2015 Şubat Anneleri

Kızlar benim içim çok sıkıldı nedense ağlamak geliyor içimden hıçkıra hıçkıra doğumda ölecekmişim gibi geliyor bana hep az önce kızıma yazdığım günlüğe son sözlerimmiş gibi yazdım ister istemez neden oldu öyle bilmiyorum ama öyle geldi içimden eşimede bir mektup yazacağım kızıma iyi baksın diye ama nasıl yazacağımı bilemiyorum ona nasıl anlatırım derdimi ikimizde ayrı dünyaların insanlarıyız beni hiç anlamadı bugüne kadar bugünden sonra nasıl anlar nasıl anlatırım bilemiyorum

Kızlar bebeğinizin geçmeyen sariligi varsa nöbet şekeri alin salataligin suyuyla karistirip yeyin bir iki cay kasigida bebeginize verin.

Kolik bebekler genellikle ayni saatlerde aglarlarmis. aglama zamanina ve suresine dikkat etmek lazim sanirim.

Bu ne güzel bi doğuma gidiş ya :) inşallah doğumunda kolayca olur :)
saol canim
valla sancim olunca yuzumde guller açiyor aha geliyor diye
sonra sanci giidyor , kendi kendime sende herseyi dogum sancisi saniyon, aç tavuk kendini arpa ambarinda sanar misali diyorum
sonra yine sanci oluyor

ayyy delircem paranoyak oldum gece geceee

Ben inat ettim doğurmuyorum arkadaş beni bugün sinir ettiler doğurmuyorum işte hıhhh

Ben de pazartesi istiyordum bu kadar beklemişken gerçi duşa girdim azaldı sancım. Sen neden sinir oldun ?

bu sancilrin artacagi yok ben çocuklari uyutuyum en iyisi : (

Arkadaş duşa gir rahatlsrdin dedi öyle oldu azaldi benim sancım

Ben de pazartesi istiyordum bu kadar beklemişken gerçi duşa girdim azaldı sancım. Sen neden sinir oldun ?

du$ aklimdada
geçecekse hiç girmeyim ben :)))))))))
hani su kendine aci çekdirmekden ho$lananlar varya mazo$ist miydi neydi onun adi,onlara ondüm resmen

hiç bisey anlamdim canim, esinle nasil ayri dunyalarin insanisiniz ki, maneviyat açiisindanmi diyorsun ?

her hamileyede oluyodur boyle,ozellikle ilk dogumda bu duygular daha normal olmali
ama hepsi geçecek, o gunlugude gulerek okuyacaksin bir hafta on gune kadar .. kizinda ilerde okuyup gulumser artik ..
Allah seni yuvana ve kiizna bagislasin insallah .. AMA YIinede oyle seyler dusunmemeye çalis olurmu ?

Kocakarı lafları sıktı beni bugün epey eşimde sağolsun hiç ilgilenmedi benimle üstüne üstlük az birşey konuşayım dedim çenen düştü dedi moralim gitti hayrlı işler boş güneşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…