- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Eşime göre artık patron kim göstermemiz lazımmış
Karnı gurulduyor mu
Her kafadan bir ses kimi kirki cikinca kimi de uc ay sonra diyor ama ben o kadar dayanir miyim bilmiyorum 25 gun oldu ben bittim artik tek istedigim sessizlik ve uyumak. Saat basi meme ver butun gece ayakta dikil dayanamiyorum
Yemek falan hak getire
4 gündür duş bile alamadım
Iflas etmek üzere vücudum
Boba 4g sipariş verdim
Inşallah bebeğim içinde dururda uyuşuk kolum kangren olmadan huzura kavuşurum
Aynaya bile uzun zaman sonra ilk kez baktım
Kendimi görmeye tahammül edemedim
Göğüsümün biri hala yara , uçla emziriyordum sıkıntı yoktu ama kanamaya başladı tekrardan. Haliyle yine pompayla çekmek gerekiyor. Ama o sırada Asya'yı kim tutucak ;(
Aklım yerinde değil
Ruhum enerjisiz
Bedenim benim olmayacak kadar değişik
Gunaydin guzel anneler..
Sizler gibi beni uyutmayan viyaklamalar yok ama ben de pek farkli sayilmam. Gece ucte anca uyudum yedide kalktim. Artik sirt agrilarim, kasik agrilarim ve dusunceler uyutmuyor mumkun degil..
Nişan kanamam azar azar devam ediyor boyle kahverengi kirmizi sumuksu bisey. Hic dogurcakmisim gibi gelmiyo ama. Bi turlu kanala girmedi, kanala girmeden nişan gelse aciklik olsa ne yazar :/
@MaRaL_ da kesin dogurdu herhalde mutlaka yazardi..
Bence sen ben vemeryemkuzu yanlış yapıyoruz. Bu bizi de mutsuz ediyor. Bebişlere düzen gerekli. Her istediklerinde verdik. Ayrıca Yanımızda bir yardımcı olmalı. Bizim kokumuza alıştılar kucağımızda hep emmek istiyorlar. En azından karnının doyduğundan emin olduğumuz zaman yardımcı Alıp pışpışlayarak uyutmalı. O sırada biz dinlenmeliyiz. Bence buradaki çoğu kişinin annesi ya da ablası böyle yardım etti. bebişlerimiZin hisleri çok güçlü. Bizim ruh halimizden etkileniyorlar strese girince de emmek istiyorlar. Dr elektrik süpürgesi aç kulaklık tak duyma onu arada git dokun yanındayım Mesajı ver dedi.
Sende mi yalnız kaldın.
Bir kendimi yalnız sanıyordum.
ya ben ne yapayım 5 dk emiyor bnmki :)) bi de dunden beri goguslerim yumusak sütüm mü bitiyor acaba diye düşünmeden edemiyorumBazı doktorlar bir göğsü emzirip bitirmeden diğerine geçmeyin diyorlar bazıları da ikisini de 15 er dakika emzirin diyor benim kızım 10 dakika emmeden uyuyor eeee ne anladık şimdi bu işten ikisine de uyamıyoruz biz .dün gece 4 saat uyudu deliksiz bu sefer de uyandırmadım diye kafam karıştı offf oğlumu 4 buçuk ay emzirebildim sütüm yetmeyecek diye ödüm kopuyo sürekli birşeyler yiyip bol bol su içiyorum
Nihayet dondunuz mu? İnşallah evde herşey daha iyi olurIki cocukla iki gündür yollarda helak oldum cocuk sayısı artinca büyük araba sart oluyomus eşime model değişme sevdasına dusme diye kiziyordum ama yok olmuyo hakkaten. Lohusa kadin iki buklum kus kadar yere sıgıstrdim kendimi hasadim cıktı. Dunkı etap asiri uzun surdu Küçümen koltukta durmadi agladi habire durduk gece birdi ankaraya vardigimiz allahtan bu kez konakladgmz yer çok rahat ve sıcaktı sanki tatile gitnisim gibi geldi onca sefaletin üstüne. Dusumu aldim gevsedim kucumenim de rahatladi gece daha iyi emiyor gibiydi cok şükür gündüz ariza yapsa da gece bi tik daha iyi gibi umarim eskisi kadar iyi olur. Iyice dinlnmeden cikmadik bugun geri kalan yola. Birden beri yoldayiz iki uc saate varmayi umut ediyorum ins yine cayrti kopmaz da boyuna durmayiz
Ablam geldi. Bebek ağlıyor. Al emzir dedi. Yok dedim rutin uyguluyoruz.Yaparsaniz bana da anlatin lutfen
Benimkinin feci gurulduyor oyle boyle degil...
