2015 Şubat Anneleri

Valla her gece sirt agrilarim haric nasil misil misil uyuyorum bi bilseniz. ne sanci ne bi sey bu iste bi gariplik var :))

Babamin dogum gunu bugun arayip bugun dogursana kizim dedi bana. Ah elimde olsa zaten hahahah

Herkese öneriyorum ama kendim de araştırmadım. Annem söyledi diye yapıyorum biraz muslatı Bıçağın ucuyla kesip bir iki damla badem yağıyla karıştırıp veriyorum gaz için iyiymiş.
Kimyonlu su içirdim iki dk sonra kustu rahatladi, muskata da bakalim netten yoksa yazik yavruya mosmor oluyor aglarken hem uzuluyorum hem sinirlerim iyice geriliyor :(

Evet gündüz uyuması iyi senin için işlerini yaparsın yemeğini yersin yrmek yaparsın ben bıtakamıyorum gündüz annem olmasına rağmen. Çünkü gaz uyutmuyor uyutmayınca hem ağlıyor hem de meme arıyor.
Emer emmez gazını çıkar yoksa zor çıkıyor.uyusa bile.kaldır çıkar gazını
Yani biliyorsundur sende tabii.

Ne yapayım bende bebemi alıp krizantemcik in bebeğine bakarım.
O Da boğazda oturuyor.
Hemde istanbulda yaşıyor.
Kız vakit bulduk da bir de geyik yapıyoruz
Bebek uyurken akıllıyımya uyumuyorum.sonra gece görecem kendimi zombirella
Ayyyy ne süper olur :)) ben sana çay demlerim bol bol sen icersin boğaza karşı :))) bebisleri unutma görevi senin ama :) o konuda çok yeteneksizim :))

Bebişi uyuturken kollarını da battaniyenin içine koyuyor musunuz kundak gibi? Ben hep Açıkta uyutuyorum eşim kendini uyandırıyor sar diyor, bu arada eşim yine yurt dışında iş seyahatinde. Kırkımız çıkmadı daha yaw.
Bnmki öyle sarilinca sevmiyor cnm mızir mizir mızirdaniyor. .kafasına şapka da taktirmiyor. .bebekler ısıyı başından kaybeder diyorlar ya o ne zmna kdr geçerli 1.5 aylık olduk hala usutur mu

Kızlar benim bebiş günde bir kere kaka yapmaya başladı, bugün henüz kaka çıkışımız yok, ıkınıyor ama çıkmıyor. Artık büyüyoruz 2 aylık olacağız neredeyse :) gülmeye başladı galiba ya da bana öyle geldi, sabah gülücükler saçtı... maşallah. Bu arada incir yedim dün üç tane gece gögüslerim güzel doldu tavsiye ederim.
Gecmis olsun
Benimkide uzun uzun konusuyorum agzini aca aca guluyo esyalara odaklaniyor sasiriyorum kizim boyle degildi bu biraz aceleci...
bu ikinma nasil birsey gece cok ugrastim uzuluyorum da kaka da yapiyor ama hala ikiniyo anlamadim gitti...

Bnmki öyle sarilinca sevmiyor cnm mızir mizir mızirdaniyor. .kafasına şapka da taktirmiyor. .bebekler ısıyı başından kaybeder diyorlar ya o ne zmna kdr geçerli 1.5 aylık olduk hala usutur mu

Ben başlığı takmıyorum, hastaneden geldiğimiz de takip yatirmistim burnuna kadar kapatmis gece vik vik sesi geldi ölüyor sandım o yuzden başlığı attık. Eldivenlerini de yemeye çalıştığı i için artik takmiyoruz

Bende doğduğundan beri hiç şapka takmadım. Başkalarının bebekleri takmasa sinir olurdum neden takmıyorlar acaba şapka ile daha güzel diye ama ben de takmadım. Çok saçı var zaten örecez yakındı.

Bende doğduğundan beri hiç şapka takmadım. Başkalarının bebekleri takmasa sinir olurdum neden takmıyorlar acaba şapka ile daha güzel diye ama ben de takmadım. Çok saçı var zaten örecez yakındı.
Yahu Emek in fotosunu ne zaman koyacaksin merak ediyorum yasini beklemezsin insallah

Back
X