2015 Şubat Anneleri

moralle tekmelerin bagina hiç dikkat etmemistim
evet bugun gun içinde kulak verip ozellikle dinlemedim hareketleri ama iste hatirlamiyorumda

Doğduğu gün pi"Gui, post: 39521626, member: 563147"]İçidüşüp ti ağlamaktan.işitme testdemişler. rdük bugün oğlumu.ölçemedi kadın.bebekaçabilirliydi.bi ara baktım geçemedi yazıyordu cihazda.15 gün sonra yine çağırdı.eşim bi sorunmu var söylemiyisunuz dedi.yok zaten şimdi belli olmaz dedi.oğlum burnu tikaniyor hapsuruyor gozleri akiyor son gunlerde.ondanda olabilir dedi.deliricem[/QUOTE]
Dogdugu gun pipiliye de yapildi.. Onada takip diye not dusup su tarihte yeniden gelin demisler.. Normal korkma ... Anne karninda su kacabilir dediler ilk etapta gecememsi normalmis yani

Yok insallah kalmaz tabi ama psikoloji etkiliyo bence
insallah kalmazz
psikolojinin etkiledigi dogru buyyuk ihitmalle ama ben onu en basta dusunmustum sonra bu tatillere odaklandim
degistiremedim demekki beynimdeki mart in yerini
ne martmis yawswss

bide balik burcu çikdi basima
acaba bu balik burcunun erkekleri sadece sevguiliye e$emi duygusallar annede nasiplenirmi acaba bu nimetden :)
simdiden kiskanmaya basladim galiba gelinimi :)))

cnm ben öyle panik olduğum gün doktora gittik içim rahat etsin diye eşim gidelim hadi dedi doktor eli kulağında kanalda dedi ertesi gün doğum oldu sancım başladı :)

moralle tekmelerin bagina hiç dikkat etmemistim
evet bugun gun içinde kulak verip ozellikle dinlemedim hareketleri ama iste hatirlamiyorumda

sen daha tecrübelisin canım ama hafif de olsa harekeg hissediyorsan korkma bence.
Tepki veriyorsa normalde müzik dinletmeyi dene hareketli Bi müzik.

cnm ben öyle panik olduğum gün doktora gittik içim rahat etsin diye eşim gidelim hadi dedi doktor eli kulağında kanalda dedi ertesi gün doğum oldu sancım başladı :)
amanin deme kizzzzzz
ay heveslendirdin beni bak

ama yarin oglene kadar olmasin, kizimin okulda karnavali var kaç gundur bunu bekliyor
onu hazirliycam
prensesimi japona benzetiyim oyle doguryum, o kadar durdum bi gun daha duruyum demi :)))

sen daha tecrübelisin canım ama hafif de olsa harekeg hissediyorsan korkma bence.
Tepki veriyorsa normalde müzik dinletmeyi dene hareketli Bi müzik.
oncekilerde hareketle ilgili sorun hiç hatirlmaiyorumki canim
arada hareket ediyor su an sorun yok galiba, karnimda sertlesiyor hayirlisi bakalim
muzik hiç denemedim,çocuklar uyuusun bi deneyim ama alisik olmadigi için teoki vermezsede $a$irmam
arada vuruyor ama
en sevmediigm seyi nutellayi yedim bu velet yuzunden az once , bi çiksin ben sorucam ona amaaa

Ben de aynıyım bu akşam. Sertleşiyor hafif arada ama kaburgalarımda geziniyor hala ağrı falan da yok hiç.
Alışık değilse vermeyebilir. diğer müziklere tepki vermezken çok dinlettiğimiz birkaç şarkıya tepki verebiliyor
evi bi viledalayayım ben patladım sıkıntıdan...

Bir aglayasim var şöyle saatlerce falan değil günlerce...

Sonra baslarsam durduramam kendimi diye geri susturuyorum coşan taraflarimi...

Kafam bulandi çamur gibi.. Doğdu dogmadi stresi bitti.. Annemin haftalarca diliyle eliyle eziyeti üstüne..simdi de sünnet ettirin hemen diye sıkıstiriyor. Kisin ortasinda ben odadan cikarmaya korkuyorum azcik havalar isinsin diyorum milyon tane laf.

Ahh benim kocam bana ondan başka kimseden merhamet yokmuş bida gördüm. Elleri ayakları öpülesi kocam.. Resmen annem kaynana o gelin .. Bulasik yika damat, ev supur damat, halilari ciro damat,kahvalti hazir mi damat....,....... 1 ayda bir defa hazir kahvalti sofrasina oturamadi eşim.. Herkes uyurken kalkip hazirliyor annem en son masaya teşrif ediyor.. Bu adama da ggünah gidiyim yardim ediyum ne yapuyir bu demiyor

....
Çekirdeği yedi birazinida gicikligina kizima firlatti anne yarin evleri sen mi supurcen atma dediğimde damat supurecek dedi.. Aklimi yemesem iyi..

