İşe başlama kısmını düşünmek bile istemiyorumSorma yaa bise degil belimiz boynumuz tutulcak bi de bunun ise baslamasi var offf offf
Nolcakki ben sagiyorum arada disari fln cikmm gerekiyosa.once reddediyomus biberonu sonra mecbur kalinca aliyomus.bakiyo sicak meme yok:)emzirme rituelini tum zorluguna ragmen cok seviyorum.hazir evdeyken emsin sipa.iki bucuk ay sonra zaten biberon cocugu olcak kismenİşe başlama kısmını düşünmek bile istemiyorum
Benim sırtım boynum çok ağrıyor zaten bi de üstüne meme uçlarım yara onun acısı of offfff.
Süt sağma makinası sipariş ettim gün içinde sağayım gece onu vereyim diye ama bazı yerlerde 40 çıkmadan sütünüzü sağmayın yazıyor. Kararsızım
Kızıma yakın olmak dışında hep acı çekiyorum valla. Kv de uyuz ediyo beni, zırt pırt gelip başını okşuyo çocuğumla arama giriyo,emiyo mu öteki memeyi ver bilmem ne. Başbaşa emzirdiğim zamanlar bende mutluyum ama.Nolcakki ben sagiyorum arada disari fln cikmm gerekiyosa.once reddediyomus biberonu sonra mecbur kalinca aliyomus.bakiyo sicak meme yok:)emzirme rituelini tum zorluguna ragmen cok seviyorum.hazir evdeyken emsin sipa.iki bucuk ay sonra zaten biberon cocugu olcak kismen
memenin ucunu isaret parmagin ve orta parmagin arasinda tut. Sut.cok hizli gelirken hafif sık ozaman kacmiyor bogazinaAynen bende veriyorum çokta güzel emiyor valla benide emiyor işte tek sıkıntımız genzine kaçırma olayı
Cnm nasıl bi gaz sorunumuz var bizimde var ya çok üzülüyorum dün doktora gittik bir damla verdi ama pek işe yaramadı daha içim gidiyor oğluşum ıkınınca ıyku uyutmuyor gazlar tam uykuya dalacak sancı geliyor uyanıyor uykulu uykulu ağlıyor çocuğum bunun bir çaresi yok mu arkadaş ya? Günde 3-4 saat ancak uyuyabiliyor .bu sabahh benim oglan gaz sancisi ile uyandi yavrum ikiniyor ama cikan yoktu bende actim altini baktim daha acmamla kaka cis ikilisinin ustume boca olmasi bir oldu . :) sizlere sorum su niye surekli ya altini acinca yada temiz bez baglayinca siciyor olabilir.cokmu titiz anlamadimki daha 3 haftalik ama kullandigimiz bez haftasindan buyuk
Eheheh geçmiş olsun.bu sabahh benim oglan gaz sancisi ile uyandi yavrum ikiniyor ama cikan yoktu bende actim altini baktim daha acmamla kaka cis ikilisinin ustume boca olmasi bir oldu . :) sizlere sorum su niye surekli ya altini acinca yada temiz bez baglayinca siciyor olabilir.cokmu titiz anlamadimki daha 3 haftalik ama kullandigimiz bez haftasindan buyuk
Bızımkı de genede ciş yapıyo bi kere de kaka yaptı :) alt açılırken bacakları hareket ediyo rahatlıyolar galiba ondan yapıyolar bence :)bu sabahh benim oglan gaz sancisi ile uyandi yavrum ikiniyor ama cikan yoktu bende actim altini baktim daha acmamla kaka cis ikilisinin ustume boca olmasi bir oldu . :) sizlere sorum su niye surekli ya altini acinca yada temiz bez baglayinca siciyor olabilir.cokmu titiz anlamadimki daha 3 haftalik ama kullandigimiz bez haftasindan buyuk
Bende avent var fena degil gibi o daha iyiyse onuda alirim valla:)bizim 1,5 saat ya.ama evim yakin oglen fln emzirmeye giderim diye dusunuyorum insallah.benim kv bizde olunca cat diye odama daliyo.bende beni oyle ciplak gorsun istemiyorum.kac kere soyledim anlamiyo.karismasalar olmaz yaa vazife gibiKızıma yakın olmak dışında hep acı çekiyorum valla. Kv de uyuz ediyo beni, zırt pırt gelip başını okşuyo çocuğumla arama giriyo,emiyo mu öteki memeyi ver bilmem ne. Başbaşa emzirdiğim zamanlar bende mutluyum ama.
Işe dönünce 3 saat süt iznimiz olacak 1 yada 2 kez biberon alır o sırada, biberona alışmasın diye medela calma biberon alayım diyorum akış hızı anne memesi gibiymiş.
Cnm nasıl bi gaz sorunumuz var bizimde var ya çok üzülüyorum dün doktora gittik bir damla verdi ama pek işe yaramadı daha içim gidiyor oğluşum ıkınınca ıyku uyutmuyor gazlar tam uykuya dalacak sancı geliyor uyanıyor uykulu uykulu ağlıyor çocuğum bunun bir çaresi yok mu arkadaş ya? Günde 3-4 saat ancak uyuyabiliyor .
yokk serefrazim dogurmadim
hiçde dogurucu gibi bi halim yok su an valllaaa
vahide , yasemin4 , var dogurmayan
hebele ve seherabdul hastanedeydi en son
evine ne zaman gidiyorsun sen canim
oy oyy buyuklerden baya çekiyorsunuz Alalh yardimciniz olsun
bakalim ben ne halt edicem
Bnm de kilo vermem durdu , aynı duruyo kilolar :/
Canim ben kizimi yatarak emzirirdim
emzik niye vermek istemiyorsunuz ki. Uykuya dalmak icin kendini guvende hissetmesine yardim eder. Kimisi her agladiginda veriyor oyle olmaz tabi. Ben sadece uykuya gciste kullandim oglumda bunda da oyle yapicam verdim bakalim. Buyuk kardes isin zor kismiymis. Yari yatar sekilde emzirmeyi dene. Bir tarafina yastiklari yig kolunu yastiga koy bebegin kafasini da koluna. Sirtin agrimaz dikislerin yorulmaz.
benim de oyle. Sutun var ki biri dolduruyor midesini. Buyudukce ikisini ayni anda emmeye baslarlar. Bir de uzun uyursa ikisini de aliyor beninki kisa uyursa biri yetiyor
Gunaydin herkese. Babalik iznindeki baba uyuyor cocuklar ve anne uyanik. Zaten bugun izni bitiyor.
Kendini sıkıyor iih diye ses yapiyor kaka yapamadi bir turlu bu kiz.
Ne alaka cnm ya ben sağmasam mahvalordumİşe başlama kısmını düşünmek bile istemiyorum
Benim sırtım boynum çok ağrıyor zaten bi de üstüne meme uçlarım yara onun acısı of offfff.
Süt sağma makinası sipariş ettim gün içinde sağayım gece onu vereyim diye ama bazı yerlerde 40 çıkmadan sütünüzü sağmayın yazıyor. Kararsızım
herşeyş deniyoruz her akşam banyo yaptırın ve masaj yapın yağla dedi doktor onu da yaptım dün yinede işe yaramadı kuzucuğum sıkıntı çekince çok üzülüyorumGaz için masajlar falan var. Onları denedin mi?
Gittigidiyor dan verdim siparişi dört gözle bekliyorum :) avent kullanıyorum şu an ama ondan gayet rahat çekiyo,umarım medela gerçekten iyidir..Hangi siteden sipariş verdin canım, bende almayı düşünüyorumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?