2015 Şubat Anneleri

Ya sennasıl hem yemeğe hem temizliğe yetişiyorsun anlamadım o zaman Emek baya uyuyor işini yapabiliyorsun ama nasıl yalnız bırakıyorsun bide sanki senin evv de dubleksti
Biz evin üst katını pek kullanmıyoru. Oturma odası ve yatak odası alt katta yan yana
Bebefona bile gerek yok gık dese duyuluyor.
Saat ondan beri uyanık mesela şimdi uyudu evi süpürcem. Sonra yemek yapıp yiycez.
Ben başında beklemiyorum bebeğin.yatırıp işimi yapıyorum.
Bende ankamadım rahat mıyım ben acaba.
Ablamlar çok makara yapıyor, emzirirken çay içiyormuşum,yemek yiyormuşum

Kızlar bir soru bulunduğunuz ortamı nemlendirmek için ne yapıyorsunuz beb peteklere su koyuyorum buhar mak pek önermefiklerini duydum
Bende peteğin üstüne su koydum ama.gece uyanıyordum resmen boğazım kurumuş.
Bebekte garip sesler çıkarıyordu.
Sonra biri hediye almış buhar makinesi
Geceden biraz çalıştırıyorum.daha boğazım kurumuyor.
Dr söyledim ne gerek var odayı havalandır yeter dedi de gece yarısı nasıl odayı havalandırıcaz.

Dudak tiryakisi benimki... Emip kusuyoruz sonra bi daha bi daha. Uyku yok dinlenmek yok, sezeryan dikislerin ve meme ucu agrisini saymiyorum bile
Sizin bebeler erken tiryaki oldu.:-)
Benimde yara olmadı Gögüsler ama aşırı derecede ağrıyorlar hiç dokunamıyorum.

Aynen benimde umrumda değil daha saçımı boyamadım bile doğal ombre var sanki saçımda doğum yaptığımdan beri kimse kalmadı Yanımda Dediğin gibi yarım yamalak işimi kendim yapıyorum bu Yüzden dikişlerim geçmedi ama umrumda mı değil telefonla iş yürütüyoruz hala
Anammm yoksa seni mi arıyorlar hala.
Küfür et kapat :-)

Kızlar bu evi tozdan arındıramıyorum.
Her yer toz sanki.sürekli sil süpür ama kurtulamıyorum
Hele yatak odası berbat
Toz zararlı olıur mu bebeğe

Anammm yoksa seni mi arıyorlar hala.
Küfür et kapat :-)
Hiç sorma ya senin Mükellefler benim hastaneler :-) adama diyorum doğum Yaptım izindeyim cevap şu aaaa çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bu ay faturalarda yükselme var acaba analogta bi sıkıntı mı var :-) ulan geçmiş olsun de kapat :) araya sıkıştırıyor işi

Doğum yapıp eve geldiğimde oğlum anne sen ned n hala şişkosun dedi bana :KK53:
Ya benim oğlumda bebeğin nasıl çıktığını merak ediyor daha dün bile anne karnından nasıl çıktı kestiler mi diye soruyor. Kestiler diyorum şok oldu ağzı açık kaldı hemen topladım lafımı öyle çıktı dedim :)

Iyi iyi böyle beklemiyordum seviyor öpüyor benden çok alıştı :) gecen bebiş ağlıyor oda oyun oynuyor bende ne yapacak diye bunları kenardan izledim :) Ağzına emziğini veriyor ne ağlıyorsun ben burdayım bilmiyor musun diyor :KK48:
Oyyy yesinler onu.
Çok duygulandım.
Abiye bak sen.

Hiç sorma ya senin Mükellefler benim hastaneler :-) adama diyorum doğum Yaptım izindeyim cevap şu aaaa çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bu ay faturalarda yükselme var acaba analogta bi sıkıntı mı var :-) ulan geçmiş olsun de kapat :) araya sıkıştırıyor işi
Gerçekten öyleler
Erkekler hele hiç anlamıyorlar
Adam yeni hastaneden çıktım
Bana diyor buroya geçtiniz mi?

iki tane antibiyotuk vermis ictim bitti. Kabizliga iyi gelmislerdi uzuldum bitince :p bir haftalikken kontrole gittik alinmayan dikismis usg ile rahme bakti temiz dedi. Bir de 40 cikinca gel kontrole dedi. Bilmiyorum neye bakacak

her agalamasi acliktan degildir. Yutkunmayi takip et. Gazi olunca aglar kakasini yapamaz aglar. Refleks meme aranir ama hepsinde de. Kucakta gezdir gazi fln ciksin ozaman uyur.

Eşim de doymuyor diyip kucağıma veriyor bebişi. Ben de habire emziriyorum :( tuvaletini yaparken de yeni öğrendiği için mi ağlıyor acaba?

bu arada herkese hayırlı günler, genel sorunlar bizde de var işte :KK57: uykusuzluk böyle yaptı beni gün içinde uyuma gibi imkan yok :KK57: tatlı krizlerine girdim sütlü tatlılarla bisküvi falan nefsimi körelmeye çalışıyorum :KK43: yemekle alakam yok 25 26 gün sonra sadece 3 kere yemek yiyebildim.. Sanki aylar geçmiş gibio_O

bu arada herkese hayırlı günler, genel sorunlar bizde de var işte :KK57: uykusuzluk böyle yaptı beni gün içinde uyuma gibi imkan yok :KK57: tatlı krizlerine girdim sütlü tatlılarla bisküvi falan nefsimi körelmeye çalışıyorum :KK43: yemekle alakam yok 25 26 gün sonra sadece 3 kere yemek yiyebildim.. Sanki aylar geçmiş gibio_O

Süt olsun diye ekstra bişey yapıyor musun? Ben de yemek yemek istemiyorum ama zorla yiyorum belki süt yapar diye.

Öyle miymiş kırkından sonra geçiyor muymuş? Ben de habire kendimi suçluyorum. Yediğim içtiğim şeylerin haddi Hesabı yok habire süt olsun diye uğraşıp duruyorum.
Yani şu kırk olayına ben ilk oğlumda kefilim 20 gün geceli Gündüzlü ağlardı hiç durmadan hele gece olacak diye nasıl strese girerdim. Kırkı çıktı maşallah öyle uyurdu ki sabaha kadar :)

Demeeee.. 40dabitseydi iyiydi :KK43:

Canim yanlis yaptigin bi sey yok. Bi ogun emzirme mama ver bakalim doyup uyuyo mu? Gogsunu de sag ne kadar sutun var bak. Ben de siddin cesit sey iciyorum sutum olsun diye. Yetmedigi yerde mama veriyorum. Napalim rizk Allah tan elimizden geleni yapip gerisini Allah a havale etmekten baska care yok. Icini ferah tut Allah niyetimizi biliyo sutumuzu arttirir insallah...

Mamayı aralarda maalesef veriyorum :(

Back
X