moralle tekmelerin bagina hiç dikkat etmemistimBenim canım çok sıkkın olduğunda kız da çok sakin belki öyledir. Ya da başka şeylerle uğraşmaktan fark etmemişsindir.
Benim de eşim nöbetçi bugün canım sıkılıyor kızın tepkileri de sakin daha. Öğlen eşim yemeğe geldiğinde baya sertti hareketleri.
insallah kalmazzYok insallah kalmaz tabi ama psikoloji etkiliyo bence
cnm ben öyle panik olduğum gün doktora gittik içim rahat etsin diye eşim gidelim hadi dedi doktor eli kulağında kanalda dedi ertesi gün doğum oldu sancım başladı :)kizlar ben bugun bu bebegin hareket ettigini hiç hatirlamiyorum
az once çikolota yedim yan yattim durrttum bi kaç tepki verdi ama gerisi gelmedi
çok korkuyorum, napsam dr a gitsemmii
hiç olmasa gidicem de bi iki kipirdadi gerisi yok simdi
moralle tekmelerin bagina hiç dikkat etmemistim
evet bugun gun içinde kulak verip ozellikle dinlemedim hareketleri ama iste hatirlamiyorumda
amanin deme kizzzzzzcnm ben öyle panik olduğum gün doktora gittik içim rahat etsin diye eşim gidelim hadi dedi doktor eli kulağında kanalda dedi ertesi gün doğum oldu sancım başladı :)
oncekilerde hareketle ilgili sorun hiç hatirlmaiyorumki canimsen daha tecrübelisin canım ama hafif de olsa harekeg hissediyorsan korkma bence.
Tepki veriyorsa normalde müzik dinletmeyi dene hareketli Bi müzik.
oncekilerde hareketle ilgili sorun hiç hatirlmaiyorumki canim
arada hareket ediyor su an sorun yok galiba, karnimda sertlesiyor hayirlisi bakalim
muzik hiç denemedim,çocuklar uyuusun bi deneyim ama alisik olmadigi için teoki vermezsede $a$irmam
arada vuruyor ama
en sevmediigm seyi nutellayi yedim bu velet yuzunden az once , bi çiksin ben sorucam ona amaaa
senin anacigin sabirisizlaniyordu hani gitmek için,dogur diye laf edip duuryorduBir aglayasim var şöyle saatlerce falan değil günlerce...
Sonra baslarsam durduramam kendimi diye geri susturuyorum coşan taraflarimi...
Kafam bulandi çamur gibi.. Doğdu dogmadi stresi bitti.. Annemin haftalarca diliyle eliyle eziyeti üstüne..simdi de sünnet ettirin hemen diye sıkıstiriyor. Kisin ortasinda ben odadan cikarmaya korkuyorum azcik havalar isinsin diyorum milyon tane laf.
Ahh benim kocam bana ondan başka kimseden merhamet yokmuş bida gördüm. Elleri ayakları öpülesi kocam.. Resmen annem kaynana o gelin .. Bulasik yika damat, ev supur damat, halilari ciro damat,kahvalti hazir mi damat....,....... 1 ayda bir defa hazir kahvalti sofrasina oturamadi eşim.. Herkes uyurken kalkip hazirliyor annem en son masaya teşrif ediyor.. Bu adama da ggünah gidiyim yardim ediyum ne yapuyir bu demiyor
....
Çekirdeği yedi birazinida gicikligina kizima firlatti anne yarin evleri sen mi supurcen atma dediğimde damat supurecek dedi.. Aklimi yemesem iyi..
Adam okula mi gitsin eve mi yetişsin kiza mi baksin anneme hizmet mi etsin offffffffffffffffff
BENDE Agri var uykumda var ama uyusammiki gece uyanip oturrum diye korkuyorumBen de aynıyım bu akşam. Sertleşiyor hafif arada ama kaburgalarımda geziniyor halaağrı falan da yok hiç.
