Abisi laftan anlıyordur en azındanUyuyor bebis ama abisi kalkti. Sen bebek uyudukca uyu bosver geceyi gunduzu
10 gun sonra dr aldı kurtuldum ben..ayni senin gibi oturamiyordum ben deNormal doğuranlar dikişlerden ne zaman kurtuldunuz tam olarak 10 gün oldu hala ağrıyor oturamıuorum ....
amin canim hepimizin iyiligini versin rabbim :)Kız Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni enerjin baya yerinde maşallah
sutten olmus ne demek ?K.v de replikleri
Ac bu çocuk ac
Sütün az
Altını değiştirirken çabuk ol üşüştü çocuk
Yüzünde sivilceler sütten olmuş
Kakası poposuna yapışmış Sütünden olmuş
Burnu tıkanmış Sütünden olmuş
Gazı var Sütünden olmuş
Ve bir dünya laf....
Kafayı sıyırttı bana, her hareketim falso.. Dün esime patladım sonunda
Allah sabır versin cnm..Bu arada yüzdeki sivilce demişken neden olur o ? Bnm minigimde de var sıcaktan desem ev sıcak degil yagdan desem 2 güne bi yikiyorumK.v de replikleri
Ac bu çocuk ac
Sütün az
Altını değiştirirken çabuk ol üşüştü çocuk
Yüzünde sivilceler sütten olmuş
Kakası poposuna yapışmış Sütünden olmuş
Burnu tıkanmış Sütünden olmuş
Gazı var Sütünden olmuş
Ve bir dünya laf....
Kafayı sıyırttı bana, her hareketim falso.. Dün esime patladım sonunda
hayirli cumalr canimhayırlı günler kızlar hayırlı cumalar herkese
doğuranlara hayırlı olsun doğuramayanlara tez vakitte kolay doğumlar nasip olsun
bi tane mi çokmu canim ?Allah saritmetik
Allah sabır versin cnm..Bu arada yüzdeki sivilce demişken neden olur o ? Bnm minigimde de var sıcaktan desem ev sıcak degil yagdan desem 2 güne bi yikiyorum
Tek değil cnm minik minik yanaginda alnında falan..evin sıcaklığı 26 derece falan hergün yikamayi deniyim bari bi debi tane mi çokmu canim ?
çoksa isilikdir sicakdan olur hergun yikasan daha iyi
tek olunca ne onu bilmiyorum ama :)
Bebeklerde oluyor normal benceAllah sabır versin cnm..Bu arada yüzdeki sivilce demişken neden olur o ? Bnm minigimde de var sıcaktan desem ev sıcak degil yagdan desem 2 güne bi yikiyorum
senin plakaalrda bitti he :))Günaydınnn
merhaba takvimsiz günler
geçen gün komşular çaldı kapıyı nasılım diye merak etmişler doğurmadım daha dedimkarnın inmemiş ama doğurmazsın daha dediler
oyyy bie sicak deil diyor :)) hamam olmus kiz senin ev :))))Tek değil cnm minik minik yanaginda alnında falan..evin sıcaklığı 26 derece falan hergün yikamayi deniyim bari bi de
sutten olmus ne demek ?
senin mandira hatali uretimmi yapiyormus yani
al sen emzir demiyonmuu , kocana niye çatiyon direk kv ne çat bence
ben derim valla hiç acimam, Alalh beni bilipte kv eline birakmamis
hiç geçinenemem herhalde, altdan almayida bi iki denerim sonra açarim agzimi kapariim gozumu :)))))
Niye yav 26 cok mu ben bzn usuyorm bile :)))sırf bebis sıcaklamasin diye yakmıyoruz fazla :)) üzerini de çok giydirmiyorm dicem ama sana yine fazla gelir diye söylemeye korkuyorum :)))oyyy bie sicak deil diyor :)) hamam olmus kiz senin ev :))))
her gun yika mutlaka,bide madem evin sicak uzerini çok giydirme sarip sarmalama
çocugu ha$lamaya tesebbus etmi$iniz der benim br olsa :)
kv gitmeyeckmi evine ?Bende anlamadım, cok beceriksiz, pasif biri oldum çıktım halbuki alakası yok.
Yeminle Patlıcam bir gün, susuyorum şimdilik. Eşimde hep anacı.
valla benim için çok, ben daha hiç evimin 26oldugunu bilmem yazin orijinal sicagi hariç : )Niye yav 26 cok mu ben bzn usuyorm bile :)))sırf bebis sıcaklamasin diye yakmıyoruz fazla :)) üzerini de çok giydirmiyorm dicem ama sana yine fazla gelir diye söylemeye korkuyorum :)))
Gidiyor, cok yoruluyorum geliyor Sağolsun Ama Kafayı yedirdi banakv gitmeyeckmi evine ?
ben size hep diyorum bedenen yorgunluk ruhen yorgunlugun yaninda hiç bisey deil benceGidiyor, cok yoruluyorum geliyor Sağolsun Ama Kafayı yedirdi bana
Pazartesi Dr a falan gidecekmisin ? Senin dediğin hesabı yaptım benim de 23 Şubat çıkıyor ben zateb o gün hastaneye gideceğim İnş da tek tesellim suni sancıya gerek kalmadan kendi sancımla doğurmak ...Olur mu öyle şey kardeşim 29. Torunuydu rahmetli dedemin göz bebeğiydi :)
2 kızız biz babaannem bazen sen uşak (erkek) olaydın diyor kardeşime ama o da takmıyor, bari ben uşak olaydım dimi babaanne diyor. 96 yaşında kadın normal yani.
Ben de bugün girdim 41. Haftaya ama tık yok bende de. Pazartesi çağırdı dr.
Benim beklenen dogum tarihi 23 şubat yazılı gebe kartımda hastanede. eskilerin hesaplamasi da öyle son adetin üzerune 7 gün ekleyip 3 ay geriye gidiyorsun. Bejim 16 mayıstı 23 mayıs 3 ay geri gidince 23 şubat oluyor.
Türünün son örnekleri bize denk gelmiş bazen sinir oluyorum anası kahvaltı hazırlamazmıştı öğlene kadar uyuduğu için paşa benden her sabah farklı kahvaltı istşyor üstelik bende çalışıyorum ona rağmen isteklerine cevap veriyorum artık Allah rızası diye niyet edip yapıyorum dabazende sinir oluyorum sanki ananın evinde öyle alıştın çık çık çıkAhahhaay hiç gülesim yoktu ya benimki de aynen öyle diyor ben tıkarım kulaklarımı uyurum diyor bende uyu tabi diyorum yoruluyorsun bütün gün diye anam be im koca benim gibi kadını zor bulur desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?