2015 Şubat Anneleri

Benimkiler de kucuktu. Hamilelik doneminde de buyumedi. Uclari da fazla yoktu. Ama dogumdan sonra buyudu ve uclari cikti. Sorun olmadi yani.
Millet hamilelikte göğüsler büyür büyür dedi Hakketen benimkilerde hiç büyümedi :( inşaallah benimkilerde de bi sıkıntı olmazda bebeğimi bol bol emzirebilirim...

Çalışmak,ev işleri ve bebek bakımı bir arada çok zormuş.arkadaş.
Çok yoruldum. 1 ayda hurdaya ayrıldım
Benim hayatım bundan sonra böyle mi olcak.
Sizde gün geçtikçe zzorlaşır mı kolaylaşor mı?
Onca işin içinde birde saç boyadım.
Aceleyle banyoda heryer boya oldu.
Allahın bir kulu gelmedi gidip bir kaş bıyık aldırayım.
Yarında dr gidiyoruz.
Kalp usg çekilecek
Ben de cocuklu arkadaslarimi arayip soruyorum hep boyle yogun mu gececek emzirme donemi diye. zorlaniyorum ama bebisime bakinca kiyamiyorum coook sirinler. Bgn sunnet te oldu cok uzuluyorum. Kalp ve kalca ultrasonu icin biz de 1.ay kontrolunu bekliyoruz.

Kocama bugün boza aldırdım. Çok süt yapıyormuş, üzerindede yazıyor emziren annelerde süt yaptığı. Humana çayı içiyorum, arada rezene içiyorum, lactamil yeni bitti. Ama benim kız hala doymuyor sütle. Düzene girer diyorlar ama bilmiyorum. Daha 18 günlük 90cc mama içiyo. Oda normalmi bilmiyorum.

insallah canimmm gelsinlerr artik

bizim bugun okullar tatil oldu, simdi nereye yuruycem ne halt edicem bilmiyorum
çocuklari hafta içi camiye goturcem kursa oraya yururum ama 15 dk yi bulur çocuklara kiyamiyorum benim yuzumden yorulurlar :KK43: ( ((
Ya ben sana dedim ya su mağazalara kayıt ol hediye geliyor diye seni almanya da sanıyorum amann kafa gitti. Kimdi burda almanya da olan

Sordum sana da yazdım hatta , aprolfort a devam dedi . Ağrı geçecek normal bunlar ddi . Fön makinesi ile kurutuyorum banyodan, wcden sonra. Baticon ile siliyorum günde 1 kez
Ya işte benim aprolforta alerjim var dolarex içiyorum ayrıca Aradım bende söyledim numismed vermişti onunla yıkıyodum Vajinorm jel al dedi günde 3 kere kullanıyorum şimdi sarı bişey dikişlere sür bırak dedi ama fayda yok valla soğudum doğumdan falan ya

Kocama bugün boza aldırdım. Çok süt yapıyormuş, üzerindede yazıyor emziren annelerde süt yaptığı. Humana çayı içiyorum, arada rezene içiyorum, lactamil yeni bitti. Ama benim kız hala doymuyor sütle. Düzene girer diyorlar ama bilmiyorum. Daha 18 günlük 90cc mama içiyo. Oda normalmi bilmiyorum.
E ne kadar emiyo canım yetmiyor mu ki mamayı kesmeye çalışsan iyi olur aslında bak bide ben bilmeden baklava yedim afedersin göğüslerim ağzıma girecekti yarım su bardağı sağdım bi dene bakalım :-)

Soğani Kavur salça koy üstüne yeşil mercimek bulgur tuz ve su koy duduklude 15 20 dk pişir..MMükemmel sut yapiyor.. Sadece gaz derdi oluyor biraccik :KK66:
Ya işte benim aprolforta alerjim var dolarex içiyorum ayrıca Aradım bende söyledim numismed vermişti onunla yıkıyodum Vajinorm jel al dedi günde 3 kere kullanıyorum şimdi sarı bişey dikişlere sür bırak dedi ama fayda yok valla soğudum doğumdan falan ya
o sari birsey dedigin eskiden dogum yapan kadinlara verilen sari su mu acaba ?

