- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Bende de var cnm kontrol altına alınmayan troıt yaparevet ama sen ihmal etmeden git dr a. İlaç kullanmaya basla sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Bende hamilelikten önce 19.98 di ilaçla hamilekaldıgımda 2.68 e dustu ıkı hafta sonra tekrar ölçüm yapılacak hamıleyken her ay olçturmekte fayda var. İlaç yeterlı gelıyormu bakmak lazım. Idealı 2.50 olmalıyöış. Kuzende de vardı gebeyken cıktı ondada ılacla duzeldı çok şükür kızı çok jakıllı vallazeka küpü gıbı. Korkutma kötudusunme bırsey olmaz merak etme.Kızlar doktora gittim bugun ben iltihap varmış idrar yollarımda klamoks yazdı zararı olmaz dimi ..
Birde troid 5 küsür çıktı yüksek dedi dahiliyeye yönlendirdi ... Perşembe gidicem kısmetse çok korkuttu beni düşük , erken doğum , zeka ger,liği olabilir dedi .. Bir sorun olurmu :44:
Allah kolaylık versın cnm vala işin zor. Bence sık sık vercen elıne supurge hatta o evde oldumuhep hasta roluyle yatıcan azcık evı supur cnm azcık toz al çok fenayım bıraz da sil diycen ki alışsın.Kızlar kızlarrrr ben daha kocamı büyütemedim bebeğimi nasıl büyütecem? Gecenin saat 2sinde bir şangırtıyla uyandım.baktım evde ışık yok sonuna kadar açılmış su sesi dedim kesin bişey oldu. Seslendim bişey yok canım bardak kırdım dedi ve mutfağın ışığı yandı ardındanda musluk kapandı. Arkadaş uykusu kaçmasın diye ışığı açmadan su içmek istemiş sonuç malum :)))) ben banyoya geçtim arkamdan gelmiş süpürge burda mı diye soruyo bir kez olsun süpürgeyi banyoya koymamışken hemde :)) Dolaylı yoldan yapılan yardım çağrısını aldım kalktım mutfağı süpürdüm. Şuan vatandaş deniz yanımda horlamakta bende bir saattir dön sağa dön sola en son burda takılmaya karar verdim. Netcem ben nasıl büyütecem bu çocuğu gerçi 10+2 senedir büyütemediysem pek umut yok gibi ama :)))
Allah kolaylık versın cnm vala işin zor. Bence sık sık vercen elıne supurge hatta o evde oldumuhep hasta roluyle yatıcan azcık evı supur cnm azcık toz al çok fenayım bıraz da sil diycen ki alışsın.
Evet cnm o babalık psikolojısı bırde işsizlik üstüne tuz bıber. Sen gıtme ustune zamanla gecer merak etme. Mıde bulantım yoktu bugun şukur. Akşam esımle ogşumla sahıle ındık cay ıctım sanırım ondan uykum kactı daha gram uyuyamadım valla. Hala uyku beklıyorum. Yalnız cok yuruyunce karnım kasılııyor. Oğlumda da olurdu tas gıbı olur canım acırdı ayaklarımı uzatınca gecıyordu bunda da aynı. Sızde de oluyor mu.Âmin canım sağolasın. Mutfakta yardım eder ama temizlik işlerini beceremez yine de istediğimde yardım ederdi. Ama şimdi sanki kendisi hamile nazlanıyo ufak bi eleştiri yapsam küsüyo :)) geçmişi okuyodumda şimdi bizde sizin gibi 10 yıllık birlikteliğin ardından evlendik 2 yıldırda evliyiz ilk defa bu kadar çocuk davranıyor. Senin dediğin gibi babalık psikolojisine mi girdi bir aydır işsiz onun triplerimi çözemedim ama üstüne gitmiyorum şimdilik. Sen de uyuyamamışsın mide bulantısı mı yine?
Evet cnm o babalık psikolojısı bırde işsizlik üstüne tuz bıber. Sen gıtme ustune zamanla gecer merak etme. Mıde bulantım yoktu bugun şukur. Akşam esımle ogşumla sahıle ındık cay ıctım sanırım ondan uykum kactı daha gram uyuyamadım valla. Hala uyku beklıyorum. Yalnız cok yuruyunce karnım kasılııyor. Oğlumda da olurdu tas gıbı olur canım acırdı ayaklarımı uzatınca gecıyordu bunda da aynı. Sızde de oluyor mu.
Kızlar bugün eşim evdeydi. Ne zamandır süpürge bile açmıyordum. Bu arada 3 yaşında bi kızım var. Dedim hadi yardım et şu koktukları falan kaldıralım bi süpüreyim silelim. Neyse kaldırdı süpürdüm falan. Sonra aldı süpürgeyi o süpürdü tüm evi, sonra toz aldım sildim. Balkonu fln yıkadı. Ayyyy dedim Allah razıolsun.
