2015 Şubat Anneleri

Kaynanam ameliyat oldu hastaneden cikti bana yerlesti saka gibi..ben bu lohusa halimle onami bakacam. Bana sormakta yok esimi arıyor gel beni al sizde kalcam diyo. Allahim ben nasil insanlarin icine dusmusum geberiyom uykusuzluktan bide evime yatılı hasta geliyo. Agladim sabahtan beri. Sinirden oluyorum

Kaynanam ameliyat oldu hastaneden cikti bana yerlesti saka gibi..ben bu lohusa halimle onami bakacam. Bana sormakta yok esimi arıyor gel beni al sizde kalcam diyo. Allahim ben nasil insanlarin icine dusmusum geberiyom uykusuzluktan bide evime yatılı hasta geliyo. Agladim sabahtan beri. Sinirden oluyorum
Oy oyy allah yardimcin olsun canim.

Sen de hastayım de yat , cok ciddiyim. Sonra sen cekersin acıyı sıkıntıyı . El verdiğince dinlenmemiz şart

Valla sen olmayan sütü de çıkarırsin hatta taşı sıksan ondan da süt cikarirsin bu emzirme aşkıyla anaclikla :)))
hahah gozumden yas geldi gulcem diye :)
yok anam o kadrda deil, çocugun nasibinda varsa olur iste, ha kolay kolay mama vermem o ayri tabi , çok uç bi noktaya gelmi$ olmamiz lazim benim mama vermem için :) yani sutun yetmedigine ikna olmam biraz zor olabilir :))))

Bebek beşiği dediğiniz bebek odasının karyolası mı? Çünkü nevresim takımları anca onlara oluyor benim kv english home dan almış beşik için ebatları büyük ama model olarak çok güzel yüzde yüz pamuk alt çarşafı da kenarları lastikli koruyucu dediğiniz yanlarında var olan kalın yorgan gibi şey mi?

Evet, büyüyebilen beşik. Yan korumaları olan setlerden bahsediyorum. Ben Taç'tan şirinlerin bir model uyku setini beğendim. Yorganı var, çarşafı, yastık yüzü ve birde L model yan koruma. Aslında aklıma takılan L model yan koruma olması. İki yan kapalı iki yan açık kalıyor.

Kızlar benim imzada İshal bulantı doğum belirtisi olabilir diyor bende şu an aynıyım ama zerre doğuracak halim yok zaten sancım da yok çok perişanım bugün doktora gitsem mi bilemedim dün oldum İshal sabah burun akıntısı şimdide midem bulanıyor ne yapacağım bilemedim yemek yapmayada yemeğe de takatim kalmadı
doguruyommu diye deilde susuz kalmamak için git canim kusma baslarsa
ishal+ kusma yasarsan susuz kalmis olursun
yedigin biseymi dokundu acaba ,

kalkamiyorum ki yari oturur uyumama ragmen. Esim duymak zorunda baska bir cocuk da var cunku

bugun 4 oldu. Dikis acisi aynen devam. Bakalim 10 gunu bekleyelim.

zormus hem de cok. Normalin sancilari da aklimda hala. Dogum anini yasamayinca silinmedi zorlugu sancilarin. Ustune sezeryan. Bu kiz en zorlari yasatti annesine. Allha sukur saglikli gececek elbet hepsi.
Ama 3. Gun misafire cay tuttum srzaryen kolay diyenler neyin kafasini yasiyor nasil oluyor deli sorular
senin sezeryandan kaçtigin kadar varmis demekki canim
ama kaderinde onuda aysamk varmis, ikisinide tatmis oldun
kizin saglikli sende daha iyi olucaksin zamanla, bunada sukur ..

sen uçuncuyu yaparsan serefraz gibi dr ararsin artik ssvd için :)

oyy nolcak simdi
esine de ise gitmesin sanada onada baksin
ne ameliyati oldu kaynanan ?

oyy nolcakre simdi
esine de ise gitmesin sanada onada baksin
ne ameliyati oldu kaynanan ?

Gitmedi zaten gondermedim. Arka odada yatiyom simdi. Safra kesesi ameliyati oldu. Evi 5. Katta o jadar merdiven cikamazmis diye gelmis bize. Sanki ben ameliyatli degilim. Ya hep boyle emrivaki hareketler icinde iste. Ama benim salak kocam pasif. Anasına laf soyleyemiyo.

