Ben bugün en az sekiz saat kucağımda dolaştırdım.yeme içmede düş sekiz saatte uyumuştur.Bi se sorcam kitaplarda 1 aylik bebenin 16-20 saat uyumasi gerektigi yaziyo. Benim bebem 10 saat ya uyuyo ya uyumuyo. Sizinkiler nasil? Cevremde kime sorsam kimseninki uyumuyo. Cok merak ettim 20 saat uyuyan bebe var mi?
Deli olcam ya. Tum gun zirladi gram uyumadi. Sumdi de 1den beri uyumuyo. Tek istegi benim mememde kalmak. Onun disinda herseye agliyo. Dun 5te uyanmisti 24 saatte 8 saatte uyumus. Ben de 2,5 saat uyudum. Boyle yasanir mi? Ne zamana kadar boyle surecekUyuyan bebek ne ya oyle bisi mi var?
Ben de 8 saat mememde. 8 saat uykudaydi bugun. Kesicemmememi vercem agzina...Ben bugün en az sekiz saat kucağımda dolaştırdım.yeme içmede düş sekiz saatte uyumuştur.
Banyo yapınca uyuyordur belki
Deniz kenarında dışarda bir yerde otursam,yağmur sevmem ama yinede yağmur yağsa üzerime.
Çayımı yyudumlasam.
Vucudum,beynim dinlenirdi valla.
Deli olcam ya. Tum gun zirladi gram uyumadi. Sumdi de 1den beri uyumuyo. Tek istegi benim mememde kalmak. Onun disinda herseye agliyo. Dun 5te uyanmisti 24 saatte 8 saatte uyumus. Ben de 2,5 saat uyudum. Boyle yasanir mi? Ne zamana kadar boyle surecek
Bende geleyimm:)Deniz kenarında dışarda bir yerde otursam,yağmur sevmem ama yinede yağmur yağsa üzerime.
Çayımı yyudumlasam.
Vucudum,beynim dinlenirdi valla.
Ben mart annesi olacakken ocak annesi ooldum ama burayada takiliyorum canim benim bebegimde yapamiyodu ddoktor 4 gune kadar normal zeytinyagiyla makatina parmagina sokmadan masaj yyap mamasina 1-2 damla zeytinyagi damlat dedi 5, gun kusuyosa bir de getir dedi benimki 5 gun yapmadi dediklerinin hepsino yaptim ama yapmadi ama kusmuyodu kusmazsa napcami sormayi unuttum aile hekimligini aradim 7 gune kadar yapamayabikir bebek dedi cok huysuzlanirsa banyo kuvetine su doldur karnini ov dedi olmadi kulak cubuguna zeytinyagi sur hafifce makatina sok oda olmadi fitil ver dedi o 7 gun diyince bisey yapmadim 5, gunun aksami yapti simdide 2-3 gunde 1 yapiyo 4 ayalik olana kadar normalmis bebekler ikinmayi bilmedigi karin kaslarini kullanamadigi icin yapamazlarmis ama bu mudahaleleri cok uzun sure yapmazsa yap yoksa surekli mudahalegerektirir cocuga zarar dedi yani bigun yapamamasi bisey degil
Senle ben nöbetçiymişiz gece.Ahh ben de uyumak, tembellik yapmak istiyorum. Esim eve gelmedigi aksam alirdim cips cikolata falan acardim dizi film bi sey, ohhh keyif yapardim. Bi de su hale bak, 24 saattir 2,5 saat uyumusum
Deli olcam ya. Tum gun zirladi gram uyumadi. Sumdi de 1den beri uyumuyo. Tek istegi benim mememde kalmak. Onun disinda herseye agliyo. Dun 5te uyanmisti 24 saatte 8 saatte uyumus. Ben de 2,5 saat uyudum. Boyle yasanir mi? Ne zamana kadar boyle surecek
Bebişinizin Karnı vuruluyor mu? Bu laktoz intoleransına taktım da.
Karnı gurulduyor mu
Günaydın.doğumda cekmedigim zorluğu emzirmekten çektim.sağ gogsum mastit olmuş.iyice davul gibi oldu.sanki kaya taşıyorum.çok şükür daha iltihaba cevirmemis.damla damla boşaltmaya çalışmaktan mahvoldum.çok şükür ucundaki yaralar iyileşti de aksam dan beri emzirebiliyorum.o hızlı çekiyor pompadan da biraz olsun rahatlattı.Kac gündür okuyamadim ne var ne yok.sadece kızlar doğurdu mu diye bakıp cikabildim.
Her kafadan bir ses kimi kirki cikinca kimi de uc ay sonra diyor ama ben o kadar dayanir miyim bilmiyorum 25 gun oldu ben bittim artik tek istedigim sessizlik ve uyumak. Saat basi meme ver butun gece ayakta dikil dayanamiyorumDeli olcam ya. Tum gun zirladi gram uyumadi. Sumdi de 1den beri uyumuyo. Tek istegi benim mememde kalmak. Onun disinda herseye agliyo. Dun 5te uyanmisti 24 saatte 8 saatte uyumus. Ben de 2,5 saat uyudum. Boyle yasanir mi? Ne zamana kadar boyle surecek
Ben aç kalıyorum yemek yok evde buskuvi deposu olduk habire onlari yiyorumBen beşiğin başında yedim bugün.
Yedim demeye.bin şahit gerek yuttum.
Aç.kalmam gerçi her şekilde karnımı doyururum
Kızlar bugün doğum yaptım. Ikimiz de iyiyiz çok şükür. Normal Doğum oldu
Günde 5 6 kere yapio cnmTuvalet çıkışı nasıl senin bebeğinin.günde kaç kez kaka yapıyor ?
ProspektustBen kullaniyorum metsil ama bizim dr vermedi gerci salak hicbisey vermedi ne gozundeki capak icin ne burnu icin ne gaz icin kuzenime sorup almistim gunde 8 damlaya kadar veriliyomus ben cok agladiginda 2 damla veriyorum bazen mamasina kaynatilmis tane kimyon katiyorum..
Prospektusunde 4kez 8 damla diyor, bu sence ne demek. 8er damla mi 2 damla miBen kullaniyorum metsil ama bizim dr vermedi gerci salak hicbisey vermedi ne gozundeki capak icin ne burnu icin ne gaz icin kuzenime sorup almistim gunde 8 damlaya kadar veriliyomus ben cok agladiginda 2 damla veriyorum bazen mamasina kaynatilmis tane kimyon katiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?