2015 Şubat Anneleri

Dr açık büfe yapın her istediğinde emzirince demişti emzirip yatırınca ağlıyor kucağıma alıyorum elini falan emiyor. Doymamış diye tekrar veriyorum. Hiçbişey yapamıyorum ki özellikle dinlenme ve uyku yok :KK43:

SSütunolsun istiyorsan mutlaka ama mutlaka uuuyacaksin.. Ne yersen ye .. Dinlenmeden sut olmaz.. Olsada çok durmaz .

Tanıması bikaç ayi buluyormus diye biliyorum ben cnm..şuan ztn çok yakın mesafeyi görebiliyorlarmis..ama çok fena sese duyarlı tam dolacak gibi oluyor bi yerden bi ses geliyor cin gibi acıyor gözleri Hadiiiii basa dön deli oluyorum
Evet sesten tanıyorlar.konuşunca susup dinliyorlaR.
Benimki sese alıştı sesten uyanmıyor.
Müzik dinletiyorum Ona.
Görmemesine çok üzülüyorum ama sesimi tanıyor sanki. Aslında görüyormuş ama odaklanamıyormuş.
Ağlarken anneciğim geldim diyorum susuyor.

yok yok ben onu yapamam, ben lens bile takamayan bi insanim vucuda yabanci madde giridiigni dusununce tuylerim diken diken oluyor
spiralde yabanci madde ama çocuk korkum daha agir basiyor

kaynar suya nasil aralikalrla oturdun ?
sicak du$ deilde kuvete oturdun oylemi ?
hurmayi ben 2 kg kadar yedim ama ise yaramadi galiba gerçi açilma varmi bilmiyorum bakilmadi
merdiveni yan yan mi çikdin duzmu ?
çok istiyorum dpgum baslasin ama sanki ben ugrastikça dahada uzuyor bu sure içimden bi ses oyle diyor :KK43:

su an sancim avr ama biliyorum geçecek,o kadar sanciyi çekip sonucun sifir olmasindan da usandim artik :KK43:
Seninde Paris'e gitmen Lazım :-) doğur artık :-)

yesil kaka çok yemeesinden hazimsizlik sancisi yapmiyorsa sorun yok , guzel kilo alir daha iyi :)
bagirsaklardan gelen de gaz dir herhalde yada hazimsizlik dir belki :)
ama çok emdigi kesin sneinkinin
12. Günümüz bugün 7. Günde 500 gr almıştı bende diyom çocuğu hasta mı ettim her Altını
Aldığım da kaka yapaması normal mi

Evet sesten tanıyorlar.konuşunca susup dinliyorlaR.
Benimki sese alıştı sesten uyanmıyor.
Müzik dinletiyorum Ona.
Görmemesine çok üzülüyorum ama sesimi tanıyor sanki. Aslında görüyormuş ama odaklanamıyormuş.
Ağlarken anneciğim geldim diyorum susuyor.
oyy kiyamam yaaa
siz anlatinca hiç yasamamis gibi ozeniyorum valla
bende kesin bi anormallik var bu anaçlik konusundaaa:KK53:

12. Günümüz bugün 7. Günde 500 gr almıştı bende diyom çocuğu hasta mı ettim her Altını
Aldığım da kaka yapaması normal mi
hahahh ayda 2 kg mu alacak yani
maasallahhh
sadece anne sutu alan bebek asla ishal olmaz canim bunu aklindan çiakrma

Valla bilemedim ki hareketlisinde aslında sen serefraz85 gibi bekleme sende sonra 40+6 da doğurdu bak :-)
bendeki hareket kimde var anacaim
hareket varda bereket yok :)
oyyy serfzrazda çok hareketluydi demi, ben onun yarisi kadar deilimm

