2015 Şubat Anneleri

Bitti bitti :))
Amin canım inş.
Sabah pijamamda bi ıslaklık hissettim kalktım duş aldım banyoyu temizledim devamı gelmedi ama normal akıntıydı belki çamaşır da inceydi ondan olabilir dedim.takipteyim.
devami gelirse git cnm mutlaka dr a
gunde bi kere oyle islaklik bendede oluyor ama hep çi$ kaçirma çikiyor sonuç :))

Benim de o hesaba gore 10 şubattı bebiş 9 şubat akşamı geldi

Benim ki tam gurme olacak adam yemeği zeytinyağlı yapsam bile hemen anlar yağını bile bilir her akşam yaptığım yemekleri inceler içinde ne var ne yok diye bide kalkıp akıl verir öyle yapma böyle yap diye sorsan kendisi sadece yumurta kırmayı biliyor :)

Herkese Merhaba,
Doguran arkadaslari cok tebrik ediyorum.Gecmise bakamiyorum cok fazla ama gordugum kadariyla kv faktoru herkes de hemen hemen.Ben de onlardan kactim bir anlamda cunku lohusaya hic saygilari yok.Ben evde tek kaldim bebemle 2 gun bana bir kap yemek yapmadi terbiyesiz kadin ama sorsan cok iyi insandir.Hastane ziyaretinde cocuk emmek istiyor neymis o kadar emzirilmezmis bende dedim "Doktor ne kadar isterse o kadar emzirilcek dedi ondan iyi kim bilecek" dedim.Butun kvlerin agzina kurekle vurmak istiyorum

Ay kv ler mi yoksa bizmi lohusayiz anlamadim sukur bizin o donem bitti kv hic karismazdi simdi maydanoz herseye sallamiyom heee diyom geciyom oda artik ne etsem dinlemiyo diye esime sikayet ediyor oda kayganalik damarin mi kabardi karisma dedi ortam eski haline dondu normalde kuzu gibiydi kv bebekle birlikte bi degisti sonra normale dondu

Hepsine bir seyler oluyor.Benim en cok sinir oldugumsa benim kv demedi boyle birsey ama bazi arkadaslara sutun yetmiyor tarzi cumleler kuran kvler var, en cok onlara sinir oldum.Dedigin gibi kim lohusa belli degil.

Bızde 2 saatte bır uyandırıyorduk sarılık için 10. Gunu gectıgımız ve sarılık azaldıgı ıcın bugun 3 saate cıkardı doktorumuz

Benim annemde kv davetsiz gelinin evine gitmez gitse oturduğu yerden kalkmaz ağzını açıp konuşmaz aman der oğluma huzur versin çolukçocuğa baksın ben karışsam ne olacak der ,benim kv de her işi ona soralım ondan fikir alalım çık çık içli dışlı olayım haftada 1 akşam ona gitmemize rağmen yine arayıp hal hayır sorayım ister,bende çalışıyorum işim gücüm var bunu anlamaz sık sık laf sokar beni aranıyorsunuz diye valla brnde dinliyorum ama hiç takıp aramaya alıştırmıyorum seninde dediğin gibi bazen ağzına kürekle vurasın gelmiyor değil yani!

S
Senin işin benden zormuş çok bilen adamda zor Allah kolaylık versin sana

Kızlar bebiş yaygarayı koparıyor meme için veriyorum çok güzel emiyor ama memeden çektiğim an hepsini geri çıkartıyor.

ben de beklemedeyim.pc annem de.tablet eşimde.o yüzden fazla giremiyorum.hava soğuk diye doğursam mı doğurmasam mı karar veremiyorum.ne istediğimi gercekten bilimiyorumbeynimde ne sinyal alacağını şaşırdı.aslında beklemeyi takmıcamda 4800 ün üstünü doğurabilir miyim o korkutuyo.drum korkutucu bir şey söylemedi ama ben kendi kendime stres yapmayabaşladım.çocuklara çatmaya başldım stresten.bugün pimi çekilmiş bomba gibiyim

Bızde 2 saatte bır uyandırıyorduk sarılık için 10. Gunu gectıgımız ve sarılık azaldıgı ıcın bugun 3 saate cıkardı doktorumuz
Canim bnde 2 saatte bi besliyorum.bizimde sarilik degerimiz 13.5. Bugun itibariyle 8 gunluguz.10.cu gunden sonra sarilik onemli degil mi? Eger oyleyse cok sevindim. Korkuyorum yukselcek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…