Haftası dolunca gel demişlerdi,öyle yaptık bizde..Ikinci topuk kani için kaçıncı gun sağlık ocagina gittiniz 7 mi ?
Direk biberonla verme ben saat aralarinda da gogusumden veriorum ikisiylede yiyo valla gogusunden keser biberona donersen geri almayabilir. En son goturdugumde bende bisi cikmicak diodum ama bunu biz bilemioruz 21 cikti degeri o gun hatta.. bol bol emzirir doymuosa mama takviyesinide yaparsan kisa surede duzene girer.. biz oyle duzene soktuk Allahin izniyle :)aventin biberonu bendede var fakat korkuyorum iyice alisir diye. Sarilik ilerlemedi gozlemledigim kadariyla iyi gorunuyor yüzü. Tahlil yaptirmak istemiyorum damari bulamiyorlar yazık bebegim perisan oluyor. cok sıkıntılı geciyir Günlerimiz ins atlatiriz bu gunleri
iparkatre ben senin o minnak bebisini yerimRabbim esirgesin cok guzel masallah
Esmer degil tabiki bildigin pamuk
@pkasss in ve @ysmnfth bebiside cok guzel
bizim topikin kizlari yikiliyo
Foto koymayanlarin fotolarini bekliyoruzzzz
benim esim esmer ben kumralim oglusum beyaz tenli hatta sari bile diyebilirim gozleri lacivert suanda bugun balkona cikardim mas mavi gunese bakinca ben bayiliyorum mavisim boncugum diye seviyorm ama herkes agiz birligi yapmis gibi doner diyorlar ya niye donsun donmesin cok guzel masallah....
bu sabahh benim oglan gaz sancisi ile uyandi yavrum ikiniyor ama cikan yoktu bende actim altini baktim daha acmamla kaka cis ikilisinin ustume boca olmasi bir oldu . :) sizlere sorum su niye surekli ya altini acinca yada temiz bez baglayinca siciyor olabilir.cokmu titiz anlamadimki daha 3 haftalik ama kullandigimiz bez haftasindan buyuk
Cnm nasıl bi gaz sorunumuz var bizimde var ya çok üzülüyorum dün doktora gittik bir damla verdi ama pek işe yaramadı daha içim gidiyor oğluşum ıkınınca ıyku uyutmuyor gazlar tam uykuya dalacak sancı geliyor uyanıyor uykulu uykulu ağlıyor çocuğum bunun bir çaresi yok mu arkadaş ya? Günde 3-4 saat ancak uyuyabiliyor .
Gobekimiz düştü teyzelertam bezini degstim kızın kapatiyordum bi baktim gobek dusuverdi aaa diye ona bakinirken bizimki bir micti ta agzimdan ayagima kadar battim cok komikti halimiz sonra da ilk banyomuzu yaptik ohh misler gibi koktuk mayistik uyuyoz simdi
22 subat pazar gunu sabah 7.40 da oglunu kucagima aldm. epidural normal dogum oldu. cok rahatti tavsiye ederim. ben cok memnun kaldim. yoksa dayanamazdim. en son cma gunu yazmistim. bebek yukarda sanci yok acilma yok diye. cumartesi sancim basladi. baslamasaydi pazartesi suni sanci deneyecektik. sukur ki ona gerek kalmadan 40+3 te geldi oglum.
Sagol canim. amin insallah hepimizin bebisleri saglikla anali babali buyusun insallah. darisi bekleyenlerin basina. bir avazda dogursunlar.gözünaydın canım ne mutlu sana normal doğurmuşsun Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin :)
Benim minnoşun göbeğide haftasında düştü. Doktor kontrolüne götürmüştük orda doktora sordum bana düşecek gibi geliyo sizce ne zaman düşer diye baktı göbeği kalın 3-4 gün daha var dedi. Eve geldik banyo yaptırdık kurularken bi baktım düşmüşGobekimiz düştü teyzelertam bezini degstim kızın kapatiyordum bi baktim gobek dusuverdi aaa diye ona bakinirken bizimki bir micti ta agzimdan ayagima kadar battim cok komikti halimiz sonra da ilk banyomuzu yaptik ohh misler gibi koktuk mayistik uyuyoz simdi
7. Gün doktor kontrolünde hastanede verdik canım. Sonuçlar sağlık Ocağı'na gidiyormuş zaten.Ikinci topuk kani için kaçıncı gun sağlık ocagina gittiniz 7 mi ?
Memede Bebeğin ihtiyacına göre süt üretimi için sağmayın yazıyor bazı yerlerde. Senin fazla mıydı sütün canım?Ne alaka cnm ya ben sağmasam mahvalordum
herşeyş deniyoruz her akşam banyo yaptırın ve masaj yapın yağla dedi doktor onu da yaptım dün yinede işe yaramadı kuzucuğum sıkıntı çekince çok üzülüyorum
Benimde kayınbirader getirmişti ingiltereden tomme tippee diye bi marka, çocuğu kandırmışlar anne memesine en yakın biberon diye ama biberonu eğdiğin gibi akıyo çekmesine gerek bile yok. Medelanın videolarını falan izledim diğer biberonlardan hakkaten farklı görünüyo. İnşallah işe yarar.Gittigidiyor dan verdim siparişi dört gözle bekliyorum :) avent kullanıyorum şu an ama ondan gayet rahat çekiyo,umarım medela gerçekten iyidir..
