2015 Şubat Anneleri

Toplamış çıkarmış diyor yav. Senin yediğini mi babaya saymış.
Kız alemsİniz.
Eşim diyor neye gülüyorsun.
Dedim şim şimdi sana anlatamam.
Benim kız aşırı mız Mız bugün.
he bakmis 2 dondurma var kutuda,4 den 2 yi çikarip babaya yedirmis iste kafasinda

hadi be nasil bi elektro sokmus o oyle kizz
oynadi demin biraz da simdi gitti yine valla
çocuklar uyudu açiyorum hemen muzigi ama ne açsamki, horon falanmi açsam :))) buzlu soguk suyum yokda dondurma olurmu :) dondurmada çok sekelri sevmedim gecen bi taneyi yiyemedim :s

Toplamış çıkarmış diyor yav. Senin yediğini mi babaya saymış.
Kız alemsİniz.
Eşim diyor neye gülüyorsun.
Dedim şim şimdi sana anlatamam.
Benim kız aşırı mız Mız bugün.
senin kizin nesi var acaba ?
20 gunluk oldunuz demi ? 20. gunden sonra gaz sancilari çogalir, gazini iyi çiakrmaya çalis annesi

sakiz bahane nankorluk sahane
derler ya babasi ogluna bi bag bagi$lamis oglu babasindan bi salkim uzumu esirgemis , hep bu geliyor aklima benim oglana bakinca

iyi etmi$in valla oh sefan olsun
e donuste o istediginide aldirsaydin yaaa

senin kizin nesi var acaba ?
20 gunluk oldunuz demi ? 20. gunden sonra gaz sancilari çogalir, gazini iyi çiakrmaya çalis annesi
Gaz çıkarma.konusunda çok yeteneksizim.25 günlük olacak yarın.
Sabahtan beri ayaktayız. Düzgün uyumadı bugün ve sanırım kucağa Alıştı.
çok yorgunum. Eşim diyor gözünün biri bir tarafa bakıyor diğeri başka yere.

çocuklar saglamdir , zannettigimiz gibi pamuk ipligine bagli deiller canim
kucagindayken avuç içinle beline sert vuruslar yapmalisin, korkma bisey olmaz
basini sabitlersin zaten
dizine koy yada sag sola salla dizinin ustunu yuz ustuyken tabi
yine kucagindayken dizlerinden buk asagi yukari salla
hareket ettirmen lazim yoksa daha çok çekersin, en çok gaz çikarmaya yarayan islemler bunlar ama narin olunmayacak, narin narin dokunursa o gaz hayattda çikmaz ordan

Yok canım narin değilim.pataküte dalıyorum ama sabırsızım.
K.valideye anlatamadım.gaz böyle çıkıyor diye
Kızanımı mahvettin diye başlıyordu
Üç.çocuğunda hiç.gaz.olmadı mı acaba.
Diyordum.hemşire böyle yapın dedi ama mümkün değil inandırmadım
Tabii benim çocuğumu benden çok.düşünüyor.

senin kayinvakideyin hafiza o kadar eskiyi hatirlamiyor herhalde yaslilik iste
onun yaninda çikarma sende gazini git kendini bi odaya kitle
sziin bu kv ler beni verem edecek siz nasil katlaniyorsunuz vallahi peygamber sabri lazim yaws

Hareketlerini takip et surekli bence. Bi kac gun yanilmamiz normal bence ama insan endiseleniyor iste. Doktorun ne dediyse guvenmek kaliyo. Hayirli dogumlar insallah sana da canim..

Bu sitedeki takvim icinde oldugun haftayi veriyo ya direkt su an ben tam 39 oldum bugun daha bi haftam var :)

seninki de bakalim ne zaman gelecek insallah gelir bi an once planlarina uygun. Herseyden once saglikla gelsin.. sen tabii daha tecrubelisin dogum belirtilerinde. Bana da biseler oluyo ama anlamiyorum dogum baslasa mutlaka anlarim ama herhalde :))

sakiz bahane nankorluk sahane
derler ya babasi ogluna bi bag bagi$lamis oglu babasindan bi salkim uzumu esirgemis , hep bu geliyor aklima benim oglana bakinca

iyi etmi$in valla oh sefan olsun
e donuste o istediginide aldirsaydin yaaa
Benim huyum değildir bir kere söylerim ben alacak olan alır ki zaten benim huyum değildir hiç kimseden birşey isteyemem kendi anne babama dahi utana sıkıla söylerim kötü bir huymudur bilmem ama herhalde bazen yüzsüz olup istemek lazım

Mar
senin kayinvakideyin hafiza o kadar eskiyi hatirlamiyor herhalde yaslilik iste
onun yaninda çikarma sende gazini git kendini bi odaya kitle
sziin bu kv ler beni verem edecek siz nasil katlaniyorsunuz vallahi peygamber sabri lazim yaws
Maral sizin orda dm veya rossman var mi biliyosundur belki kayıt olunca hediye veriyorlar bide birsürü indirim kuponu geliyor

Gogsumun biri sert bosalmiyor bir turlu. Bebek de ememiyor bu yuzden. Sagmak mi lazimdi hic de sevmiyorum sagma isini

[QUOTE="mattika, post: 39526770, member: 22349Elektrikli ile bos biri sert bosalmiyor bir turlu. Bebek de ememiyor bu yuzden. Sagmak mi lazimdi hic de sevmiyorum sagma isini[/QUOTE]

El pompasi ise yaramadi ayni durumda bana.. Sanki ucu tikanmis gibi ...Elektirikli ile bosalttim. Acidan olecektim..

Uykulara doyamaz oldum doğumdan beridir.. Bugün pipili yi ssaklarken beşiğinde uyuyakalmisim 2. 3 satt hem oğlum hem ben uyumusuz .. Ama sanki hic uyumammisiz hala deli gibi uykum var..

Bu arada gaz ve uyku sorunu çekiyorsa çocuğunuz mutlaka bu tarifi yapin ama mutlaka faydasini göreceksiniz..

Rezene
Anason
Tane kimyon
Papatya

Kaynar suya 1 er cay kaşifi koyup 5 dk dinlendirip için gunde 2 buuk kupa.. Sorun çok fazlaysa bebegede ilikken içinecay kasignin ucuyla seker katip icirin 5 6 cay kkaşigi. Şekerli su gazi kolay cikarmasini sağlar ayricada..

Bu tarif sut artmasi na da fayda eder.

Canim benim esim balik burcu.annesinede hic kiyamax ben uyuz olsamda

hahahahah ne kayinvalidesi diyorum bende
varya elime vercekler bi otomatik silahmidir nedir iste bisey
hepsini tariycam o olucak : ))
bahanemde hazir hamilelik+ lohusaliga hazirlik depreyonundaydim derim

Bitmek de bilmiyor hele o polat ölemedi bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…