- 11 Mart 2014
- 136
- 42
- 73
- 35
Millet hamilelikte göğüsler büyür büyür dedi Hakketen benimkilerde hiç büyümediBenimkiler de kucuktu. Hamilelik doneminde de buyumedi. Uclari da fazla yoktu. Ama dogumdan sonra buyudu ve uclari cikti. Sorun olmadi yani.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet hamilelikte göğüsler büyür büyür dedi Hakketen benimkilerde hiç büyümediBenimkiler de kucuktu. Hamilelik doneminde de buyumedi. Uclari da fazla yoktu. Ama dogumdan sonra buyudu ve uclari cikti. Sorun olmadi yani.
Ben de cocuklu arkadaslarimi arayip soruyorum hep boyle yogun mu gececek emzirme donemi diye. zorlaniyorum ama bebisime bakinca kiyamiyorum coook sirinler. Bgn sunnet te oldu cok uzuluyorum. Kalp ve kalca ultrasonu icin biz de 1.ay kontrolunu bekliyoruz.Çalışmak,ev işleri ve bebek bakımı bir arada çok zormuş.arkadaş.
Çok yoruldum. 1 ayda hurdaya ayrıldım
Benim hayatım bundan sonra böyle mi olcak.
Sizde gün geçtikçe zzorlaşır mı kolaylaşor mı?
Onca işin içinde birde saç boyadım.
Aceleyle banyoda heryer boya oldu.
Allahın bir kulu gelmedi gidip bir kaş bıyık aldırayım.
Yarında dr gidiyoruz.
Kalp usg çekilecek
Memeler kocaman uçlar kafam kdr ama süt kesat bacım bende, alakası yok gibi geldi meme hacmi ile. Endişe etmeBu arada benim göğüslerim küçük ve uçları çok fazla yok bebeğimi emzirmem diyr çok korkuyorum bunun bi etkisi olur mu?
Ben de 54 olsam ya :) hayat bayram olsabilmemki
ben 54 ken gobek yokdu iste :)))))))
Sordum sana da yazdım hatta , aprolfort a devam dedi . Ağrı geçecek normal bunlar ddi . Fön makinesi ile kurutuyorum banyodan, wcden sonra. Baticon ile siliyorum günde 1 kezAğrıları sordun mu doktora ?
Ya ben sana dedim ya su mağazalara kayıt ol hediye geliyor diye seni almanya da sanıyorum amann kafa gitti. Kimdi burda almanya da olaninsallah canimmm gelsinlerr artik
bizim bugun okullar tatil oldu, simdi nereye yuruycem ne halt edicem bilmiyorum
çocuklari hafta içi camiye goturcem kursa oraya yururum ama 15 dk yi bulur çocuklara kiyamiyorum benim yuzumden yorulurlar( ((
Ya işte benim aprolforta alerjim var dolarex içiyorum ayrıca Aradım bende söyledim numismed vermişti onunla yıkıyodum Vajinorm jel al dedi günde 3 kere kullanıyorum şimdi sarı bişey dikişlere sür bırak dedi ama fayda yok valla soğudum doğumdan falan yaSordum sana da yazdım hatta , aprolfort a devam dedi . Ağrı geçecek normal bunlar ddi . Fön makinesi ile kurutuyorum banyodan, wcden sonra. Baticon ile siliyorum günde 1 kez
E ne kadar emiyo canım yetmiyor mu ki mamayı kesmeye çalışsan iyi olur aslında bak bide ben bilmeden baklava yedim afedersin göğüslerim ağzıma girecekti yarım su bardağı sağdım bi dene bakalımKocama bugün boza aldırdım. Çok süt yapıyormuş, üzerindede yazıyor emziren annelerde süt yaptığı. Humana çayı içiyorum, arada rezene içiyorum, lactamil yeni bitti. Ama benim kız hala doymuyor sütle. Düzene girer diyorlar ama bilmiyorum. Daha 18 günlük 90cc mama içiyo. Oda normalmi bilmiyorum.