Yok cnm ya bizimki pek bi minnak ultrasonda bir gün önce 3.330 gr çıktı bi doğdu 2.830 48 cm boy şok oldum ultrasonda bu kadarmı fark eder

Canım bizimde dr. yok öle iri böyle iri diyip duruyordu doğuma girmeden sabah usgde baktığında 4 kilo demişti ama 3500 doğdu boyuna zaten son haftalarda bişi demiyordu ölçüm yapmıyordu 50 cm doğdu. Hastaneden çıkınca 3300 olarak çıktık 13.gününde 3670 olmuştu kilo alımı başlamış dedi, anne sütüne devam dedi mama fln vermeyin sakın dedi çocuk dr.u. Üzülme zayıf bebişler daha erken toparlanıyormuş sen bol bol emzir sütünde artar bebişte büyür :)

Ya kalmaz sıkılmasana, sezaryenli arkadaslarım bu yaz hep bikini giydiler . Ilk yaz olmadı dielim 2. Si kesin :KK66:

yok çok takılmayacağım aslında ama o göbeği eritip bazılarına göstermek istiyorum bak taş gibi oldum çatlağımda yok hiç demek istiyorum :)

Ooy oy sorma güzelim , hayata küstürdü

Ya ne güzel hepiniz bebişlere güzel güzel bakabiliyor musunuz ? Kendimle ilgili bir sıkıntım yok ama bebeğn gazını çıkartamıyorum,burnundan sesler geliyor nefes alırken otri bebeyle çekemedim, 1 haftada o kadar dolmuş mudur burnu bilemedim,emziriyorum gazını çıkarana kadar emzirme saati geliyor uyku yalan oluyor .Ben nerde yanlış yapıyorum tecrübeli anneler herkes bebeğine çok güzel bakıyor ben neden bakamıyorum.
Burnu temizlerken serum fizyolojigi brz çok sık cnm..ben 5 damla falan sikiyordum dr her bir burun deliğine 5 cc sık dedi çok ağlıyor burun temizlerken ama yapcak bisi yok

Ben de cocuklu arkadaslarimi arayip soruyorum hep boyle yogun mu gececek emzirme donemi diye. zorlaniyorum ama bebisime bakinca kiyamiyorum coook sirinler. Bgn sunnet te oldu cok uzuluyorum. Kalp ve kalca ultrasonu icin biz de 1.ay kontrolunu bekliyoruz.
Sen aynı hastanede mi gidiyorsun doktora.bülent bizim dr adı.
Bana da bir ay sonra gel problem yoksa dedi de zaten 26 günlük oldu eşim müsaitken gidelim dedim.
İşte birde sen sadece bebekle ilgileniyorsun ben birde evden çalışıyorum.
Sadece bebek ve ev işleri olsa süper yaşayıp giderdik biz.

Ben sadece bol su içiyorum ve tabii çay.
Doğru düzgün yemek yediğim bile yok
Cidden ssadece bol su içmek yetiyor demek.
Benim sütüm çok çünkü.

Çalışmak,ev işleri ve bebek bakımı bir arada çok zormuş.arkadaş.
Çok yoruldum. 1 ayda hurdaya ayrıldım
Benim hayatım bundan sonra böyle mi olcak.
Sizde gün geçtikçe zzorlaşır mı kolaylaşor mı?
Onca işin içinde birde saç boyadım.
Aceleyle banyoda heryer boya oldu.
Allahın bir kulu gelmedi gidip bir kaş bıyık aldırayım.
Yarında dr gidiyoruz.
Kalp usg çekilecek
Valla tam hah hersey yoluna girdi kivirdim ben bu isi derken kolik sancısı mi ne tuttu sanırım 2 saattir fon makinesi çalışıyor beynim patladı..Kaş bıyık olayina hiç girme zaten pala Remzi modunda dolaniyorm..pazar gunu sacimi kestircem kısmetse ama kesin bisi çıkar kestiremem

Back
X