- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalkamiyorum ki yari oturur uyumama ragmen. Esim duymak zorunda baska bir cocuk da var cunkuBenim 7-8 günde azalmıştı
Hiç eşim kaldırmadı benii biraz zorlandım ama horul horul uyudu bizimki pek umursamadı
bugun 4 oldu. Dikis acisi aynen devam. Bakalim 10 gunu bekleyelim.günaydın canım.ilk başlar biraz zordur.ama 10 güne hiç bi şeyin kaç kalmaz.bugün bizim onuncu günümüz..kendimi yormadığım sürece hiç olmuyor dikiş acısı.kendi kendime kalkmayada bi kaç gün önce başladım.gittikçe toparlanıcaz.
zormus hem de cok. Normalin sancilari da aklimda hala. Dogum anini yasamayinca silinmedi zorlugu sancilarin. Ustune sezeryan. Bu kiz en zorlari yasatti annesine. Allha sukur saglikli gececek elbet hepsi.10 gün oldu benim de hala karnımdaki ağırlık hissinden kurtulamadım tam anlamıyla.. Üstüne benim çatı ağrımda devam ediyor,biraz ayakta kalsam kemiklerim yanıyo sanki.. Hala yarı oturur şekilde uyumaya çalışıyorum,geçen yan yatayım dedim zor toparladım kendimi.. Sezaryen zormuş vesselam keşke zorunda kalmasaydık ama napalım geçer elbette hepsi..
En kötüsü de o zaten,hem normal doğum hem sezaryen birarada.. Tek tesellim kendi sancımla istediği zaman gelmesi,öyle avutuyorum kendimi ama aklıma o gün gelince kötü hissediyorum.. Çok şükür yinede..kalkamiyorum ki yari oturur uyumama ragmen. Esim duymak zorunda baska bir cocuk da var cunku
bugun 4 oldu. Dikis acisi aynen devam. Bakalim 10 gunu bekleyelim.
zormus hem de cok. Normalin sancilari da aklimda hala. Dogum anini yasamayinca silinmedi zorlugu sancilarin. Ustune sezeryan. Bu kiz en zorlari yasatti annesine. Allha sukur saglikli gececek elbet hepsi.
Ama 3. Gun misafire cay tuttum srzaryen kolay diyenler neyin kafasini yasiyor nasil oluyor deli sorular
Oglumda dogumu icimden cikisini yasayinca ekstra bir cosku gelmisti o duygu essiz birseydi. Simdi hep zorluklar var aklimda.En kötüsü de o zaten,hem normal doğum hem sezaryen birarada.. Tek tesellim kendi sancımla istediği zaman gelmesi,öyle avutuyorum kendimi ama aklıma o gün gelince kötü hissediyorum.. Çok şükür yinede..
Tez.zamanda herkesin acısı sızıısıngeçer inşallah.kalkamiyorum ki yari oturur uyumama ragmen. Esim duymak zorunda baska bir cocuk da var cunku
bugun 4 oldu. Dikis acisi aynen devam. Bakalim 10 gunu bekleyelim.
zormus hem de cok. Normalin sancilari da aklimda hala. Dogum anini yasamayinca silinmedi zorlugu sancilarin. Ustune sezeryan. Bu kiz en zorlari yasatti annesine. Allha sukur saglikli gececek elbet hepsi.
Ama 3. Gun misafire cay tuttum srzaryen kolay diyenler neyin kafasini yasiyor nasil oluyor deli sorular
Nice yillarrrrsevdiklerinle kuzularla insallahEvet tatlım doğum günümüz kutlu olsunnnsen benden buyuksun daha çok tecrüben vardır ama tek Bisey de ogrendiysem eğer hayatta hiiiic biseyi kafama takmayacaksin
kadın da hayrına yapmıyor bu işi parayla yapan biri sonuçta hoşuna gitmiyorsa yol ver gitsin... Bebisine odaklan sen gerisini boşver.
Ben tam 27 oldum simdiAllah sevdiklerinl beraber daha nice yılar geçirmeni nasip etsin, Rabbim sağlık sıhhat versin kötülerden kötülüklerden kem gözlerden korusun.. Dilediğin tüm güzellikler sizinle olsun inş
![]()
nice yillar litchiiiCanım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Pompan mı yeterli gelmiyor acaba? Belki Hastanedeki pompalar daha güçlü olduğu için onlar boşaltabilir.
Bebek beşiği dediğiniz bebek odasının karyolası mı? Çünkü nevresim takımları anca onlara oluyor benim kv english home dan almış beşik için ebatları büyük ama model olarak çok güzel yüzde yüz pamuk alt çarşafı da kenarları lastikli koruyucu dediğiniz yanlarında var olan kalın yorgan gibi şey mi?Merhabalar. Bir mayıs annesi olarak sorum olacak,
Bebek beşiği için uyku seti alacağım ama kararsız kaldım. Taç'ın falan setlerinde tek kenar koruyucu var. Ama genelde dört tarafı kapatan 2'li koruyucu olanları kullanıyor herkes. Acaba hangisini almalı? Tecrübeli anneler ne der. Sizler nasıl aldınız?
Valla sen olmayan sütü de çıkarırsin hatta taşı sıksan ondan da süt cikarirsin bu emzirme aşkıyla anaclikla :))):) saol canim da
kiz gerçekten çok kolay puf noktasini kaptinmi sag dur sabah aksam
tabiki sut olmasi lazim memede, olmayan sutu çikaramam :)))
Canım musmutlu yılların olsun inşallah esin ve cocuklarinlaOnu da tavsiye edenler vardı ama bilemiyorum sen kullan bakalım tavsiye edecek misin![]()
Merhabalar. Bir mayıs annesi olarak sorum olacak,
Bebek beşiği için uyku seti alacağım ama kararsız kaldım. Taç'ın falan setlerinde tek kenar koruyucu var. Ama genelde dört tarafı kapatan 2'li koruyucu olanları kullanıyor herkes. Acaba hangisini almalı? Tecrübeli anneler ne der. Sizler nasıl aldınız?
Valla 2 gün kaka yapmadı da poposuna gozumu diktim ha şimdi yapacak ha az sonra yapacak diye yaptı da ikimiz de rahat bi nefes aldık :)En büyük hobim sabahları kaka temizlemek :)
Oy geçmiş olsuun tatlı popo yaValla 2 gün kaka yapmadı da poposuna gozumu diktim ha şimdi yapacak ha az sonra yapacak diye yaptı da ikimiz de rahat bi nefes aldık :)
AminnTez.zamanda herkesin acısı sızıısıngeçer inşallah.
O durumda inssnın kendine hayrı olmuyor bebeğe de olsun.
Kırklarımızı çıkaralım Artık.
Valla şükür niyetine öptüm popisini :))Oy geçmiş olsuun tatlı popo ya
Canım iyiki doğdun mutlu yillar :) esin selinin ve sevdiklerinle geçirecegin güzel mutlu Bi ömür diliyorum :)Esim de aksam gelirken ondan almis yarin acip bir deneyeyim canim.