çocuklara yemek hazirlayim kizi yikiycam
ikisinede yemek var da bana yok ben ne ysem acabaa

hahahh ayda 2 kg mu alacak yani
maasallahhh
sadece anne sutu alan bebek asla ishal olmaz canim bunu aklindan çiakrma
Ay ne bileyim ya her kafadan bi ses çıkıyor korkuyom bende hasta etcem diye zaten nazar değdi kuzuma Uçuk çıktı 10 günlük bebekte pis gözlüler canı acıyo esnerken ağlıyor sonra krem verdiler geçsin diye bakalım ne olcak

yok yok ben onu yapamam, ben lens bile takamayan bi insanim vucuda yabanci madde giridiigni dusununce tuylerim diken diken oluyor
spiralde yabanci madde ama çocuk korkum daha agir basiyor

kaynar suya nasil aralikalrla oturdun ?
sicak du$ deilde kuvete oturdun oylemi ?
hurmayi ben 2 kg kadar yedim ama ise yaramadi galiba gerçi açilma varmi bilmiyorum bakilmadi
merdiveni yan yan mi çikdin duzmu ?
çok istiyorum dpgum baslasin ama sanki ben ugrastikça dahada uzuyor bu sure içimden bi ses oyle diyor :KK43:

su an sancim avr ama biliyorum geçecek,o kadar sanciyi çekip sonucun sifir olmasindan da usandim artik :KK43:

Haklısın bana da çok garip geliyor beceremem gibi ama aynen spiral de ürkütücü de artık yapcak bişey yok bulucaz bi çare:KK51:

Önce azıcık suyu doldurup oturdum küvete ki üstüme doldurdum sıcak suyu yoksa giremezdim, bi öğlen bi akşam girdim birer saat sanırım, yani dayanabilceğin kadar sıcaklık da süre de çünkü allah muhafaza fenalık geçirme riski var :p ertesi gün de yine bi sefer girdim zaten hissettim perine bölgem kısalmıştı yani dedim bişeyler oldu herhal :KK71: hurma bence doğum sancıları başlanınca hızlandırmaya yarıyor öncesinde ben de yedim yedim bişey olmadı ama hastaneye giderken yemem faydalı olmuştur diye düşünüyorum çünkü 4 cm'ken yarım saatte 8 cm'e çıktım doğumda şok oldum, merdivenleri normal çıktım bi de spor gibi değil hani aşağı inme çıkma için iş uydurdum kendime yani biraz totomu kaldırdım ayıptır söylemesi:-) senin zaten öyle bi problemin yoktur gayet aktif gözüküyorsun :)

Ay ne bileyim ya her kafadan bi ses çıkıyor korkuyom bende hasta etcem diye zaten nazar değdi kuzuma Uçuk çıktı 10 günlük bebekte pis gözlüler canı acıyo esnerken ağlıyor sonra krem verdiler geçsin diye bakalım ne olcak
benim yazdiklarimin hepsi doktorumun bilgisi canim

