sıkıyo bi tek esofman yada pijama rahat oluyo

Aynen yaa hiç kilo almadim bende ama resmen gobegim var ya bu gidişle erkenden hamilelik bakmaya baslayacagiz :) :)

aramızda sadece 1 gün var ama ben neden kilo alamadım göbeğimde çıkmadı pofffff:31:

selam kızlar dun aksamdan beri bulantım ve carpıntılarım kesildi..sevinmem gerekirken içime bi kurt düstü acaba bişi mi oldu diye..dayanamadım doktora gittim..cok şükür herhangi bi sorun yokmus..herkes bebegini saglıkla kucağına alır insallah

Back
X