2015 Şubat Anneleri

Benim 7-8 günde azalmıştı
Hiç eşim kaldırmadı benii biraz zorlandım ama horul horul uyudu bizimki pek umursamadı
kalkamiyorum ki yari oturur uyumama ragmen. Esim duymak zorunda baska bir cocuk da var cunku

günaydın canım.ilk başlar biraz zordur.ama 10 güne hiç bi şeyin kaç kalmaz.bugün bizim onuncu günümüz..kendimi yormadığım sürece hiç olmuyor dikiş acısı.kendi kendime kalkmayada bi kaç gün önce başladım.gittikçe toparlanıcaz.
bugun 4 oldu. Dikis acisi aynen devam. Bakalim 10 gunu bekleyelim.

10 gün oldu benim de hala karnımdaki ağırlık hissinden kurtulamadım tam anlamıyla.. Üstüne benim çatı ağrımda devam ediyor,biraz ayakta kalsam kemiklerim yanıyo sanki.. Hala yarı oturur şekilde uyumaya çalışıyorum,geçen yan yatayım dedim zor toparladım kendimi.. Sezaryen zormuş vesselam keşke zorunda kalmasaydık ama napalım geçer elbette hepsi..
zormus hem de cok. Normalin sancilari da aklimda hala. Dogum anini yasamayinca silinmedi zorlugu sancilarin. Ustune sezeryan. Bu kiz en zorlari yasatti annesine. Allha sukur saglikli gececek elbet hepsi.
Ama 3. Gun misafire cay tuttum srzaryen kolay diyenler neyin kafasini yasiyor nasil oluyor deli sorular

Merhabalar. Bir mayıs annesi olarak sorum olacak,
Bebek beşiği için uyku seti alacağım ama kararsız kaldım. Taç'ın falan setlerinde tek kenar koruyucu var. Ama genelde dört tarafı kapatan 2'li koruyucu olanları kullanıyor herkes. Acaba hangisini almalı? Tecrübeli anneler ne der. Sizler nasıl aldınız?

kalkamiyorum ki yari oturur uyumama ragmen. Esim duymak zorunda baska bir cocuk da var cunku

zormus hem de cok. Normalin sancilari da aklimda hala. Dogum anini yasamayinca silinmedi zorlugu sancilarin. Ustune sezeryan. Bu kiz en zorlari yasatti annesine. Allha sukur saglikli gececek elbet hepsi.
Ama 3. Gun misafire cay tuttum srzaryen kolay diyenler neyin kafasini yasiyor nasil oluyor deli sorular
En kötüsü de o zaten,hem normal doğum hem sezaryen birarada.. Tek tesellim kendi sancımla istediği zaman gelmesi,öyle avutuyorum kendimi ama aklıma o gün gelince kötü hissediyorum.. Çok şükür yinede..

En kötüsü de o zaten,hem normal doğum hem sezaryen birarada.. Tek tesellim kendi sancımla istediği zaman gelmesi,öyle avutuyorum kendimi ama aklıma o gün gelince kötü hissediyorum.. Çok şükür yinede..
Oglumda dogumu icimden cikisini yasayinca ekstra bir cosku gelmisti o duygu essiz birseydi. Simdi hep zorluklar var aklimda.
Bebegimi kuvoze koydular ilk 5-6 saat solunim sıkıntisi olmus. Orda kuvozdeki diger bebekleri gordum. Anne baba kapida bekliyor bebek beyin ameliyati olmus ama kurtulma umidi yok dedi hemsireler. Ve bu ayni sekilde ayni hastalikla dogan 3. Bebekleriymis. O an sukrettim halime. Iki tane saglikli evladim var allah onlara da sifa versin. Kimseyi evladiyla sinamasin.

Tez.zamanda herkesin acısı sızıısıngeçer inşallah.
O durumda inssnın kendine hayrı olmuyor bebeğe de olsun.
Kırklarımızı çıkaralım Artık.

Evet tatlım doğum günümüz kutlu olsunnn :KK76: sen benden buyuksun daha çok tecrüben vardır ama tek Bisey de ogrendiysem eğer hayatta hiiiic biseyi kafama takmayacaksin :KK47: kadın da hayrına yapmıyor bu işi parayla yapan biri sonuçta hoşuna gitmiyorsa yol ver gitsin... Bebisine odaklan sen gerisini boşver.
Ben tam 27 oldum simdi :KK49: Allah sevdiklerinl beraber daha nice yılar geçirmeni nasip etsin, Rabbim sağlık sıhhat versin kötülerden kötülüklerden kem gözlerden korusun.. Dilediğin tüm güzellikler sizinle olsun inş :KK19:
Nice yillarrrrsevdiklerinle kuzularla insallah

Bebek beşiği için uyku seti alacağım ama kararsız kaldım. Taç'ın falan setlerinde tek kenar koruyucu var. Ama genelde dört tarafı kapatan 2'li koruyucu olanları kullanıyor herkes. Acaba hangisini almalı? Tecrübeli anneler ne der. Sizler nasıl aldınız?
Bebek beşiği dediğiniz bebek odasının karyolası mı? Çünkü nevresim takımları anca onlara oluyor benim kv english home dan almış beşik için ebatları büyük ama model olarak çok güzel yüzde yüz pamuk alt çarşafı da kenarları lastikli koruyucu dediğiniz yanlarında var olan kalın yorgan gibi şey mi?

Kızlar benim imzada İshal bulantı doğum belirtisi olabilir diyor bende şu an aynıyım ama zerre doğuracak halim yok zaten sancım da yok çok perişanım bugün doktora gitsem mi bilemedim dün oldum İshal sabah burun akıntısı şimdide midem bulanıyor ne yapacağım bilemedim yemek yapmayada yemeğe de takatim kalmadı

:) saol canim da
kiz gerçekten çok kolay puf noktasini kaptinmi sag dur sabah aksam
tabiki sut olmasi lazim memede, olmayan sutu çikaramam :)))
Valla sen olmayan sütü de çıkarırsin hatta taşı sıksan ondan da süt cikarirsin bu emzirme aşkıyla anaclikla :)))

Üç tane var benim Aldığım uyku setinde. 1 baş 2 yan koruma. Taç'İnkiler de
Bildiğim kadarıyla bir tane ama uzun. Yanları da yarısına kadar kapatıyor. O da olabilir.

Back
X