2015 Şubat Anneleri

Kizlar bn gece yatmadan önce yarim çay bardagi pekmez içtim suyla beraber gece kalktigimda iki göğsüm de taş gibiydi bnce bi deneyin.

Kizlar bn gece yatmadan önce yarim çay bardagi pekmez içtim suyla beraber gece kalktigimda iki göğsüm de taş gibiydi bnce bi deneyin.
Evet bende sulandırılmış pekmez içiyorum.kan için belki o sütümü arttırmıştır.

Bir de senin de enerjin tükeniyor mu? Emzirirken bişiler yiyor musun?
Geçen doktora gittim kan tahlili yapmak için çünkü başım dönüyor nefesim kesiliyor her yerim ağrıyor kanım gayet iyş doktor beslenmene dikkat et dedi emzirirken yemeyi unutuyorum emzirme koltuğundan kalkmıyorum annem ancak getrirse yiyorum

Sancılarım 8 - 10 dk arayla gelmeye basladı,nişan da geldi. 5dk arayla gelene kadar evden cıkmayayım diyorum .sancıların şiddeti tutarsız biraz bazıları hafif vurup geçiyo bazıları baya şiddetli..
Evin hastaneye yakınsa iyice sancılar sıklaşıncaya kadar bekle ... Zaten anlıyorsun artık hiç nefes aldırmıyor nerdeyse

Sancılarım 8 - 10 dk arayla gelmeye basladı,nişan da geldi. 5dk arayla gelene kadar evden cıkmayayım diyorum .sancıların şiddeti tutarsız biraz bazıları hafif vurup geçiyo bazıları baya şiddetli..
hayirlisiyla sagliklica kucagina al insallah bebegini
sen bilirisn, hstaneye de gitsen ordada bekliycekisn ama nisan geldigi için çokda bekleme evde
su ve nisan olunca dr agelin sancida bekleyebiliisniz diyor doktorlar

3 gündür karanfilli su içiyom
hurma yiyom 2 gündür hafif bi bel ağrım var
daha da bişey yok
karanfilli su ne ise yariyormius ?
ben 2 kg hurma yedim 1 haftadir hiç faydasi yok
faydasi yok derken daha doguramadim yoksa sanci ve kasilma avr

sen acelem yok diyordun noldu da acele etmeye absladinki :)

Kızlar bir soru bulunduğunuz ortamı nemlendirmek için ne yapıyorsunuz beb peteklere su koyuyorum buhar mak pek önermefiklerini duydum

Bende geçen uyurken saçımı boyadım.
Benimle birlikte kuzenimin arkadaşıda hamileydi iki.gün var aramızda
Arkadaşları ziyarete gitmek istemiş durumum çok kötü kimseyi kabul edemem demiş
Yanında hem k.validesi hemde annesi kalıyormuş
O sırada dedim ben süperim valla. Gece yanımda sadece bir.hafta biri kaldı.
GündüDe yarım yamalak geldiler.
Hem ev işimi yapıyorum,hem bebeğe bakıyorum hem de işlerimi yapıyorum.
Gelen gidende bitmiyor.
Biri gelincede çok umursamıyorum.güzEl miyim yok bakımlımıyım diye
Yeri geliyor sıfır uykulu gece oluyor nasıl.güzel görümcez.
Aynen benimde umrumda değil daha saçımı boyamadım bile doğal ombre var sanki saçımda doğum yaptığımdan beri kimse kalmadı Yanımda Dediğin gibi yarım yamalak işimi kendim yapıyorum bu Yüzden dikişlerim geçmedi ama umrumda mı değil telefonla iş yürütüyoruz hala

Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
Sana bakıyorum deli gibi gözün aydın çok sevindim sonunda kavuştun beklediğine değdi şükür Rabbim ikinize de sağlık versin toparlayınca yazarsın canım öptüm ikinizi de

Back
X