Günaydın güzel yolculuğumun güzel yoldaşlari

hepinizi cooook ozledim. Biturlu firsat bulup gecmiso okuyamiyorum aklim burda kim napti herkes dogurdu mu bebikler iyi mi catladim yeminle.

unutturmayim kendimi iki satir yaxayim bari dedim
cok ama cidden cok zor cok cetin bir dogumum oldu 18 saat sonunda herseye degdi dedirtse de bu kadar zoru beklemiyordum hic o da benim kısmetimmis biseyi cok istedigimde zor olur hep. Pisman miyim hayir aslaa her anlamda keskesiz bir dogumum oldu onceki dogumum olan sezeryanim oncesi ve sonrası ile bundan az acılı bundan kolaydı belki ama arzu ettigim normal dogumu yasayabilmenin verdigi mutlulugu hicbiseye degismem binlerce kez hamdolsun rabbime. Herkese nasip olsun gönlunce insallah
tontis melegim 3.5 kg dogdu 53 cm boyu var. Ablasinin kopyasi tek fark süpriz bisekilde iki taraftan da ailelerin ill sacli bebegi sacimiz az olsa da keltos bebelerden sonra bize pek sevimli geldi

sükür memeyi tutmayi basardı bunun anlamı benim icin ne kadar kiymetli ne kadar buyuk bilemezsiniz. Ilk kuzumu bir defa bile emzirememstim icimde derin bir kıymıkti hep simdi memeyi tutma cabasi bile dunyalara bedel.mutluluk
zamanla gelistirir de guzelce emer sütü cogaltir insallah. Hala dogumun yorgunlugunu atamadı cok uykucu surekli uyandirma cabasiyla geciyor aliscak bakalim insallah
bana gelince.. dogumun son evresinde kuzum uc saat cıkımda kalıp anasının sımsıkı kaslarının akıbeti ve kafa capı yuzunden biturlu cikamayınca epizyo farz oldu. 4 tane dikisim var ve bu cok acı veriyor. Hic dinlnme firsatim olmadi hastanede de esim saolsum dogum boyu yorgun dusmenin verdigi gevsemeyle cok iyi refakat edemeyince ustune bi geceyi de buyuk kizanimla birlikte gecrince helak oldum. Adam gibi oturup kalkamadigimdan odem oldu dikisin biri cok zorluyor rabbim yardim etsin sifa versin tez.