Emzireceğim zaman ağzıma bez tıkıyorum ben. Pes edeceğim nerdeyse mahvoldum 1 haftadır. Her şeyi deniyom ama yok biilerleme. Sağ taraf iyileşir gbiolmuştu dün duş aldım yine kötü oldu. İyi olan şeyde kötüye gidiyo sanki inadına. Allahtan bol sütlü ve sağlıklı memeler istiyorum ben. Bugün dışarı çıkacaz topuk kanı için benim bandajım için 4-5 saat enbaz dışardayız. Nasıl emzirceksem ağlaya ağlaya onu düşünüyorum kara kara
Canim sagsan biberonla kasikla falan versen bizde dun hast gittik kontrol icin dr herseyi cikarin bi bezi kalsin dedi cok agladi soyup giydirirken Allahtan yanima biberon almistim dr mama verdi onu yaptim biraz sakinlesti sinir oldum sanki bebegin kiyafetleri cok agir gelecekmis gibi sapkasina kadar cikarttirdilar kuzum usudu sabah gozu capaklanmisti....

10 gün oldu benim de hala karnımdaki ağırlık hissinden kurtulamadım tam anlamıyla.. Üstüne benim çatı ağrımda devam ediyor,biraz ayakta kalsam kemiklerim yanıyo sanki.. Hala yarı oturur şekilde uyumaya çalışıyorum,geçen yan yatayım dedim zor toparladım kendimi.. Sezaryen zormuş vesselam keşke zorunda kalmasaydık ama napalım geçer elbette hepsi..
Bol bol sivi al canim ilk gunler benimde vardi wc'ye cikamadigim icin yavas yavas cikmaya basladimda simdi biseyim kalmadi sukur....

yarin 39+0 oluyoruz
Allahim sen yardim et hayirliisyla dogsun su çocuk

bugunde yurudum 20 dk azsonrada yurmeyi dusunuyorum , belim karnim agridi kasilmam oldu yurumeyince birakinca geçti
dogum baslayanaa kadar araliksiz yuruyucemmi napicam ben

senin sezeryandan kaçtigin kadar varmis demekki canim
ama kaderinde onuda aysamk varmis, ikisinide tatmis oldun
kizin saglikli sende daha iyi olucaksin zamanla, bunada sukur ..

sen uçuncuyu yaparsan serefraz gibi dr ararsin artik ssvd için :)
Ucuncuyu dusunur muyum bilmem. Yasim genc degil ki 31 im. 31 de ucuncuyu dogurmak lazim.
Sezeryan zormus hakkaten. Tek tesellim alt tarafta dikisim yok o da olaydi kafayi yerdim :))
Kafasi arkaya dogru uzamis bebegin oyle garip sekilde girmis ki kanala. Bu defa suni sancisiz kendi sancimla belki de kesisiz doguruverecektim ama nasip kismet. En azindan normali denedim bebegim kendi sectigi anda geldi.

yarin 39+0 oluyoruz
Allahim sen yardim et hayirliisyla dogsun su çocuk

bugunde yurudum 20 dk azsonrada yurmeyi dusunuyorum , belim karnim agridi kasilmam oldu yurumeyince birakinca geçti
dogum baslayanaa kadar araliksiz yuruyucemmi napicam ben
Hadi dogur sen de saglikla. Sut muhabbetine baslayalim.
Hayat napti dogurdu mu
Serefraz uzak kalcakmis dogursa bari

Valla şükür niyetine öptüm popisini :))
Benimkide 2.gece cok agladi kakada yapmamisti sabaha kadar kucakta salladim sabahin 7sinde babaanneme gittik mecburen poposuna zeytinyagli kulak cubugu yapti sonra saglik ocagina gittik meger bizim salak dr gobegi icin pansuman yapmayin demisti ondan kuruluktan gobegi tahris olmus yavrumun hemsire pansuman yaptida rahatladi dun gecede gobus dustu ikimizde rahatladik

Doktordan geldim az önce geleceği yok bebeğimin açılma var yumuşama var sancılar 70lere kadar cikiyo ama ben hissetmiyorum herşey yolunda allaha şükür haftaya bidaha randevu verdi en fazla 8_10gun bekleriz dedi Sakinim sessizim huzurluyum iyiyim bekliyorum:KK45:

Yok artık daha neler ya eşin bişi demedi mi cnm ?

Back
X