Alışık değilse vermeyebilir. diğer müziklere tepki vermezken çok dinlettiğimiz birkaç şarkıya tepki verebiliyor
evi bi viledalayayım ben patladım sıkıntıdan...
hoppaalaaCocugu sünnet ettiricektik sonrada mevlidini yapalim öyle git dedim..sirf onlar buradayken sunnetide ggörsünler diye is cikardim basima. Seneye gelirmisiniz dedim seneye yaptiralim sunneti yine bi ton laf duydum. Bunlar ben gelin demeden 39+0 da cikip geldi benim doğum 41+0 da oldu gereksiz yere fazladan kalinca günah keçisi ben oldum.duymadigim laf kalmadi. Şimdide biran ince sünnet ettir gidelim diyo.
BENDE Agri var uykumda var ama uyusammiki gece uyanip oturrum diye korkuyorum
kocam gun içinde kaç kere tembihledi erken yat dinlen diyor, gelince kurtlar vadisine bakicak ya uyanik olursam ariza çikarrim diye korkuyorr
hahahahah ne kayinvalidesi diyorum bendeAhh o kurtlar vadisi. Nişanlıyken yanlışlıkla kurtlar vadisi saatinde arasam meşgule atar kv diye mesaj atardı açık yazmaya bile üşenirdi, reklama girince arardı
Ay benim ki hop hop hopluyo daha oturacak o zaman içerdecnm ben öyle panik olduğum gün doktora gittik içim rahat etsin diye eşim gidelim hadi dedi doktor eli kulağında kanalda dedi ertesi gün doğum oldu sancım başladı :)
Sonlara doğru suyun azalmasını normal görüyorlar benimde geçti günüm
Canım biraz yüksek sesle Konuşmayı dene müzik dinlet ya da soğuk su iç buzlu da olabilir benimkini dün elektro şok gibi ama etkisi çok çok az bir cihazla uyandırdılar ne yaptıysak uyanmadı çünkü ama onun sesini duyunca karnımdan fırlayacaktı nerdeysekizlar ben bugun bu bebegin hareket ettigini hiç hatirlamiyorum
az once çikolota yedim yan yattim durrttum bi kaç tepki verdi ama gerisi gelmedi
çok korkuyorum, napsam dr a gitsemmii
hiç olmasa gidicem de bi iki kipirdadi gerisi yok simdi
Alemsin kız sakız yüzünden neler düşünmüşsün :))arada patlamalar oluyor iste canim bugun daha iyyim .. ALlaha siginip guevniyorum zaten baska kimsem yokkki .. ne kocadan ne baskasindan fayda var baana ..
az once ogluma sakiz paketi verdim naneliydi , sonra ben sevmem naneliyi ama ver oglum tadina bakiyim acimi dedim
once aci deil dedi, sonra yine isteyince aci dedi .. yani kisacasi bu dunyada evlatdanda fayda yok :))))
bakdim simdi kisaymis , karisik geldi bilmediigm için ama surekli okuyunca kafama girer herhalde
Toplamış çıkarmış diyor yav. Senin yediğini mi babaya saymış.ay insan aliniyor valla her ne kadar 5 yasinda çocukda olsa,insan 7sinde neyse 70 inde odur derler ya .. benim oglan çok vijdansiz,gecen dondurma aldim , esimle birer tane yedik onlarda kaldi birer tane 4 lu paketdi
kafasinda anptiysa toplamis çikarmis babasinin iki dondurma yedigini hesaplamis ,bi bagiriyor agliyor gorsen derin odnorucunun kapagi eline falan dustu sandim, geldi babasina saldiriyor sen nasil iki dondurma birden yersin diye, beni adamdan sayan zaten yokbirini benim ydigime zor inandirdik valla çocugu : )))
kiz oyle deil,elinde yarim olsa onun yarsini verir
kiz bana çekmisde oglan dayisina çekmis
ben bunlarin buyuk halini duusnemiyorum bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?