2015 Şubat Anneleri

Eşime göre artık patron kim göstermemiz lazımmış

Yaparsaniz bana da anlatin lutfen

Karnı gurulduyor mu

Benimkinin feci gurulduyor oyle boyle degil...

Her kafadan bir ses kimi kirki cikinca kimi de uc ay sonra diyor ama ben o kadar dayanir miyim bilmiyorum 25 gun oldu ben bittim artik tek istedigim sessizlik ve uyumak. Saat basi meme ver butun gece ayakta dikil dayanamiyorum

Bizimki en basta bu kadar degildi 28. Gunden itibaren zivanadan cikti. 40 mantikli gelmedi. Cok yakin yoksa 40. Keske duzelse...

Topiccek kafayi yemezsek iyi Allah kolaylik versin...

Benim sanciyla kanala girdi ben hissediyom bugun gelcek bebisin

Dun basladim rutin yapayim diye ama nerdeeee o bana rutin yapti. Ama el kadar bebe aglatilmaz ki morariyo aglamaktan benimki. Ben aglatma isini yapmam, boyle de yasamasi cok zor Allah hepimize kolaylik versin... Bebelere huzur ve uyku...

ya ben ne yapayım 5 dk emiyor bnmki :)) bi de dunden beri goguslerim yumusak sütüm mü bitiyor acaba diye düşünmeden edemiyorum

Nihayet dondunuz mu? İnşallah evde herşey daha iyi olur

Ablam geldi. Bebek ağlıyor. Al emzir dedi. Yok dedim rutin uyguluyoruz.
Ne rutini dedi.dedim böyle böyle. Ah yavruum deli annenin elinde kaldın, nazi kampı sanki diyor.
Tabi onu abarttılar aralarınla dalga malzemesi oldum.

Kızlar 2. ay aşımızı bugün olduk, çok zormuş bebeğim çok halsiz hep uykulu ve iştahsız, gögüslerdim doldu uyandırıp emzireceğim şimdiye kadar çoktan uyanır emmek isterdi yavrum hasta oldu.
oy kıyamam ya bız de haftaya olcaz korktum bak sımdı

of geldi kadın da bebek her agladıgında yanıma geliyor cok pis terslicem ama susuyorum hsonuna kdr lazım bana..yemek annem koymustu ank dan donerken 2 gun onla idare ettik bgn de kadın yapacak bakalım insallah guzel yapıyordur..asırı uyarılınca da uykuya dalamaz cnm sadece ac oldugundan değildir..cok fazla da aktivite yapma esnemeye basladıgı an pıspısa basla

Geçmiş olsun canım yaa şimdi sorun yok di mi? Kanallar açık. Bu karın guruldama normal mi ki?
Hala açma çalışmalarına devam.pomba elime yapışacak yakinda ama daha iyi
Benimkinin bağırsaklar pek çalışıyor ondaandır herhalde.başka bi sıkıntı gözükmüyor.bazen bi gurulduyo.acaba benden mi ki diye şüpheye dusuyorum

Off dün gelen misafirlerden mi ne bilmiyorum ama bebeğim o kadar huzursuz ki uyurken bağırıyor bütün gece uyumadı şimdi ikide bir uykusunda huzursuzlanıyor ne yapayım akıl verin kızlar yıkayım diyorum ama tek başıma korkuyorum nasıl Yaparım diye ne Duası okuyım rahatlasın nazar değdi herhalde sessiz bebeğim Değişti

bnmki de yesil oluyor bzn..hani cok beslendiği içindi o..laktoz intoleransı olsa hep yeşil olmaz mı bi oyle bi böyle mi olur?

Annem gece yarısı bile odaya gelip ağlatmayın çocuğu dedi ne kadar stres yükkemdiysem artık. Eşim bile azıcık yavaş davransam kızıyordu bebişi ağlatıyorum diye. Anca Dr söyleyince anladı. Uff ben de doğru düzgün kitap okumadım ki. Bilmiyorum işte

bnmki de yesil oluyor bzn..hani cok beslendiği içindi o..laktoz intoleransı olsa hep yeşil olmaz mı bi oyle bi böyle mi olur?

Olabilir dedi takip edin dedi. Ben bir kere öyle diğerleri sarı demedim keşke deseydim. Devam ederse arayıp sorucam. Ayrıca şekerli bişeyler yediysek de yeşil oluyormus.

Yeni mi yanlız kaldınız ? Ben doğurduğundan beri yanlızım herşey bana BAKIYOR dün 5 e kadar uyumadı şimdide habire bağırıyor uykusunda gene uyuyamıyorum Açlığa gelince hep açım emzirdiğim koltuğun yanına dolduruyorum nevaleleri atıştırmak için 12 den önce kahvaltı yapamıyorum dikişlerim hala iyileşmedi bakımını tam anlamıyla yapamıyorum dışarıda güneş var ama ben kendime güvenip çıkamıyorum patlamaya az kaldı sinir katsayılarım tavan biryerde oturup tek Başıma ayaklarımı uzatıp duble Türk kahvesi ve sigara içmek istiyorum 10 dk da olsa sessizlik istiyorum ne çok şey istiyorum ama bi tanesini bile yapamıyorum

Ben de ağlatamam sesi kısılıyo morarıyor. Emzik verebilseydik biraz oyalardı onu. Eşim birkaç günde ağlaması kesilir falan diyor. Şimdi müzik dinleyip dans etmeye çalışıyorum onunla.

Ayy canim agzindan bal damliyo insallah hislerin dogru cikar lohusasin sen dua et :)

Ablam geldi. Bebek ağlıyor. Al emzir dedi. Yok dedim rutin uyguluyoruz.
Ne rutini dedi.dedim böyle böyle. Ah yavruum deli annenin elinde kaldın, nazi kampı sanki diyor.
Tabi onu abarttılar aralarınla dalga malzemesi oldum.

Ah ablan da mı öyle dedi. Ablan sana yardımcı oluyor sanıyordum. Anneler ablalar sanki çocuk büyütmemiş gibi ne deseler yanlış çıkıyor. Ya da onlar doğru Dr lar mı yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…