Soğani Kavur salça koy üstüne yeşil mercimek bulgur tuz ve su koy duduklude 15 20 dk pişir..MMükemmel sut yapiyor.. Sadece gaz derdi oluyor biraccikKocama bugün boza aldırdım. Çok süt yapıyormuş, üzerindede yazıyor emziren annelerde süt yaptığı. Humana çayı içiyorum, arada rezene içiyorum, lactamil yeni bitti. Ama benim kız hala doymuyor sütle. Düzene girer diyorlar ama bilmiyorum. Daha 18 günlük 90cc mama içiyo. Oda normalmi bilmiyorum.
o sari birsey dedigin eskiden dogum yapan kadinlara verilen sari su mu acaba ?Ya işte benim aprolforta alerjim var dolarex içiyorum ayrıca Aradım bende söyledim numismed vermişti onunla yıkıyodum Vajinorm jel al dedi günde 3 kere kullanıyorum şimdi sarı bişey dikişlere sür bırak dedi ama fayda yok valla soğudum doğumdan falan ya
Yok cnm ya bizimki pek bi minnak ultrasonda bir gün önce 3.330 gr çıktı bi doğdu 2.830 48 cm boy şok oldum ultrasonda bu kadarmı fark eder
Ya kalmaz sıkılmasana, sezaryenli arkadaslarım bu yaz hep bikini giydiler . Ilk yaz olmadı dielim 2. Si kesin![]()
Ooy oy sorma güzelim , hayata küstürdüYa işte benim aprolforta alerjim var dolarex içiyorum ayrıca Aradım bende söyledim numismed vermişti onunla yıkıyodum Vajinorm jel al dedi günde 3 kere kullanıyorum şimdi sarı bişey dikişlere sür bırak dedi ama fayda yok valla soğudum doğumdan falan ya
Gerçekten ayıp yapmışlar ama, Göbek kalsa ne olur yani onlara ne?yok çok takılmayacağım aslında ama o göbeği eritip bazılarına göstermek istiyorum bak taş gibi oldum çatlağımda yok hiç demek istiyorum :)
Uuuuyok çok takılmayacağım aslında ama o göbeği eritip bazılarına göstermek istiyorum bak taş gibi oldum çatlağımda yok hiç demek istiyorum :)
Burnu temizlerken serum fizyolojigi brz çok sık cnm..ben 5 damla falan sikiyordum dr her bir burun deliğine 5 cc sık dedi çok ağlıyor burun temizlerken ama yapcak bisi yokYa ne güzel hepiniz bebişlere güzel güzel bakabiliyor musunuz ? Kendimle ilgili bir sıkıntım yok ama bebeğn gazını çıkartamıyorum,burnundan sesler geliyor nefes alırken otri bebeyle çekemedim, 1 haftada o kadar dolmuş mudur burnu bilemedim,emziriyorum gazını çıkarana kadar emzirme saati geliyor uyku yalan oluyor .Ben nerde yanlış yapıyorum tecrübeli anneler herkes bebeğine çok güzel bakıyor ben neden bakamıyorum.
Sen aynı hastanede mi gidiyorsun doktora.bülent bizim dr adı.Ben de cocuklu arkadaslarimi arayip soruyorum hep boyle yogun mu gececek emzirme donemi diye. zorlaniyorum ama bebisime bakinca kiyamiyorum coook sirinler. Bgn sunnet te oldu cok uzuluyorum. Kalp ve kalca ultrasonu icin biz de 1.ay kontrolunu bekliyoruz.
HEsap bile yapamadım o kiloya nasıl inerim diye ama sen zayıftın zaten.Ben de 54 olsam ya :) hayat bayram olsa
Ben sadece bol su içiyorum ve tabii çay.Kocama bugün boza aldırdım. Çok süt yapıyormuş, üzerindede yazıyor emziren annelerde süt yaptığı. Humana çayı içiyorum, arada rezene içiyorum, lactamil yeni bitti. Ama benim kız hala doymuyor sütle. Düzene girer diyorlar ama bilmiyorum. Daha 18 günlük 90cc mama içiyo. Oda normalmi bilmiyorum.
Valla tam hah hersey yoluna girdi kivirdim ben bu isi derken kolik sancısı mi ne tuttu sanırım 2 saattir fon makinesi çalışıyor beynim patladı..Kaş bıyık olayina hiç girme zaten pala Remzi modunda dolaniyorm..pazar gunu sacimi kestircem kısmetse ama kesin bisi çıkar kestirememÇalışmak,ev işleri ve bebek bakımı bir arada çok zormuş.arkadaş.
Çok yoruldum. 1 ayda hurdaya ayrıldım
Benim hayatım bundan sonra böyle mi olcak.
Sizde gün geçtikçe zzorlaşır mı kolaylaşor mı?
Onca işin içinde birde saç boyadım.
Aceleyle banyoda heryer boya oldu.
Allahın bir kulu gelmedi gidip bir kaş bıyık aldırayım.
Yarında dr gidiyoruz.
Kalp usg çekilecek