2015 Şubat Anneleri

Merhaba kizlar yaa benim sutum az gelio gibi aslinda bana kalsa gayet ii gelio ama kv az geldigini soyluyo bebegime zorla mama verio :KK43: oda yiyemio karni tok belliki :KK43: akrabalarada oyle dio millet tuh melike nie sutun az ki ii beslenmiomusun su icmiomusun falan yok onu kaynat bunu ic kafayi yicem accam bi gun karsilarinda sikcam memisi gorecekler.. 5 dak sagiyorum mesela 30 la 70ml arasinda deisio azmi sizce daha 24 gunluguz
bebegin emdikten sonra aglamiyorsa,muayenede almasi gereken kiloyu aldigi cikiyorsa sutun yetiyordur..kv kafana takma,ben de anlamiyorum zaten millete ne oluyor,sut var mi yok mu muhabbeti cok gereksiz:KK12:

yuruyemedim yine
oglanin oksurugu hafifledi ama bu sefrde kusma basladi
offfffffffff
yarin yuruyebilirim insallah, yada esim gelince çiksam biraz, hava oyle boyle deil çokkk soguk,ruzgarli yagmurlu : (((((

Florance Nightingale istanbul, sisli ya da Gayrettepe, acibadem hastanesi maslak ya da memorial Şişli den cocuk doktoru öneriniz var mı.

Florance Nightingale istanbul, sisli ya da Gayrettepe, acibadem hastanesi maslak ya da memorial Şişli den cocuk doktoru öneriniz var mı.
dr bilmem canim
ama nolursun viral ve bakteriyel hastaligin farkini bilen, herseye zirt pirt ant vermeyen bi dr bul
mesela anneden geçen antikorlar sayesinde hayatin ilk 1 yilinda bakteriyel hastalik gorulme durumu çokkkk ama çokk nadir, ama git bak 1 aylik bebege bile dayyolar antibnuyotigi, on tane igne veriyolar sabiye, bu tam bi facia ama veren dr diyor herkes sen doktordan iyimi biliyorsun diyolar :)

neyse çok uzattim bu dr konusunda çok hassasim ben,kuçukken çok ilaç kullandirmislar bana hep penisilin igne vs hapsursam 2 ay geçmez gribim, kuçukken olusturamadim saglam bi bagisiklik, buyyunce de olusmadi 15 senedir ilaç kullanmadigim halde :KK43:

Canım bizimkide hiçbir emziği almadı en son şu bakkal emziklerin varya fatoş marka onu aldı malesef ama avent alıp alıştırmayı düşünüyorum diğer bütün markaları alıp denedik çünkü

aventide almıyor benimki
yalnız anneler için emzik önemliymiş bunu geç anladım. bakkal emziği bulamadım ben burda. kaucuk güneşte çabuk eriyormuş sıcağa dayanmıyor parçalanıyor getirmiyoruz dedi her market eczane

aventide almıyor benimki
yalnız anneler için emzik önemliymiş bunu geç anladım. bakkal emziği bulamadım ben burda. kaucuk güneşte çabuk eriyormuş sıcağa dayanmıyor parçalanıyor getirmiyoruz dedi her market eczane
oyle tabiiki :))
emziksiz bi çocuk dusunemiyorum valla
bu sizin dediginiz ssatlerce memede kalma olayini ben hiç yasamadim,kilo alimlarida normaldi çocuklarin
ama odaya çikinca ahstanede tikiyorum agzina emzigi :)))))))))

oyle tabiiki :))
emziksiz bi çocuk dusunemiyorum valla
bu sizin dediginiz ssatlerce memede kalma olayini ben hiç yasamadim,kilo alimlarida normaldi çocuklarin
ama odaya çikinca ahstanede tikiyorum agzina emzigi :)))))))))

Bir ay oldu sence emziği alır mı artık?