İlacın adını rica edebilir miyim ? Bide kıyafetime yapışıyo meme ucumçıkartırkende kanarkadaş sıl engelliyosunuz ? Göğüs pedinede yapışıyo pamuğada.
Göğüs pedi kullanıyorum bende daha az rahatsizlik veriyor en azindan
Sürekli elimde bi pompa , azıcık süt geliyor gelmiyor . Saçlar başlar birbirinde deli kadın stilini evde temsilen bulunuyor gibiyim . Kadın olduğumu doktora gittikçe hatırlıyorum .
Mutsuzluk belirtisi göstermek de kötü anne yapacağından beni , susuyorum susuyorum .
Hamile giysileri sadece oluyor üzerime , bişey giyip de yakıştıgi yok. Daha çok erken, bana verilecek cevap bu biliyorum ama bu bedenden çıkıp eski halime dönmek istiyorum .
Bi başlardan sonu gelmez durduramazsin.. En iyisini kendinihic dinleme.. Kendimden bbiliyorum
Selam kızlar kurtaranlara geçmiş olsun bekleyenlere allah sabır versin insallahh.
Ben ayin 11inde doğurdummm
41.ci haftada randevum vardı gittiğimde idrarda protein yüksek tansiyon ve amnio sivisinin azalması sonucu suni sancı yla doğurdum aldım kızımı kucagima..
Ama hala hastanedeyiz kızın enfeksiyon geçiriyor dua edin nolur çok zor günler geçiriyorum :KK43:
Üstelik çok fazla dikisim var bugün doğurabilir 10 gün oldu ben hala ayağa kalkamiyorum ağrı kesici bile fayda etmiyor benim durumumda olan var mı :KK43:
Normal doguranlar ne cektiniz siz bu dikislerden boule yahuu.. Allah kolaulik versin valla sasiriyorum siz boyle yazdikca
sirtim hatta kaburgalarim agriyor .. agriyip sizlamadik kemigim kalmadi dogurunca geçer insallah
yoksa uç çocuga nasil bakicam ben .. :KK43:
bel agrisindan agliyordum artik hece gunduz hamileyken.. Sinrada siddetli sirt agrisi cektim sukur 3 gundur falan daha iyiyim.. Zor yahuuu.. Unutmusum
İlginç benim uçları soğuk ortama girince sızlıyor
benimde sizliyor sogukta uclari
Kizlar bnm bebegimde çok ıkınıyor.kipkirmizi oluyor agliyo acaba çok gazi varda ondan mi.kakasini yapiyo gayet güzel
cok gazi var :KK66:
siz boyle saatlerce emziriyoruz deyince benimde oyle olacagim ihtimalini dusunuyorum
e buyukleri okuldan kim alicak,kizin aksamlari dersi oluyor mutlaka onu kimyaptiracak
e butun gun yapisik ikiz gibi dolasirsak buyukler tepeme çikar kiskançlikdan hep kucagimda gorurulerse

benim napip edip emzigi aldirmam lazimmmm
o emzik o agiza gireecek arkadass:KK34: baska çaresi yok, saatlerce ezmirememki bennn
dogduktan 2 saat kadar sonra agzindaydi benim pipilinin emzik ;) olmaz sa olmaz arkadas

Yemek niye yemiyorsunuz.
Benim içim kıyılıyor yemezsem.
Dün şu yemek programı varya show tv de o kız et yiyordu ballandıra ballandıra Aman Allahım resmen aşerdim açlıktan başım döndü.ben duramıyorum
Ben de duramam
Koltugun yanina yiyecek icecekleri hazieliyorum
Oglani da aliyorum
uzatiyorum ayaklarimi
emzirirken atistiriyorum tv keyfi yapiyorum gazinida cikartiyorum sonra dizime yastik koyup yatiriyoerum 2 saat keyif

islerimi yemegimide yapiyorum oyle azcik aglasa almiyorum
gerci benim kizim da aglayinca bakiuo kardesine gazini bilem cikardi

Bugün doğum günüm.saçma sapan bigün.dün gece kızım ateşlendi.bi yandan bebeğe koştur.uyumam 2.5-3 ü bulmuştur.bebek izin verene kadar tabi.eşimin ümüğünü sıkasım geliyor.karşımda uyukluyor sanki kendi uykusuz kalmış beşik sallamış gibi.lohusalik bi yandan sütüm az.babama kadar hergün emzir anne sütü edebiyatı.sanki ben bilmiyom.ben hariç herkes lohusa zaten:KK61::KK61:bide saç boyatmak zararlımı boyatan varmı

Haklısın bana da çok garip geliyor beceremem gibi ama aynen spiral de ürkütücü de artık yapcak bişey yok bulucaz bi çare:KK51:

Önce azıcık suyu doldurup oturdum küvete ki üstüme doldurdum sıcak suyu yoksa giremezdim, bi öğlen bi akşam girdim birer saat sanırım, yani dayanabilceğin kadar sıcaklık da süre de çünkü allah muhafaza fenalık geçirme riski var :p ertesi gün de yine bi sefer girdim zaten hissettim perine bölgem kısalmıştı yani dedim bişeyler oldu herhal :KK71: hurma bence doğum sancıları başlanınca hızlandırmaya yarıyor öncesinde ben de yedim yedim bişey olmadı ama hastaneye giderken yemem faydalı olmuştur diye düşünüyorum çünkü 4 cm'ken yarım saatte 8 cm'e çıktım doğumda şok oldum, merdivenleri normal çıktım bi de spor gibi değil hani aşağı inme çıkma için iş uydurdum kendime yani biraz totomu kaldırdım ayıptır söylemesi:-) senin zaten öyle bi problemin yoktur gayet aktif gözüküyorsun :)
hareket sorunum yok ama ne biliyim site gelsin sitiyorum bi an once
son aldigim hurma paketi beni hurmadan soguttu,içi hep boyle kum taneli , tam kurt da deil galiba ama yenmez heralde
paketin yarisi oyle nerdeyse yiyemiyorum
gidip yenisini almam lazim

ben sicak suda fenalastim bi kere yani du$daki su sicakdi biraz kaynar deildi tabi
soguk suyu sevmiyorum gerçi hep sicak olur benim yikanma suyum

neyse

esim evdeyken bu gece deneyim bari suya oturmayi
1 saaat napicam yaws ben o suda SIKILIRIM :)
hem suda sogumazmi, sen kendini ahsladinmi naptin :)))

Kizlar bnm bebegimde çok ıkınıyor.kipkirmizi oluyor agliyo acaba çok gazi varda ondan mi.kakasini yapiyo gayet güzel
Canim benimki de cok ikiniyor ama aglamiyor surekli ikir mikir ikinma durumunda kakasini da yapiyor ama gazi oluyor ben egzersiz yaptiriyorrum cok ise yariyor. Esim tulumba gibi sagiyosun diyo . Artik kendide alisti daha rahat cikariyor gazini
Bacaklarini karnina dogru ittieip biraz bastiriyorum zamanla nefesini kontrol edip guzel ikinip rahatliyor
emdikten hemen sonra yapmiyorum tikanabiliyor bi on dakika sirtini sivazliyorum agzindan gazini cikariyor sonra yapiyorum
genelde de altini aciyorum

hareket sorunum yok ama ne biliyim site gelsin sitiyorum bi an once
son aldigim hurma paketi beni hurmadan soguttu,içi hep boyle kum taneli , tam kurt da deil galiba ama yenmez heralde
paketin yarisi oyle nerdeyse yiyemiyorum
gidip yenisini almam lazim

ben sicak suda fenalastim bi kere yani du$daki su sicakdi biraz kaynar deildi tabi
soguk suyu sevmiyorum gerçi hep sicak olur benim yikanma suyum

neyse

esim evdeyken bu gece deneyim bari suya oturmayi
1 saaat napicam yaws ben o suda SIKILIRIM :)
hem suda sogumazmi, sen kendini ahsladinmi naptin :)))

Haşladım resmen ayağımı sokamıyordum zaten kolayca her yerim kızardı :KK48: normalde ben de dayanamam çok sıcağa o yüzden annemin hazırladığı suyu ılıştırmıştım sonra annem geldi baktı bu ne dedi kızdı bana :D öbür girişlerimde içine girince doldurdum suyu elime aldım telefonu doğum sonrası forma nasıl girilir araştırmalarıyla baya vakit öldürdüm :KK49: ama belki o kadar sıcağa gerek yoktur sen yine riske atma kendini norml sıcaklık iyidir hem gevşersin belin sırtın bacakların rahatlar sonra da güzel bi uyku... göbeğinden uyuyabilirsen tabi :KK70:offf uykuuuu:KK42:

Back
X