2015 Şubat Anneleri

Sen birde bana sor Ramazan ayı gibi değil sanki :( ama orucuda tutarsam bebişe birşey olursa diye korkuyorum ben sonradan kaza ederim o yüzden bencillik etmişim gibi olmak istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende Kıyamam bebisime ya o iyi olsunda ben daha sonrada tutarım Allahın izniyle :)

Ohoo benim bir aydır olan kıyafetim yok. M beden giyiyordum şimdi XXL. Yeniden kıyafet aldım. Ama 5. Aya kadar daha almak istemiyorum.artık dikkat edicem.8 kilo aldım.5 kilo hakkım kaldı

Esoba bende 3 kilo aldım canım ama dikkat etmeye başladım yemek saatlerimi düzenledim ve ekmeği azalttım yarım kilo vermişim geri. Gece çok açıkıyorum ama yağsız süt içip yatıyorum uyuyana kadar beni oyalıyo eheheh. Hiç bulantım yok o yüzden yememe sadece iradeyle engel olabiliyorum :)))) bazen bulantı yaşayanlar mı şanslı yoksa biz mi çelişkiye düştüğüm olmuyo değil. Napacaz öyle böyle doğurup sonra verecez kiloları mecburrrrr :52:

Bende normalde tutamıyorum Orucu ... Bugün bı güç geldı işegidiyorum orda da ac kalıyorum iştekilere söylemedim bugün iyi olursam yarında deneyeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[sıze=3]bütün çeyiz ihtiyaclariniz için...
Pierre cardin, nurteks, yeni inci ,kom , imer , xses gibi markalar ve kaliteli ürünler...
Kesinlikle orjinal...
Evinize teslim...
[/sıze]

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar dun aksamdan beri bulantım ve carpıntılarım kesildi..sevinmem gerekirken içime bi kurt düstü acaba bişi mi oldu diye..dayanamadım doktora gittim..cok şükür herhangi bi sorun yokmus..herkes bebegini saglıkla kucağına alır insallah

Amin canım inşallah benimde çok şükür hafifledi gibi

aramızda sadece 1 gün var ama ben neden kilo alamadım göbeğimde çıkmadı pofffff:31:

Kimisinin iç karnı geniş olurmuş sanırım ondan cikmamistir seninki ben zaten hafif gobekliydim simdi iyice kendini göstermeye başladı :)

selam kızlar dun aksamdan beri bulantım ve carpıntılarım kesildi..sevinmem gerekirken içime bi kurt düstü acaba bişi mi oldu diye..dayanamadım doktora gittim..cok şükür herhangi bi sorun yokmus..herkes bebegini saglıkla kucağına alır insallah

herkes aynı yaaaa :1:
bulantı varken neden var diye ağlıyoruz
bulantı bitince neden bitti diye doktora koşuyoruz
hayırlısıyla panik atak olmadan alsak şu bebeklerimizi kucağımıza:16::49::nazar:

Kimisinin iç karnı geniş olurmuş sanırım ondan cikmamistir seninki ben zaten hafif gobekliydim simdi iyice kendini göstermeye başladı :)

ya bende de normalde göbek vardı
hatta çok yemek yediğimde kaç aylık diye takılıyolardı
ama şimdi hamilelikten sonra göbek indi
şimdi ben bekliyorum olsun diye
inşallah bundan sonra çıkar

herkes aynı yaaaa :1:
bulantı varken neden var diye ağlıyoruz
bulantı bitince neden bitti diye doktora koşuyoruz
hayırlısıyla panik atak olmadan alsak şu bebeklerimizi kucağımıza:16::49::nazar:

öyle pat diye kesilince de insanın aklına kotu kotu seyler geliyor..valla artık bulantım olursa hiç şikayetçi olmucam :))) olmaması beni daha cok korkuttu çünkü :))))

teşekkür ederim bu ikinci çocuğum olacak araları 11 sene.hala şoktayım :53:

Gui hayırlı olsun bebeğin canım.İnş sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip olur. Benim ablamında ilk çocuğu aspergel sendromlu ama ikincide hiçbir sorun yok içini ferah tut canım. Birlikte güzel bir yolculuğa çıktık burda Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh

ya bende de normalde göbek vardı
hatta çok yemek yediğimde kaç aylık diye takılıyolardı
ama şimdi hamilelikten sonra göbek indi
şimdi ben bekliyorum olsun diye
inşallah bundan sonra çıkar

Hmm daha kocaman bi gobegimiz olacak çatlaklar oluştu diye soylenecegiz ama şimdi acele ediyoruz heyecandan iste ;)

kızlar kitap siparişi vereceğim ama kararsızım
bana tavsiye edebileceğiniz kitap varmı
aklımda açlık oyunları serisi
mart menekşeleri
yağmur sonrası
böğürtlen kışı var
bu kitapları okuyan varmı

Ben artik hamileliğin keyifli zamanlar ini istiyorum lutfen.. Bugün yine ofsayta düştüm valla ev pek fenaa Esim dun süpürdü sildi. Ben kirli atiyim derken kirlileri iyice kirlettim.. Resmen tutamaz duruma geldim. Reflu olmak tek korkum korkuyorum ya basima gelir o da zaten. Oyy hic hevesim kalmadi yaa ikinci olacak yok kizmi erkekmi bir an önce 9 ay bitsin istiyorum..

Ben artik hamileliğin keyifli zamanlar ini istiyorum lutfen.. Bugün yine ofsayta düştüm valla ev pek fenaa Esim dun süpürdü sildi. Ben kirli atiyim derken kirlileri iyice kirlettim.. Resmen tutamaz duruma geldim. Reflu olmak tek korkum korkuyorum ya basima gelir o da zaten. Oyy hic hevesim kalmadi yaa ikinci olacak yok kizmi erkekmi bir an önce 9 ay bitsin istiyorum..

canım bende öyleydim artık dayanamaz hale gelmiştim
eşime çerezza aldırdım patlamış mısır
evde kendim patlatınca yiyemiyorum hem ne kadar tuz atsamda yetmiyodu
azar azar ondan yemeye başladım
mide bulantımı kesti baya
hatta az önce biraz yedim
şimdi daha iyiyim
onu yedikten sonra karnım acıkıyor
birde onu dene bakalım belki sanada faydası olur:29:

bayanlar daha çok erken ama hiç isim düşündünüz mü?
Kiz olursa elif erkek olursa abisi demirhan onun da batihan-seyhan-metehan olabilir ama benim favorim metehan;)
canım bende öyleydim artık dayanamaz hale gelmiştim
eşime çerezza aldırdım patlamış mısır
evde kendim patlatınca yiyemiyorum hem ne kadar tuz atsamda yetmiyodu
azar azar ondan yemeye başladım
mide bulantımı kesti baya
hatta az önce biraz yedim
şimdi daha iyiyim
onu yedikten sonra karnım acıkıyor
birde onu dene bakalım belki sanada faydası olur:29:

Ay birazdan markete gidicez deniyim cimcimem saol tatlim. Çubuk kreker galeta valla biktim. Ayran yagsiz tost ogg geldi inan yiyip yatiyorum cikmasin diye resmen oksururken firliyo. Ben eskiden parmagimla bile cikaramazdim. Nasip bu hale geldim bilmiyorum. Bebeğimi de özledim daha 3 hafta var görmeme oyyy..

Allahtan benim adam rahatsiz olmuyor duzensizlikten ondan iyice seriyorum ben de;)
Benimki diyo anladık 3 aylık hamilesin ama eve bi çeki düzen ver diyo haklı adam ne diyim
kızlar kitap siparişi vereceğim ama kararsızım
bana tavsiye edebileceğiniz kitap varmı
aklımda açlık oyunları serisi
mart menekşeleri
yağmur sonrası
böğürtlen kışı var
bu kitapları okuyan varmı
Açlık oyunlarını okumadım ama çok sattım geçen yıl benim en beğenerek okuduğum yazar khaled hosseini ilk iki kitabı müthiş güzel ikisini de okurken ağladım araştır yorumlara bak istersen şimdi elif şafak ustam ve ben i okuyorum oda güzel gidiyor

Son düzenleme:
Back
X