yasemin vallaa rtik ben ota..a agliyorum iyice sinirleerim bozuldu
sabah hastaneden telefonu açmiyolar ulasmaiyorum diye otutup agladim , elimdeki telefonu duvara çarpmak falan istiyordum gerçekten normal dusunemiyorum artik

oglene dogru ulasabildim hastaneye
yarin 1h30 a randevu aldim,48 saaatde bire takib yapaacz dedi ebe pzartesiye kadar
pazaretside dogumu baslatacakalr, kafayi yemezsem tabi ben o gune kadar ..
bugun hastaneye gore 41 +0 oldum ben :KK43:

Canim benim bu kadar stres yapmamaya calis ama kendine de bebegine de yansiyor. Ne kadar dogru bilmiyorum ama stres de sanciyi kaciriyomus. sonucta bu gecikmenin normal bi sey oldugunu ogrendik ve en gec pazartesiye kadar dogurucaz kismetse onu da biliyoruz. Iki gunde bir kontrole de gidicez. Birazcik rahatlatmaya calis..

Biliyorum cocuklarini dusunuyosun senin durumun zor ama sagliktan onemli degil hic bi sey. Kendini bu kadar yipratma :(

Bu arada ben de su an nstdeyim bisey cikcagini sanmiyorum ama :)

Canim benim bu kadar stres yapmamaya calis ama kendine de bebegine de yansiyor. Ne kadar dogru bilmiyorum ama stres de sanciyi kaciriyomus. sonucta bu gecikmenin normal bi sey oldugunu ogrendik ve en gec pazartesiye kadar dogurucaz kismetse onu da biliyoruz. Iki gunde bir kontrole de gidicez. Birazcik rahatlatmaya calis..

Biliyorum cocuklarini dusunuyosun senin durumun zor ama sagliktan onemli degil hic bi sey. Kendini bu kadar yipratma :KK43:

Bu arada ben de su an nstdeyim bisey cikcagini sanmiyorum ama :)
yok canim artik evdeki çocuklarida dusunmuyorum, kocaman oldular onlaar bisey olmaz Allahin izniyle
içimde durdukça sanki her an kotu bisey olcakmis gibi dusunmeye basladim
sezeryan yapma ihtimalleri çok dusukk ama ben ondan çok korkmaya basladim
diyorum ya artik normal dusunemiyorum
senin hesp hiç dogururucu gibi de deilim isin kotusu :) yani sanci kasilmalar bugun baya azaldi
yarin bana nst ultrason vs herseyi yapacaklar, 48 saatde bi bu islemleri tekrarlayacaklar ..

Saglikla gelsin de artik ya deri degistirmesine raziyim :KK43: bende hic belirti yok ya karnimölçüdezimdan cikacak. Sen normal mi dogurmustun canim nasil basladi dogum? Herkes dogurdu aklimda tutamiyorum artik :)

Bol miktarda suyum geldi oyle basladi canim

Bence küs gitme hem sen üzülürsün sonra hem onlar.

haklisin da bilemiyorum onu nsl basarcaz:(

Merhaba kizlar yaa benim sutum az gelio gibi aslinda bana kalsa gayet ii gelio ama kv az geldigini soyluyo bebegime zorla mama verio :KK43: oda yiyemio karni tok belliki :KK43: akrabalarada oyle dio millet tuh melike nie sutun az ki ii beslenmiomusun su icmiomusun falan yok onu kaynat bunu ic kafayi yicem accam bi gun karsilarinda sikcam memisi gorecekler.. 5 dak sagiyorum mesela 30 la 70ml arasinda deisio azmi sizce daha 24 gunluguz

Off bi huzur versinler lohusa insana

deme canim ya o kadar vahimmi durum : (( yani konu$muyormu ailen : (

iste hayati olcude gerektgi kadar:(

Annem 1 haftalığına gitti. Kv yanımda. Resmen aç kaldım :/ annem sabahtan itibaren 30 şey getiriyodu ağzıma tıkıyodu. Sabah bi peynir helva yedim o oldu. İçerde yatıyo kv :/