Acd3 damla verdiler bize de.Kizlar bebise saglik ocagi 15.gunde kullansin diye devit vermisti.dr da trio diye bi damla verdi icinde a c d vitamini var.o yuzden devit vermiyirum.sizler nasil yapiyosunuz?
Neden 1,5 saat canım? Özelle devletin bu konuda farkı var mıBende avent var fena degil gibi o daha iyiyse onuda alirim valla:)bizim 1,5 saat ya.ama evim yakin oglen fln emzirmeye giderim diye dusunuyorum insallah.benim kv bizde olunca cat diye odama daliyo.bende beni oyle ciplak gorsun istemiyorum.kac kere soyledim anlamiyo.karismasalar olmaz yaa vazife gibi
4-5 kg da ben verdim anca o kdr ama sen daha yeni , gider onlar :)Az kaldi hadi yakindir insallah beklmek cok zor rabbim kurtarsin hepinizi
Haftaya gitmek istiyoz da bu toto duzelmeden 13 saat yol gidilmez ki oyy oyy
Dogumdan sonra eve gelince 5 kg gitmisti bidaha tartilmadim hic cok acikip yiyom sut olsun diye verdim mi hic sanmiyom valla
Gece ben de oyle yapiyom ama sag sol meme donusumunde bedenimn yonunu degstrmek bile kabir axabi oldu saolsun benm adam benden cok dogum yorgunu ona sesimi duyurana kadar bazen bi saat ayni pozsyonda yamuk sekilde kaliyorum omurgam belim sirtim heryerim goctu resmen. Bu gece cok kez kiz memede uyuyakalmisim oyle sinir oldum adama da kendime de. Hamilelikte iyiydi bakimi bana da dogumdan sonra havlu atti herifim
Emzige karsi degilim de iki nedenden veresim yok biri emmeyi birakirsa korkum iyice alissin isistiyorum Once memeye bunun mantikli aciklmasi yok sadece ilkim emmediginden travmatik bilincaltimdan kaynakli bi acaba bu. Bi diger nedenim buyuk kizs emzigi cok zor biraktrdik hala unutmaz simdi gorunce geri donus yapabilir diye cunku su an cildirnis gibi davraniyor her tur bebeklige acigiz en azindan biraz alissin bebekli hayata diye bekliyorum. Gece o gormeden bebis dalasiya verdim emzigi yine Uyuyunca aldim simdilik
babalar bizden lohusa
Kremin adı contractubex mi ? Ben çatlaklarda kullanmıştım bekarken geçmişti kalmamıştıDikise sur iz kalmasin diye krem verdi dr 75 liraymis. Heryerim catlak dikisten ayri catlaklara da sursem mi kremi ise yarar mi acaba.
Var mi boyle krem kullanan
Kızlarrrr bebeğim 24 Şubat salı günü 19:00 da sezeryanla Dünya'ya geldi :) çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin :) 40 hafta 4 günde hala Kanala inmediği ve suyum da geldiği için mecbur kaldık inşaallah çabucak toparlanırız darısı bekleyen herkesin başına inşaallahh :))
Canım bugün tam 41+o Im ve saat 7 de nihayet yatışım yapıldı
Sonunda dogurdumm
Dun saat 10 05 te 3300 gr 50 cm kizim dogdu..
Doğmak için 41haftalik olmayi bekliyormuş bizim cimcime :)
22 subat pazar gunu sabah 7.40 da oglunu kucagima aldm. epidural normal dogum oldu. cok rahatti tavsiye ederim. ben cok memnun kaldim. yoksa dayanamazdim. en son cma gunu yazmistim. bebek yukarda sanci yok acilma yok diye. cumartesi sancim basladi. baslamasaydi pazartesi suni sanci deneyecektik. sukur ki ona gerek kalmadan 40+3 te geldi oglum.
Üç gün cnm eşim aldıSSK
SSK lılar doğum izni yok baba için
Masallah size gozunaydin canim ne guzel saglikla almissin kucagina evladini..22 subat pazar gunu sabah 7.40 da oglunu kucagima aldm. epidural normal dogum oldu. cok rahatti tavsiye ederim. ben cok memnun kaldim. yoksa dayanamazdim. en son cma gunu yazmistim. bebek yukarda sanci yok acilma yok diye. cumartesi sancim basladi. baslamasaydi pazartesi suni sanci deneyecektik. sukur ki ona gerek kalmadan 40+3 te geldi oglum.
Memeyle oynuyor, nimetle dalga gecilmez diyorum ama dinlemiyor sıpabenimki de ogurdu bu gece emzikten. Kusacak diye odum koptu. Ama alissalar iyi olur. Anneden emzik olmaz cok ayip yaptiklari
Bizimki de emip emip kusuyor tekrar basa donuyoruz sonraBende tek memede emziriyorum ama ne emzirme!! Iki saattir emiyo beni cadaloz, memeden düşmek bilmiyor. Arada huysuzlanıyor memeye bakıyorum süt bol, bende yağlı kısmı emsin kilo alsın diye tekrar aynı memeyi veriyorum.
Netcem ben bu kızla illa memede uyuyo?
Bizdede var o. Ama emerken memede çok durduğu için olduğunu düşünüyorum.benim kızın suratında kırmızı kırmızı sivilceler çıktı. çenesinin altında var daha çok. yanaklarına da sıçrıyo, ertesi gün geçiyo. neden olur ki bu? ne yapsam da geçse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?