İşin ucundan tutması ne iyi oluyomuş. İlk çocukta böyle değildi. Kızla da ilgileniyo sağolsun. Ama görüyo sürekli bulantım var, herşeye yetişemiyorum. Rabbim güç kuvvet versin hepimize. Bebişlerimizde sağlıkla büyüsünler inşaAllah.
biz genel temizliği normaldede eşimle beraber yaparız.daha hiç balkon yıkamamışımdır.benimki mutfak işine hiç girmez.bilir de yapmaz yani.hamilelikten hamileliğe işte.bakıyom iyi değilim.bugün yemek senden diyorum.o da eli bol. koca bi tencere yapıyo.2 gün yemek zorunda kalıyoruz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende de olmuyor.2 doğum yaptım.bi aşeremedim.merak ediyordum.canın istemekten ayrı bişeymiş için çekiliyomuş.gözünün önünden gitmiyormuş yemediğin müddetçe.Bende de pek yok aşerme. Hem ilerleyen aylarda aşerme oluyor diye biliyorum ama mide bulanınca bir şey yiyemeyince belki canı çekiyordur insanın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar bugün aile sağlığı uzmanıma gittim bi kaç gündür çok kötüyüm fenalaşıyorum nefes alamamıyorum 11 haftalık hamileyim meğer kan ve Demir eksikliğim varmış aşırı derecede doktorum bu Demir oranınla doğuma girersen masada kalırsın dedi çok üZüldüm 😢 kadın doğum uzmanım normal demişti az ama şimdi başlamaya gerek yok demişti 3. Ayda başlarız demişti meğer kötüye gidiyormuşum her geçen gün, aile sağlığı doktorum ferrum fort verdi hemen başlamam için namazı falan da yasakladı yatacaksın dedi umarım işe yarar bu hap 😥😪
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kızlar kızlarrrr ben daha kocamı büyütemedim bebeğimi nasıl büyütecem? Gecenin saat 2sinde bir şangırtıyla uyandım.baktım evde ışık yok sonuna kadar açılmış su sesi dedim kesin bişey oldu. Seslendim bişey yok canım bardak kırdım dedi ve mutfağın ışığı yandı ardındanda musluk kapandı. Arkadaş uykusu kaçmasın diye ışığı açmadan su içmek istemiş sonuç malum :)))) ben banyoya geçtim arkamdan gelmiş süpürge burda mı diye soruyo bir kez olsun süpürgeyi banyoya koymamışken hemde :)) Dolaylı yoldan yapılan yardım çağrısını aldım kalktım mutfağı süpürdüm. Şuan vatandaş deniz yanımda horlamakta bende bir saattir dön sağa dön sola en son burda takılmaya karar verdim. Netcem ben nasıl büyütecem bu çocuğu gerçi 10+2 senedir büyütemediysem pek umut yok gibi ama :)))
Kızlar doktora gittim bugun ben iltihap varmış idrar yollarımda klamoks yazdı zararı olmaz dimi ..
Birde troid 5 küsür çıktı yüksek dedi dahiliyeye yönlendirdi ... Perşembe gidicem kısmetse çok korkuttu beni düşük , erken doğum , zeka ger,liği olabilir dedi .. Bir sorun olurmu :44:
tiroidli arkadaşlarımda hiç bi sorun görmedim ben.hepsi zamanında ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirdi.önemli olan takip etmek.tedavisine dikkat etmek.korkutma kendini.sadece risklerini sıralamış.
Kızlar doktora gittim bugun ben iltihap varmış idrar yollarımda klamoks yazdı zararı olmaz dimi ..
Günaydın kızlar. Dünden beri karnıma ve kasıklarıma aralıklı olarak sancı giriyor. Panik oldum ya nedir bu şimdi sizce? Durup dururken böyle birşey yokken bir anda başladı.
bende de oluyor doktoruma sormustum normal sıkıntı etme içinde bir fabrikaa tahmin ettiğinden hızlı bir sekilde calısıo olacak o kadar demişti ama tabi lekelenmen falanda yoksa yoksa hiç bir sıkıntı yok demektir.
Su an icin oyle bisey gormedim henuz Allah korusun insallah olmaz bakalim...
İyi şeyler düşünemek lazım :) benim düşük tehditim var iğne oluorum ama nedense hep hiç bişi olmucagını düşünüorum bebişimde usluca yerinde oturuoo
Aynen cok sagol insallah dedigimiz gibi bir sorun olmaz :)
günaydın bayanlar
bende troidlilerdenimçok şükür ilk hamileliğimde sorun olmadı. bunda da olmasın inşallah. ilacı aksatmamak ve düzenli kontrole gitmek önemli.
Bu arada tahmini doğum tarihin süpermişşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?