Annem 1 haftalığına gitti. Kv yanımda. Resmen aç kaldım :/ annem sabahtan itibaren 30 şey getiriyodu ağzıma tıkıyodu. Sabah bi peynir helva yedim o oldu. İçerde yatıyo kv :/
kiz orasi senin evin deilmi
bebek agliyorsa kv ye ver, kalk ye canim biseyler

kiz orasi senin evin deilmi
bebek agliyorsa kv ye ver, kalk ye canim biseyler

1 aydir annem herseyi getiriyodu onume kendi kendime yemeyi unutmusum :KK72::KK70:
Benim oglan yapisik bana biraz da uyurken disarda bi iki isim vardi hallettim, evi duzelttim. Tam yemek yapmaya basliycaktim uyandi. Daha 2 saat memeden inmez :/ onun icin dediydim. Kiraz uclu emzik buldum tesadufen disardan eger bunu aldirirsam yapisik gezmeyiz artikin insallah:KK68:

aventide almıyor benimki

Bize de emzik lazım. Yarım saatte bir istiyor

Kızlar bebeğim birkaç gündür çok huzursuzdu gaz sancısı çekti yavrum.
Göbek bağı düşeli on gün oldu hala iyileşmedi peyderpey kanıyo diye doktora götürdük o da normal dedi yanlız çok gazı var diye zinco diye bi damla verdi. Bende daha çok küçük diye bişey vermek istemiyorum. Komşum emzirirken günde bir çay kaşığı mahlep yedim bebeğimin hiç gazı olmadı dedi. Denedim hakkaten faydası oldu sanki.

1 aydir annem herseyi getiriyodu onume kendi kendime yemeyi unutmusum :KK72::KK70:
Benim oglan yapisik bana biraz da uyurken disarda bi iki isim vardi hallettim, evi duzelttim. Tam yemek yapmaya basliycaktim uyandi. Daha 2 saat memeden inmez :/ onun icin dediydim. Kiraz uclu emzik buldum tesadufen disardan eger bunu aldirirsam yapisik gezmeyiz artikin insallah:KK68:

Gidip bütün markA emziklerden alıcam ağlamasına dayanamıyorum ben de onunla ağlıycam. Uyudu sanıyorum yatağına yatırıyorum beş dak sonra ağlamaya başlıyor

Kızlar bebeğim birkaç gündür çok huzursuzdu gaz sancısı çekti yavrum.
Göbek bağı düşeli on gün oldu hala iyileşmedi peyderpey kanıyo diye doktora götürdük o da normal dedi yanlız çok gazı var diye zinco diye bi damla verdi. Bende daha çok küçük diye bişey vermek istemiyorum. Komşum emzirirken günde bir çay kaşığı mahlep yedim bebeğimin hiç gazı olmadı dedi. Denedim hakkaten faydası oldu sanki.

Bebişe biraz muskat cevizinden Bıçağın ucuyla kazıyıp sütünle karıştırıp verirsen beş dakikada gaz çıkartıyor.çok ağlıyordu gazı varsa diye verdim ben de. Bu arada gazı olup olmadığını nasıl anlıyoruz?

yok canim artik evdeki çocuklarida dusunmuyorum, kocaman oldular onlaar bisey olmaz Allahin izniyle
içimde durdukça sanki her an kotu bisey olcakmis gibi dusunmeye basladim
sezeryan yapma ihtimalleri çok dusukk ama ben ondan çok korkmaya basladim
diyorum ya artik normal dusunemiyorum
senin hesp hiç dogururucu gibi de deilim isin kotusu :) yani sanci kasilmalar bugun baya azaldi
yarin bana nst ultrason vs herseyi yapacaklar, 48 saatde bi bu islemleri tekrarlayacaklar ..
Canim en kotu sezaryenle alacaklar dogmak bilmezse o kadar da korkutma kendini ameliyat olmak zorunda kalirsan psikolojin bozukur bu kadar korkarak yaklasirsan. hayirlisi olsun de saglikla gelsin de dua et bol bol ferahlat icini :)

Ben de geldim eve nstde yine bi sey cikmadi doktor da guldu artik keyfi yerinde dedi :) carsamba muayene olcaz bakalim

Back
X