- 11 Mart 2014
- 136
- 42
- 73
- 35
Ben 10 gündür lansinoh diye bi krem kullanıyorum doğum öncesi kullanmak çok fayda ediyormuş bi hemşire ark söylemişti İnş faydasını görürüm sende muhtemelen biliyorsundur bu kremi değil mi?Benimkide küçük ve uçları yoktu. Sütüm var yeterince ama uçlar felaket yara. Ne denediysem çare olamadı henüz. Pes etcem bu gidişle.....
Benim ki 40artı 3 e kadar bekliyorPazartesi suni icin erken degil mi 40 +6 ya kadar bekleriz doğmazsa demişti doktor bana
Aşağı doğru sayıyorduk, şimdi yukarı doğru sayıyoruz.Bnm yarın çıkıyor 40 ı :) ne keramet varmış görcez ama 39 hiç iyi geçmedi
Bence seni rahatsız etmemek için aramamıştır hemen günahını alma sabırlı olbabami aramistim gece hastaneye gidebilirim falan diye, bilet saatlerine bakdik hatta
karisi i$teydi ben aradigimda
su an isten gelmis olmali çokdannn , babamda demistir maral aradi boyle boyle dedi diye
ama eve gelince arayip sormadi nasilsin demedi : (((
amann elin karisi demi niye sorsun halimi , hatrimi ..
ana gibi yâr olmazmis ..
Cd ye fön mak.sesi kaydet.Yok yok odada öyle vuuuu vuuuu çalışıyor kafa beyın kalmıyor
du$ aklimdada
geçecekse hiç girmeyim ben :)))))))))
hani su kendine aci çekdirmekden ho$lananlar varya mazo$ist miydi neydi onun adi,onlara ondüm resmen
Kocakarı lafları sıktı beni bugün epey eşimde sağolsun hiç ilgilenmedi benimle üstüne üstlük az birşey konuşayım dedim çenen düştü dedi moralim gitti hayrlı işler boş güneşler
İnşallah çocukların büyüyünce seni çok ama çok severler.babami aramistim gece hastaneye gidebilirim falan diye, bilet saatlerine bakdik hatta
karisi i$teydi ben aradigimda
su an isten gelmis olmali çokdannn , babamda demistir maral aradi boyle boyle dedi diye
ama eve gelince arayip sormadi nasilsin demedi : (((
amann elin karisi demi niye sorsun halimi , hatrimi ..
ana gibi yâr olmazmis ..
ben bunu onun onune bi guzel koyarim ilerde, onun laflari saglamdir pata kute girisir çenesiyle altda kalanin cani çiksinBence seni rahatsız etmemek için aramamıştır hemen günahını alma sabırlı ol
Aynen öyle manevi yönden çok ayrıyız ben onu iki dünyamada eş diye sevdim ama o öyle düşünmüyor işte öyle yetiştirilmemiş çünkü o yüzden kendini dünyaya çık kaptırıyor anlatamıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma. İnşallah güzel olacak herşey kızımın doğumu eşimin kalbine de bir güneş gibi doğar inşallahhiç bisey anlamdim canim, esinle nasil ayri dunyalarin insanisiniz ki, maneviyat açiisindanmi diyorsun ?
her hamileyede oluyodur boyle,ozellikle ilk dogumda bu duygular daha normal olmali
ama hepsi geçecek, o gunlugude gulerek okuyacaksin bir hafta on gune kadar .. kizinda ilerde okuyup gulumser artik ..
Allah seni yuvana ve kiizna bagislasin insallah .. AMA YIinede oyle seyler dusunmemeye çalis olurmu ?
Benim ki 40artı 3 e kadar bekliyor
ayyy insallah canimm ne guzel dua ettin kiz oyle gozlerim yasardiİnşallah çocukların büyüyünce seni çok ama çok severler.
Allahım çocuklarımdan yana ne kadar şanslıyım.dersin.
Kimsenin vermediği sevgiyi,ilgiyi onlardan göresin.
Hey güzel Allahım ayarlama yapıyor birdegece sart deil yarin gunduze de olur hatta pazar gunude olur,22.02 olur tarihi :)))
Ben neden arttı anlamadım. İki kez içtim.kesinmi kiz sende oldumu ?
baabama deyimde ondaki isirgani getirsin o zaman
o kullanmiyor galiba artik
Ama bana da edin dua yaa çok ihtiyacım var benim deİnşallah çocukların büyüyünce seni çok ama çok severler.
Allahım çocuklarımdan yana ne kadar şanslıyım.dersin.
Kimsenin vermediği sevgiyi,ilgiyi onlardan göresin.
insallahh canimAynen öyle manevi yönden çok ayrıyız ben onu iki dünyamada eş diye sevdim ama o öyle düşünmüyor işte öyle yetiştirilmemiş çünkü o yüzden kendini dünyaya çık kaptırıyor anlatamıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma. İnşallah güzel olacak herşey kızımın doğumu eşimin kalbine de bir güneş gibi doğar inşallah
simdi arayamam uyumuslardirBen neden arttı anlamadım. İki kez içtim.
Ama hem çocuk.dr hem hemşire en etkili o dediler
mubarek cuma gunu hatrina Allah ayrdimcin olsun canim, dogumdada esinle ilgili her konundadaAma bana da edin dua yaa çok ihtiyacım var benim de
Canım.sende bir sakin olAma bana da edin dua yaa çok ihtiyacım var benim de
ben bunu onun onune bi guzel koyarim ilerde, onun laflari saglamdir pata kute girisir çenesiyle altda kalanin cani çiksin[/QUOTE
Lohusalık sendromu adı altında saldıralım bende aynı taktiği kv ye uygulayacağım!yaşasın kötülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?