2015 Şubat Anneleri

Benimkide küçük ve uçları yoktu. Sütüm var yeterince ama uçlar felaket yara. Ne denediysem çare olamadı henüz. Pes etcem bu gidişle.....
Ben 10 gündür lansinoh diye bi krem kullanıyorum doğum öncesi kullanmak çok fayda ediyormuş bi hemşire ark söylemişti İnş faydasını görürüm sende muhtemelen biliyorsundur bu kremi değil mi?

babami aramistim gece hastaneye gidebilirim falan diye, bilet saatlerine bakdik hatta

karisi i$teydi ben aradigimda
su an isten gelmis olmali çokdannn , babamda demistir maral aradi boyle boyle dedi diye
ama eve gelince arayip sormadi nasilsin demedi : (((
amann elin karisi demi niye sorsun halimi , hatrimi ..
ana gibi yâr olmazmis ..

Bence seni rahatsız etmemek için aramamıştır hemen günahını alma sabırlı ol

du$ aklimdada
geçecekse hiç girmeyim ben :)))))))))
hani su kendine aci çekdirmekden ho$lananlar varya mazo$ist miydi neydi onun adi,onlara ondüm resmen

Doğru canım mazoşist :))
Geçti benim ya en azindan kedintosiz sanciydi ara vermeyr basladi onun aralarini takip etmeye calisiyorum ama bir duzen yok daha

Kocakarı lafları sıktı beni bugün epey eşimde sağolsun hiç ilgilenmedi benimle üstüne üstlük az birşey konuşayım dedim çenen düştü dedi moralim gitti hayrlı işler boş güneşler

amann boşver kocakarı laflarını.
eşim de şakayla karışık suyun ısındı senin dedi gülerek, ben de uçan tekme atarım sana görürsün su ısınmasini dedim (tekvando çalışıyor) süper anlaşıyoruz

İnşallah çocukların büyüyünce seni çok ama çok severler.
Allahım çocuklarımdan yana ne kadar şanslıyım.dersin.
Kimsenin vermediği sevgiyi,ilgiyi onlardan göresin.

Aynen öyle manevi yönden çok ayrıyız ben onu iki dünyamada eş diye sevdim ama o öyle düşünmüyor işte öyle yetiştirilmemiş çünkü o yüzden kendini dünyaya çık kaptırıyor anlatamıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma. İnşallah güzel olacak herşey kızımın doğumu eşimin kalbine de bir güneş gibi doğar inşallah

ayyy insallah canimm ne guzel dua ettin kiz oyle gozlerim yasardi
insallahhh rabbim evlatlarimizla sinamasinn ..

Ama bana da edin dua yaa çok ihtiyacım var benim de

insallahh canim
esin senin gibi bi e$ buldugu için çok ama çokk $anslii , kadir gecesinde falan mi dogduki :)
.. er yada geç anlayackdir bu sansini ve senin degerini ..
uzulme sen elinden geleni yap , duani zaten ediyorsundur adim gibi eminim
geriiside Allahtan artik,hidayet versin rabbim gozunu açsin esiyin ..

Ben neden arttı anlamadım. İki kez içtim.
Ama hem çocuk.dr hem hemşire en etkili o dediler
simdi arayamam uyumuslardir
sabaha kadar hastaneye gitmezsem sabah arayip soylerim getir diye
insan o sutun derdine dustumu her duydugunu gordugunu okudugunu yapmak ister yapar bilirim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…