he bakmis 2 dondurma var kutuda,4 den 2 yi çikarip babaya yedirmis iste kafasindaToplamış çıkarmış diyor yav. Senin yediğini mi babaya saymış.
Kız alemsİniz.
Eşim diyor neye gülüyorsun.
Dedim şim şimdi sana anlatamam.
Benim kız aşırı mız Mız bugün.
hadi be nasil bi elektro sokmus o oyle kizzCanım biraz yüksek sesle Konuşmayı dene müzik dinlet ya da soğuk su iç buzlu da olabilir benimkini dün elektro şok gibi ama etkisi çok çok az bir cihazla uyandırdılar ne yaptıysak uyanmadı çünkü ama onun sesini duyunca karnımdan fırlayacaktı nerdeyse
senin kizin nesi var acaba ?Toplamış çıkarmış diyor yav. Senin yediğini mi babaya saymış.
Kız alemsİniz.
Eşim diyor neye gülüyorsun.
Dedim şim şimdi sana anlatamam.
Benim kız aşırı mız Mız bugün.
sakiz bahane nankorluk sahaneAlemsin kız sakız yüzünden neler düşünmüşsün :))
Üzülme tasalanma dertler dünya gelip geçicidir bak ben aşermedim doğru düzgün bugün eşimden birşey rica ettim kolum ağrıyor yorgunum vs. Bir sürü şey saydı hava soğuk bile dedi dışarı çıkmamak için bende olsun önemli değil dedim ama canımda nasıl istiyor gizli gizli ağladım görmesin diye üzülür diye sonra ne oldu biliyor musun amcası aradı hadi dedi amcamlar çağırıyor oraya gidelim senin kolun ağrımıyor muydu dedim öyle sinir oldum ki anlatamam ben adam üzülmesin diye ağladığımı görmesin diyorum ama amcasıymış ayıp olurmuş gidecekmişiz illa delirtti beni akşam akşam fenalaştım üstüne bir güzel amcasında da yemeği yedim yattım bir güzel kv yenge falan yıkadı bulaşıkları napim bananaeee fenalık geçirtmeseydi.
Gaz çıkarma.konusunda çok yeteneksizim.25 günlük olacak yarın.senin kizin nesi var acaba ?
20 gunluk oldunuz demi ? 20. gunden sonra gaz sancilari çogalir, gazini iyi çiakrmaya çalis annesi
çocuklar saglamdir , zannettigimiz gibi pamuk ipligine bagli deiller canimGaz çıkarma.konusunda çok yeteneksizim.25 günlük olacak yarın.
Sabahtan beri ayaktayız. Düzgün uyumadı bugün ve sanırım kucağa Alıştı.
çok yorgunum. Eşim diyor gözünün biri bir tarafa bakıyor diğeri başka yere.
senin kayinvakideyin hafiza o kadar eskiyi hatirlamiyor herhalde yaslilik isteYok canım narin değilim.pataküte dalıyorum ama sabırsızım.
K.valideye anlatamadım.gaz böyle çıkıyor diye
Kızanımı mahvettin diye başlıyordu
Üç.çocuğunda hiç.gaz.olmadı mı acaba.
Diyordum.hemşire böyle yapın dedi ama mümkün değil inandırmadım
Tabii benim çocuğumu benden çok.düşünüyor.
Benim takvim biteli 3 gün oldu bende endişeleniyorum ama Gününü bekliyordur ben tarihte hata yapmışımdır diyorum Allah yardımcımız olsun zor beklemek .. Pazartesiye kadar doğmazsa doktor riske atamam suni sancı ile başlayrız Doğumu dedi
epidural dogru bi seçim canim
senle ayniyiz 1 guncukden bizy olmaz
39 deil kiz 40 olduk oyle yaziyor ya imzada :)))
deliricem valla dogmuyor bu çocuk, sabah sancim vardi aksama dogru oda kayboldu
sertlesmeler zaten azaldi
oynatmaya az kaldi yanii doktorum nerde diye çigirrim yakindirr
Benim huyum değildir bir kere söylerim ben alacak olan alır ki zaten benim huyum değildir hiç kimseden birşey isteyemem kendi anne babama dahi utana sıkıla söylerim kötü bir huymudur bilmem ama herhalde bazen yüzsüz olup istemek lazımsakiz bahane nankorluk sahane
derler ya babasi ogluna bi bag bagi$lamis oglu babasindan bi salkim uzumu esirgemis , hep bu geliyor aklima benim oglana bakinca
iyi etmi$in valla oh sefan olsun
e donuste o istediginide aldirsaydin yaaa
Maral sizin orda dm veya rossman var mi biliyosundur belki kayıt olunca hediye veriyorlar bide birsürü indirim kuponu geliyorsenin kayinvakideyin hafiza o kadar eskiyi hatirlamiyor herhalde yaslilik iste
onun yaninda çikarma sende gazini git kendini bi odaya kitle
sziin bu kv ler beni verem edecek siz nasil katlaniyorsunuz vallahi peygamber sabri lazim yaws
Canim benim esim balik burcu.annesinede hic kiyamax ben uyuz olsamdainsallah kalmazz
psikolojinin etkiledigi dogru buyyuk ihitmalle ama ben onu en basta dusunmustum sonra bu tatillere odaklandim
degistiremedim demekki beynimdeki mart in yerini
ne martmis yawswss
bide balik burcu çikdi basima
acaba bu balik burcunun erkekleri sadece sevguiliye e$emi duygusallar annede nasiplenirmi acaba bu nimetden :)
simdiden kiskanmaya basladim galiba gelinimi :)))
hahahahah ne kayinvalidesi diyorum bende
varya elime vercekler bi otomatik silahmidir nedir iste bisey
hepsini tariycam o olucak : ))
bahanemde hazir hamilelik+ lohusaliga hazirlik depreyonundaydim derim
Evet acil sagman gerekiyor. Yoksa sertlik gem kanallari tikiyor hem de ates yaparGogsumun biri sert bosalmiyor bir turlu. Bebek de ememiyor bu yuzden. Sagmak mi lazimdi hic de sevmiyorum sagma isini
2haftaya gecti cnmNormal doğuranlar dikişlerden ne zaman kurtuldunuz tam olarak 10 gün oldu hala ağrıyor oturamıuorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?