Bizimki en basta bu kadar degildi 28. Gunden itibaren zivanadan cikti. 40 mantikli gelmedi. Cok yakin yoksa 40. Keske duzelse...
Topiccek kafayi yemezsek iyiAllah kolaylik versin...
Benim sanciyla kanala girdi ben hissediyom bugun gelcek bebisin
Dun basladim rutin yapayim diye ama nerdeeee o bana rutin yapti. Ama el kadar bebe aglatilmaz kimorariyo aglamaktan benimki. Ben aglatma isini yapmam, boyle de yasamasi cok zor Allah hepimize kolaylik versin... Bebelere huzur ve uyku...
oy kıyamam ya bız de haftaya olcaz korktum bak sımdıKızlar 2. ay aşımızı bugün olduk, çok zormuş bebeğim çok halsiz hep uykulu ve iştahsız, gögüslerdim doldu uyandırıp emzireceğim şimdiye kadar çoktan uyanır emmek isterdiyavrum hasta oldu.
Yalancı memeyi ver sen Çok bağırırsaÇok da vermedim ki Düne kadar ne zamansterse veriyordum şimdi saate bağladık. Inşallah Önemsiz bişeydir.
of geldi kadın da bebek her agladıgında yanıma geliyor cok pis terslicem ama susuyorum hsonuna kdr lazım bana..yemek annem koymustu ank dan donerken 2 gun onla idare ettik bgn de kadın yapacak bakalım insallah guzel yapıyordur..asırı uyarılınca da uykuya dalamaz cnm sadece ac oldugundan değildir..cok fazla da aktivite yapma esnemeye basladıgı an pıspısa baslaYemeğini kendin mi yapıyorsun? Ben dışardan söylememe rağmen yemeye bile zaman bulamadım bugün de. Biryerde yanlış yapıyorum ama nerde. Sabahtan beri bebişleyim. Gün boyu çok kısa Süreli uyku uyudu acaba aç mı bırakıyırum ki? Easy bizde sürekli var daha doğrusu ea var sy yok. Yemekten sonra hemen gaz Çıkarma ve aktiviteler yapıyoruz uykusu gelmiyor ki.
Hala açma çalışmalarına devam.pomba elime yapışacak yakinda ama daha iyiGeçmiş olsun canım yaa şimdi sorun yok di mi? Kanallar açık. Bu karın guruldama normal mi ki?
bnmki de yesil oluyor bzn..hani cok beslendiği içindi o..laktoz intoleransı olsa hep yeşil olmaz mı bi oyle bi böyle mi olur?Yeşil kaka gören var mı? Birkaç gündür sadece bir alt açmada rastlıyorum. Diğer üçü dördü normal sarı. Acaba yediklerimden mi dedim salata yiyordum bugün yemedim ama yine yeşil renk. Dr laktoz intoleransı olabilşr dedi korkuttu. Bilgisi olan var mı?
Yedigin birseyden olabilir. Cok yediginden olabilir. Beninkinin de bir sariysa bir yesil. Baska huzursuzlugu yoksa umursamiyorum. Dr lar en kotu ihtimalleri soyler bakma sen.
Evdekilere de bebek dedigin aglar deyip gcmeli. Annem bi derdi var bu bebegin diyor. Ne derdi olabilir en fazla gazi vardir bebek bu diyorum susuyor
Cips ne yapiyoAh ah.bu cips bizi mahvetti zıkkım.yeseydim
bnmki de yesil oluyor bzn..hani cok beslendiği içindi o..laktoz intoleransı olsa hep yeşil olmaz mı bi oyle bi böyle mi olur?
kafaya takmadıgım bi bu kalmıstı zatenOlabilir dedi takip edin dedi. Ben bir kere öyle diğerleri sarı demedim keşke deseydim. Devam ederse arayıp sorucam. Ayrıca şekerli bişeyler yediysek de yeşil oluyormus.
Yaparsaniz bana da anlatin lutfen
Bizimki en basta bu kadar degildi 28. Gunden itibaren zivanadan cikti. 40 mantikli gelmedi. Cok yakin yoksa 40. Keske duzelse...
Dun basladim rutin yapayim diye ama nerdeeee o bana rutin yapti. Ama el kadar bebe aglatilmaz kimorariyo aglamaktan benimki. Ben aglatma isini yapmam, boyle de yasamasi cok zor Allah hepimize kolaylik versin... Bebelere huzur ve uyku...
Yaparsaniz bana da anlatin lutfen
Ablam geldi. Bebek ağlıyor. Al emzir dedi. Yok dedim rutin uyguluyoruz.
Ne rutini dedi.dedim böyle böyle. Ah yavruum deli annenin elinde kaldın, nazi kampı sanki diyor.
Tabi onu abarttılar aralarınla dalga malzemesi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?