Adam okula mi gitsin eve mi yetişsin kiza mi baksin anneme hizmet mi etsin offffffffffffffffff

senin anacigin sabirisizlaniyordu hani gitmek için,dogur diye laf edip duuryordu
e niye gitmior simdi ?

BENDE Agri var uykumda var ama uyusammiki gece uyanip oturrum diye korkuyorum

kocam gun içinde kaç kere tembihledi erken yat dinlen diyor, gelince kurtlar vadisine bakicak ya uyanik olursam ariza çikarrim diye korkuyorr

[QÇocuğu MaRaL_, post: 39524713, member: 143877"]senin anacigin sabirisizlaniyordu hani gitmek için,dogur diye laf edip duuryordu
e niye gitmior simdi ?[/QUOTE]

Cocugu sünnet ettiricektik sonrada mevlidini yapalim öyle git dedim..sirf onlar buradayken sunnetide ggörsünler diye is cikardim basima. Seneye gelirmisiniz dedim seneye yaptiralim sunneti yine bi ton laf duydum. Bunlar ben gelin demeden 39+0 da cikip geldi benim doğum 41+0 da oldu gereksiz yere fazladan kalinca günah keçisi ben oldum.duymadigim laf kalmadi. Şimdide biran ince sünnet ettir gidelim diyo.

hoppaalaa
acelesi neki sunnetin , yeni dogan sunnetine giriyor demi simdi olunca ?
vazgeçtim 6 yasinda ettiricem de yada askere giderken ettircem dee tovb etovbeee

valla benim oglan su an 5 yasinda, buyuk ihitmalle 2016 yaz da sunnet olur yani 6 yasindayken ..

BENDE Agri var uykumda var ama uyusammiki gece uyanip oturrum diye korkuyorum

kocam gun içinde kaç kere tembihledi erken yat dinlen diyor, gelince kurtlar vadisine bakicak ya uyanik olursam ariza çikarrim diye korkuyorr

Ahh o kurtlar vadisi. Nişanlıyken yanlışlıkla kurtlar vadisi saatinde arasam meşgule atar kv diye mesaj atardı açık yazmaya bile üşenirdi, reklama girince arardı

Ahh o kurtlar vadisi. Nişanlıyken yanlışlıkla kurtlar vadisi saatinde arasam meşgule atar kv diye mesaj atardı açık yazmaya bile üşenirdi, reklama girince arardı
hahahahah ne kayinvalidesi diyorum bende
varya elime vercekler bi otomatik silahmidir nedir iste bisey
hepsini tariycam o olucak : ))
bahanemde hazir hamilelik+ lohusaliga hazirlik depreyonundaydim derim

Canım biraz yüksek sesle Konuşmayı dene müzik dinlet ya da soğuk su iç buzlu da olabilir benimkini dün elektro şok gibi ama etkisi çok çok az bir cihazla uyandırdılar ne yaptıysak uyanmadı çünkü ama onun sesini duyunca karnımdan fırlayacaktı nerdeyse

Alemsin kız sakız yüzünden neler düşünmüşsün :))
Üzülme tasalanma dertler dünya gelip geçicidir bak ben aşermedim doğru düzgün bugün eşimden birşey rica ettim kolum ağrıyor yorgunum vs. Bir sürü şey saydı hava soğuk bile dedi dışarı çıkmamak için bende olsun önemli değil dedim ama canımda nasıl istiyor gizli gizli ağladım görmesin diye üzülür diye sonra ne oldu biliyor musun amcası aradı hadi dedi amcamlar çağırıyor oraya gidelim senin kolun ağrımıyor muydu dedim öyle sinir oldum ki anlatamam ben adam üzülmesin diye ağladığımı görmesin diyorum ama amcasıymış ayıp olurmuş gidecekmişiz illa delirtti beni akşam akşam fenalaştım üstüne bir güzel amcasında da yemeği yedim yattım bir güzel kv yenge falan yıkadı bulaşıkları napim bananaeee fenalık geçirtmeseydi.

Toplamış çıkarmış diyor yav. Senin yediğini mi babaya saymış.
Kız alemsİniz.
Eşim diyor neye gülüyorsun.
Dedim şim şimdi sana anlatamam.
Benim kız aşırı mız Mız bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…