2015 Şubat Anneleri

K.v de replikleri

Ac bu çocuk ac
Sütün az
Altını değiştirirken çabuk ol üşüştü çocuk
Yüzünde sivilceler sütten olmuş
Kakası poposuna yapışmış Sütünden olmuş
Burnu tıkanmış Sütünden olmuş
Gazı var Sütünden olmuş
Ve bir dünya laf....

Kafayı sıyırttı bana, her hareketim falso.. Dün esime patladım sonunda

sutten olmus ne demek ?
senin mandira hatali uretimmi yapiyormus yani
al sen emzir demiyonmuu , kocana niye çatiyon direk kv ne çat bence
ben derim valla hiç acimam, Alalh beni bilipte kv eline birakmamis
hiç geçinenemem herhalde, altdan almayida bi iki denerim sonra açarim agzimi kapariim gozumu :)))))

Allah sabır versin cnm..Bu arada yüzdeki sivilce demişken neden olur o ? Bnm minigimde de var sıcaktan desem ev sıcak degil yagdan desem 2 güne bi yikiyorum

hayırlı günler kızlar hayırlı cumalar herkese
doğuranlara hayırlı olsun doğuramayanlara tez vakitte kolay doğumlar nasip olsun
hayirli cumalr canim
saollll aminn insallah , bize dua et mubareek gun bi an once dogurup kurtulalim
son 1 hafta, 40 dan asagisi yok valla buraya ayzan hamilelerde

Allah saritmetik

Allah sabır versin cnm..Bu arada yüzdeki sivilce demişken neden olur o ? Bnm minigimde de var sıcaktan desem ev sıcak degil yagdan desem 2 güne bi yikiyorum
bi tane mi çokmu canim ?
çoksa isilikdir sicakdan olur hergun yikasan daha iyi
tek olunca ne onu bilmiyorum ama :)

Günaydınnn
merhaba takvimsiz günler
geçen gün komşular çaldı kapıyı nasılım diye merak etmişler doğurmadım daha dedim karnın inmemiş ama doğurmazsın daha dediler
senin plakaalrda bitti he :))
hayirliisyla gelsin canim ins beebis bi an once
bekle bekle insan stres oluyor yaws
benim hastaneye gitmeme 10 gun kaldi
10 gun içinde gelemzse gidecem ama napacaklar bilmuyorum hiç : (

Tek değil cnm minik minik yanaginda alnında falan..evin sıcaklığı 26 derece falan hergün yikamayi deniyim bari bi de
oyyy bie sicak deil diyor :)) hamam olmus kiz senin ev :))))
her gun yika mutlaka,bide madem evin sicak uzerini çok giydirme sarip sarmalama
çocugu ha$lamaya tesebbus etmi$iniz der benim br olsa :)

Bende anlamadım, cok beceriksiz, pasif biri oldum çıktım halbuki alakası yok.

Yeminle Patlıcam bir gün, susuyorum şimdilik. Eşimde hep anacı.

oyyy bie sicak deil diyor :)) hamam olmus kiz senin ev :))))
her gun yika mutlaka,bide madem evin sicak uzerini çok giydirme sarip sarmalama
çocugu ha$lamaya tesebbus etmi$iniz der benim br olsa :)
Niye yav 26 cok mu ben bzn usuyorm bile :)))sırf bebis sıcaklamasin diye yakmıyoruz fazla :)) üzerini de çok giydirmiyorm dicem ama sana yine fazla gelir diye söylemeye korkuyorum :)))

Niye yav 26 cok mu ben bzn usuyorm bile :)))sırf bebis sıcaklamasin diye yakmıyoruz fazla :)) üzerini de çok giydirmiyorm dicem ama sana yine fazla gelir diye söylemeye korkuyorum :)))
valla benim için çok, ben daha hiç evimin 26oldugunu bilmem yazin orijinal sicagi hariç : )
hep 22 ye ayarli olurdu bu sene 21.5 la atlattik ki$i, bugun hava buraz gunesli mesela yanmiyor kalorifer
ev 21.5 un altina duserse otomatik kendi yanacak

Gidiyor, cok yoruluyorum geliyor Sağolsun Ama Kafayı yedirdi bana
ben size hep diyorum bedenen yorgunluk ruhen yorgunlugun yaninda hiç bisey deil bence
çagirmak için biraz daha sabrret , ne kadar az gelirse senin ruh sagligin için o kadar iyi ..

Pazartesi Dr a falan gidecekmisin ? Senin dediğin hesabı yaptım benim de 23 Şubat çıkıyor ben zateb o gün hastaneye gideceğim İnş da tek tesellim suni sancıya gerek kalmadan kendi sancımla doğurmak ...

Ahahhaay hiç gülesim yoktu ya benimki de aynen öyle diyor ben tıkarım kulaklarımı uyurum diyor bende uyu tabi diyorum yoruluyorsun bütün gün diye anam be im koca benim gibi kadını zor bulur desenize
Türünün son örnekleri bize denk gelmiş bazen sinir oluyorum anası kahvaltı hazırlamazmıştı öğlene kadar uyuduğu için paşa benden her sabah farklı kahvaltı istşyor üstelik bende çalışıyorum ona rağmen isteklerine cevap veriyorum artık Allah rızası diye niyet edip yapıyorum dabazende sinir oluyorum sanki ananın evinde öyle alıştın çık çık çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…