2015 Şubat Anneleri

Dogum yapanlar gozunuzaydin. Herkes bir an once iyilessin artik kaka sut muhabbetine vuralim kendimizi.
Benim normal dogumda dikisler baya acidi. Acilma vs olmadi ama gec iyilestim. Sezeryanda da oyle hemen misafir agirlayan olamadim. Olmayayim da zaten. Ben dikis acisi karnimin icinin acisi ne zaman gececek onu merak ediyorum
Bnm bir aydan sonra geçti maalesef

Ya tekrar sorucam. Olcu tam olarak ne kadardi, bebis canima gazi ile okuyo da :KK43:

Canım bak eczaneden milupa nın rezene çayını alıyorsun 100 suya bir tatlı kaşığı ekleniyor kaynar suya ılık olarak içirtiliyor fakat bu 100 ml i 24 saate ver bir kereden, değil ama yapıldıktan 2 saat sonra tüketilmesi gerekir bende o yüzden küçük çay kasıklarından 1 tane 25 ml suya koyuyorum sabah öğlen akşam bide gece içiriyorum bide sap simplex gaz ilacı günde 4 defa 8 damla kullanıyorum tabi düzenli olarak 3 ay kullanacam doktorum dedi 1 hafta Dada etkisini gösterir dedi hiç bir yan etkisi ve zararı yok sadece bağırsakları dar olduğu icin genisletiyor çünkü yavrum mafoluyor bütün vücudunu kasıp kasıp kıp kırmızı oluyor du çok şükür bugün 4. Günüm çok güzel etkisi oluyor

Balkona gunese oturdum da emzirdim bacaklarini da actim gunes gordu. Evde duramaz oldum hava gunesli olunca.

Arkadaşlar emzik sorunu bizde yaşıyoruz chicco kauçuk aldık wee baby aldık nuk aldık ama arkadaş tavsiyesiyle bakkal emziği aldık aldı bir müddet alıcak sanırım aklınızda bulunsun

Ya şu kaka olayı bizde saçma sapan bi şe oldu. Tüm gün bi şe yapmadı akşam bi yaptı ortalığı batırdı. Yarım saat önce emzirirken yaptı değiştirdim. Şimdi yine yaptı :/
Ben dün gece 3 kere arka arkaya bez degistirdim kaka yüzünden :))) tam bitmiştir heralde diyip yenisini koyuyorum altına ona da yapıyor :) 2 gün yapmamisti topluca yaptı sanırım :))

Kızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Hadi eliza.. Başlattı ben devam ettimhadi Bitirim kizlar
Hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyenlerin başına :)

Kızlar benim bebiş günde bir kere kaka yapmaya başladı, bugün henüz kaka çıkışımız yok, ıkınıyor ama çıkmıyor. Artık büyüyoruz 2 aylık olacağız neredeyse :) gülmeye başladı galiba ya da bana öyle geldi, sabah gülücükler saçtı... maşallah. Bu arada incir yedim dün üç tane gece gögüslerim güzel doldu tavsiye ederim.
3 güne kdr yapmayabilir dedi bana Dr.. Bnmki de gülüyor artık onu öyle keyifli görmek çok hoşuma gidiyor..hele gaz sancisi çektikten sonra gülerse dünyalar bnm oluyor

Bende doğduğundan beri hiç şapka takmadım. Başkalarının bebekleri takmasa sinir olurdum neden takmıyorlar acaba şapka ile daha güzel diye ama ben de takmadım. Çok saçı var zaten örecez yakındı.
Bnmkinin de ipek gibi saçları vardı ne güzel oksuyordum ben onları ama biz döküldü seyreldi saçları hemen yenileri çıksın istiyorum

heheheh eliza efsane oldu valal ben isim anlamamistim ama olabilirde tabi
zaten bi tek ben degisik anlamisim :)
dogru çokdur yanlis bi tanedir :)

arkaads gelcek birazdan
evi supurup yeemgi ocaga koymam lazim
çokk yorgunummm
dogurunca geçmeyeckse kalsin valla dogurmaya gucum bile yok ..

Aşı var bir aylık oldu
Calpol verdi aile hekimi her ihtimale karşı
Birde burun içinde eczane fizyosol diye bir şey verdi

Hmm aşı tam bir aylıkken mi yapılıyor? Eşim yurt dışında diye önümüzdeki haftaya aldım Dr randevusunu. Gecikmiş olmam di mi?

Bnmki öyle sarilinca sevmiyor cnm mızir mizir mızirdaniyor. .kafasına şapka da taktirmiyor. .bebekler ısıyı başından kaybeder diyorlar ya o ne zmna kdr geçerli 1.5 aylık olduk hala usutur mu

Ben de hiç şapka takmadım eldiven de takmadım. Kollar hep dışarda. Bazen çok sıcaklayıp onu da battaniyesiz alıyorum Allahım korusun inşallah.

Back
X