Bizim 15 günlük ve sarılığı vardı bayagi yüksek ti 2 saatte bi emzirdim düşmüş ama dün yine sordum kaç saatte bi emzirme gerekiyo 2 saatte bi biraz büyüyen kadar dediSelam kizlar dogum yapanlarin gozu aydin yapmayanlarin allah yardimcisi olsun.bebeklerinizi kac saat arayla emziriyorsunuz yada.mama veriyorsunuz.biz sut yermediginden arada mamada verioruz. İlk gunler ciddi.anlamda sariligi.yukselincr 2 saat arayla beslenmesi ve kesinlikle.ac.kalmamasini soyledi doktor su an 1aya yaklaştık. Gece uykusundan bebeginizi hala uyandiriyor musunuz?
Ya ben horon teptim resmen bugün yürürken zıplaya zıplaya yürüyorum ama tık yok bende de o değil sabah beri mideyle savaş halindeyim arada da başım dönüyor bugün iyice zıvanadan çıktım yaniBenim psikolojim bozulacak stresten üç günde 1 kilo aldım günüm 39. Haftadan beri kendimi abur çubura verdim resmenbu gün de tık yok eşimin de izni bitti
O akıntı bende hep var şekerim heyecan yapma hemen kıpkırmızı renkte gelirmiş nişan öyle diyirlerNişan biraz kanla karışık gibi olacak dimi ben her wc ye girdiğim de sarı sarı sümüksü akıntılar oluyor kağan karıştı bide az önce belime kramp girer gibi oldu ay sancı başlıyor diye bi sevindim sonra hemen geçti
Evet genelde kanla Karışık pembe ya da kahverengi ya da kırmızı oluyo benim pazartesi Salı günleri pembe akıntım vardı ama bugün cuma ve bende tık yokNişan biraz kanla karışık gibi olacak dimi ben her wc ye girdiğim de sarı sarı sümüksü akıntılar oluyor kağan karıştı bide az önce belime kramp girer gibi oldu ay sancı başlıyor diye bi sevindim sonra hemen geçti
Evet benim de dün midem çok bulandı herşeyi doğuma yorar olduk .. Eşim diyor karnına buz torbası koy belki üşür de çıkmaya karar verir Allah'ım ya Rabbim dedim :)Ya ben horon teptim resmen bugün yürürken zıplaya zıplaya yürüyorum ama tık yok bende de o değil sabah beri mideyle savaş halindeyim arada da başım dönüyor bugün iyice zıvanadan çıktım yani
Al benden o kadargöbeğime taktım kafayı
bir allahın kuluda çıkıp göbeğin çok yok düşünme demiyor
herkes 6 ayda anca geçer diyor
korse takacağım dikişlere zarar vermekten korkuyorum
takmasam böyle kalır diye korkuyorum
oooffff
Sen kaçıncı haftadasın?Evet genelde kanla Karışık pembe ya da kahverengi ya da kırmızı oluyo benim pazartesi Salı günleri pembe akıntım vardı ama bugün cuma ve bende tık yok
Canim benim nisanim avuc dolusu kanlı sümüksü bir seydi, bir kerede geldiO akıntı bende hep var şekerim heyecan yapma hemen kıpkırmızı renkte gelirmiş nişan öyle diyirler
benim bugun sancim var ama hafifTık yok canım lavaboya gitmekten kasılma sancı beklemekten yoruldum akışına bırakacağım
Hmm belki zaman geçtiği icindr.bn ilk doğduğu gün verdim aldiyok onu denemedim wee awent bebedor denedim kaucuk almadım daha
deniyorum açken soktum ağzına iki corklattı öğürdü geri çıkardı kendi mememi ağzından çekip hemen onu sokuyorum yine almıyor hadi emzik almasında bari kucaktan inseydi
aynı dert bende de var..ama korse daha takma bn Bi kez taktım çok acıdı 40 çıkınca takcam..herkes göbek kalmış diyor annem de dahil sinir oluyorum popo göbek hiç gitmedi diyorlar bu bebek nerden çıktı diyince o kadar azalma var canım diyorlar deli oluyorumgöbeğime taktım kafayı
oooffff
dr un hakli gaz ilaci yok, iyi bi dr un varmis,çogu birsuru bitkisel adi altinda olur olmadik ilaç veriyor$Kızlar merhabalar ne zamandır takip edemedim umarım herkes iyidir. Bizim bebiş doğduğundan beri çok ağlıyor doktorumuzda gaz sancısı deyip yolluyor bize ilaçta vermiyor gaz sancısını gideren bir ilaç yok dedi sizde de bu tür problem ler Varmı bana ne önerebilirim
aman sakin ol canimYa o değil de oğlum be yapsa batıyo bir kaç gündür ya bende sabır kalmadı ya da doğurmadan Lohusalık depresyonuna girdim çok bağırıyorum yavrucuğuma
40+3 üm canım :)Sen kaçıncı haftadasın?
Adamlara laf anlatmak deveye Hendek atlatmaktan daha zor akşam benimki de karnına buz torbası koy üşüyüncr çıkmak ister belki diyor :)benim bugun sancim var ama hafif
artarmi diye bekliyorum
esime dedim sancim var ararim seni belki isteyken sancim artarsa dedim
araba kapida , çocuklari komsuya birak git dogur diyor adam
inanmiyor ne sancima ne doguracagima
yalanci çoban oldum iyiceeee
sezeryan için bilmiyorum canimgöbeğime taktım kafayı
oooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?