- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
A
ayy hadi İnş arka arkaya fırt fırt doğuralım inşaallah :)
aminn inşallah :)
Bir doğum serisi de biz yapalım peş peşe

Sonuncu kim olacak acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A
ayy hadi İnş arka arkaya fırt fırt doğuralım inşaallah :)
Cocuklari komsuya birak bence aklin evde kalmasin. Hastaneye git bekleme derim. Guzel dogum olsun ins.çocuklari uyutsammi uyutmasammi acabaa
uyutursam esim geri gelmek zorunda kalir beni birakip
uyutmazsam komsuya birakicam zaten orda uyurlar
erken basladi kaislmalar, bi iki saate çogalirsada esim yanimda olamaz dogum sirasinda sabah erken saatde olur
napicam ben yaaa
hastaneye ne zaman gidicem bilmuyorumki
ayni dogurcaz galiba senleAmin canım ben de emin olsam annemi arayacağım o da haber bekliyor.
ıstanbul dan gelecek ben ankara dayım.
Şu adet sancısı geçmiyor evet. Ama dayanılmayacak gibi değil.
Erken gitmek istemiyorum hastaneye ne kadar geç gitsem o kadar iyi.
ama sancilarim daha hafifCocuklari komsuya birak bence aklin evde kalmasin. Hastaneye git bekleme derim. Guzel dogum olsun ins.
Ben demiştim dimiama sancilarim daha hafif
simdi gitsem orda da bekliycem
çocuklari uyutmayim ben o zaman
Allahim sen buyuksunn ,hep okullarin tatil oldugu gun diye sayikliyordum oldu galiba :)))
çocuklar 9 mart a kadar evde ler bugunden itibaren![]()
Tabii canım ağrımız sızımız vardı ama tüm zamanlar bizimdiBen o günleri özledim ya sanki daha neseliydim
hadi hayirlisi. Senin de az kaldi belki yarin belki yarindan da yakinBen de aynı durumdayım 15 dk da bir gibi ama tam dk tutmuyor ya da ben anlamıyorum... adet sancısı gibi sancı da var.
Ama bi yandan da bağırsaklarımın dengesi şaşmış ondan mı acaba diyorum.
benim persembe sabah basladi sanci kasilma ta cuma sabah dogdu. Son iki saate kadar acilma 2 cm di. Son saatte aciliveriyor bir anda. Ama basta yavas gidiyor niyeyse.saol canim
21.02 olur buyuk ihtimal keske 22 olsaydi
ama o kadar hayatda durmaz daha 24 saat var : (
benim açilmam basladimi çabuk ilerler seninkini yakalayamaz ama :)))
Sonuncu kesin ben olurum hiçbir belirti yok oyy oyyaminn inşallah :)
Bir doğum serisi de biz yapalım peş peşe
Sonuncu kim olacak acaba
Ahaha klasik teyze sozu soylemek istiyorum size :dTabii canım ağrımız sızımız vardı ama tüm zamanlar bizimdi
Sana inanmam artık.kizlar benim kasilmalrim var 7 dk 1 simdilik
adet sancisi giriyor ve karnim tas gibi oluyor sertlesiyor
bende bi yandan ev supuuryorum , çocuklari doyuruyorum
yerleri silip utu yapcam , giitiig kadar gider artik
simdilik dayanilmyaack bisey yok ama bu sefer 80% diyorum :)))) dogum olayina : )
Bende öyle düşündüm ama bizim burda hiç hastane yok. En yakın orası. Paso alışveriş merkEZİ yapacaklarına bir hastane yapsalarmış.Ben sisli tarafinda bir hastaneye gitcem. Florance ya da turkiye gzt hastanesine daha yakin. Medipol biraz uzak kaliyor bebekle gel git zor olur. Ben sadece bebege bakiyorum simdilik. Ev yemek isleri annemde. Allah yardimcin olsun. Bu donemde is icin zaman ayirmak zor. Ben bu halde zorlaniyorum seni dusunemiyorum.
ne dedin kiz :)Ben demiştim dimi![]()
haklisin inanmamakda ne deyim sekeirm :)Sana inanmam artık.
ayni dogurcaz galiba senle
annen fazla kalamiycakmi yaninda, 40 haftan bitti sonuçta bugun yarin dogar çagir gelsin
bende babami çagiricam :))
yok çocuklara bakmasin benim yanimda olsun dogum salonundahadi hayirlisi. Senin de az kaldi belki yarin belki yarindan da yakin
benim persembe sabah basladi sanci kasilma ta cuma sabah dogdu. Son iki saate kadar acilma 2 cm di. Son saatte aciliveriyor bir anda. Ama basta yavas gidiyor niyeyse.
Senin o esin kapatsin bugun dukkani baksin cocuklara ya annelik ne zor birini dogururken digerini dusunmek zorundasin
oy senin trafik de kariiskmisAnnem çalışıyor canım; o yüzden erken gelmesini istemiyorum. O dedi hafta sonu olmazsa doğum pazartesiye orada olayım diye ama erken gelmesi erken gitmesi demek. Çalışmasa çoktan yanımda olur her şeyime koşardı.
valizi hazır haber bekliyor benden işte. Zaten sancı odasında doğumda yanımda olamayacak, boşuna erken gelmesin diyorum ben de.
annem ne kadar az kalırsa kv o kadar çok kalır istemiyorum onunla kalmak.
Çok çok haklısın.Ahaha klasik teyze sozu soylemek istiyorum size :d
Sen ikinci olunca gor bir de :))
Gerci sen ikinci dusunmuyorsun mantiklisin ama soylemek istedim bu lafi. Icimde kalmis demek ki
Sonuncu kesin ben olurum hiçbir belirti yok oyy oyy
İşte seninde istediğin zamanda gelexek.okullar tatil tançocuklari uyutsammi uyutmasammi acabaa
uyutursam esim geri gelmek zorunda kalir beni birakip
uyutmazsam komsuya birakicam zaten orda uyurlar
erken basladi kaislmalar, bi iki saate çogalirsada esim yanimda olamaz dogum sirasinda sabah erken saatde olur
napicam ben yaaa
hastaneye ne zaman gidicem bilmuyorumki