2015 Şubat Anneleri

Kizlar sabah nstye girdim ebe sancin cikti dedi. Doktora gosterdim bi daha nstye gonderdi emin olmak icin sanirim. Sabah ishal oldum bi de belime agri giriyo arada ama duzensiz.

Su an ikinci kez nstdeyim bakalim nolcak dua edin kizlar :KK43:
Hadi ins guzel haberi verirsib bize bugun.

Tek basina daha iyi olursun. Yolla o kv kp i. Bu gunler geri gelmiyor cektiginle kaliyorsun bos yere

Bişey değil sonunda kötü biz olucaz. Kötü hatırlayacaklar bizi. Tek istediğim yavrumla huzurlu mutlu olmaktı. Ne yemek umurumda oldu ne temizlik. Gelenler bunları yapmaya çalıştı anlamadılar beni. Halbuki yemek için ve temizlik için zaten parasıyla eleman almışım. Güzel konuşmalarını istedim yanımda olup "bebişle ilgili" konuşalım istedim hayatta Yaşadıkları başlarına gelen kötü olaylarla ilgili değil. Sürekli benim moralim düzgün olmalı dedikçe anlamadılar. Ama sorsan ikisi de benim için gelmiş benim için uğraşmış yorulmuştur.

Evet havluyu annm de soylemisti onu yapiyorum.ya benkmkinin aklina emnek dusunce hic bi sekilde sakinlesmiyo.emzigi bi turlu veremiyoeum.alttan ustten birtlatiyo ama yinede bacaklari hep cekiyo:KK43:

Gaz Sancısı olduğunda canları yandığı için bizim kokumuzu akınca hemen emmek istiyorlar. Gazını eşin çıkarmayı denese belki sakinleşir.

Bişey değil sonunda kötü biz olucaz. Kötü hatırlayacaklar bizi. Tek istediğim yavrumla huzurlu mutlu olmaktı. Ne yemek umurumda oldu ne temizlik. Gelenler bunları yapmaya çalıştı anlamadılar beni. Halbuki yemek için ve temizlik için zaten parasıyla eleman almışım. Güzel konuşmalarını istedim yanımda olup "bebişle ilgili" konuşalım istedim hayatta Yaşadıkları başlarına gelen kötü olaylarla ilgili değil. Sürekli benim moralim düzgün olmalı dedikçe anlamadılar. Ama sorsan ikisi de benim için gelmiş benim için uğraşmış yorulmuştur.
Ya hepsi ayni bunlarin benimkilerde mama diyip duruyo yok onunki tasiyommus bilmm ne.duymamiz lazim.kitap fln okusan ne bilim bos seyler roman falan ben oyle yapiyorum dikkatim dagiliyo en azindan

Kizlar sabah nstye girdim ebe sancin cikti dedi. Doktora gosterdim bi daha nstye gonderdi emin olmak icin sanirim. Sabah ishal oldum bi de belime agri giriyo arada ama duzensiz.

Hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine canım.

Ya hepsi ayni bunlarin benimkilerde mama diyip duruyo yok onunki tasiyommus bilmm ne.duymamiz lazim.kitap fln okusan ne bilim bos seyler roman falan ben oyle yapiyorum dikkatim dagiliyo en azindan

En iyisi o galiba. Bebek bakımında mucize Çözümler kitabım vardı onu okuyayım.

bir cesit hadi sen iyisin biz neler cektik deme sekli olabilir. Teselli veriyor guya. Ben susturuyorum canim oyle konusanlari. Kv daha gelmedi. Gelince sinir olurum kesin ama yerine gore lafi soyluyorum yoksa tepene cikiyor insanlar.
Sen de gecip giden gunlere takilma. Bugun icin yapabilecegin birsey varsa yap. Bebeginle takil foto cek ;) oglum cektirmiyor bize :)

Hadi bakalım hayırlısı geliyor galiba senin bebiş de artık ;)

Dört mü ben üç veriyorum var mı artıran dicem niye her Dr ayrı diyor.

Ben daha başlamadım ama 3 dendi bana da.

bir cesit hadi sen iyisin biz neler cektik deme sekli olabilir. Teselli veriyor guya. Ben susturuyorum canim oyle konusanlari. Kv daha gelmedi. Gelince sinir olurum kesin ama yerine gore lafi soyluyorum yoksa tepene cikiyor insanlar.
Sen de gecip giden gunlere takilma. Bugun icin yapabilecegin birsey varsa yap. Bebeginle takil foto cek :KK66: oglum cektirmiyor bize :)

Doğru canım bol bol fotoğraf çekelim her anımız güzel olsun inşallah.

Bir süre uzak kaldım konuşulmuştur belki de kv marul süt arttırır dedi dün akşam salata yapmıştı havuçla işe yaradı :)

Normal doğuranlar kimler

Ben ssvd yaptım sezeryan sonrasi normal dogum. Hicbir müdahale olmadi kendi akısında kendi sancımla. epizyosuz olsun diye benden cok ugrasti doktorum hatta ama ben dayanamadim artik cıkımda uzun sure takılınca bebiim

Bizimki sabaha kadsr yarım saat bir saat sürelerle uyudu.
Mahvoldum böyle çok zormuş
Sancı gaz gibi bir şeyi var

Ay o gazi ben ne edeyim bu gece sen gibiydik biz de yatiriyom cirliyor gazdan bi cikaramio da arkadaş. Sirtini pispislayip sivazlamktan etleri curuycek diye korkuyorum:(

Kızlar hastanedeyiz oğlum ameliyat olacak birazdan.dua edin teyzeleri oglusuma

Hayirdir insallah kotu bisey yok umarim? Gecmis oldun tez sifa diliyorum cnm

aa hadi bak senin de geldi gelmez dedigin sıran sagsalim bi avazda kavusun insallajh

Dünden beri yazdrmio site bisey bana mi gıcık bir boyuna hata veriyor uyuz oldum:(

Canim cikti da evin duzeni ortaya cikmadi hala sanki tasiniomusiz gibi esyalar ivir zivirlar heryer heryerde. Dun aksi gibi ecem hanim boyuna agladi kahvaltı vb hep kucagmda olsun istedi ogleden once bsy yemek haram zaten bi de kucak sevdamz cikti pusette uyumuo bitakinca basio yaygarayi. Araya bol reklam alinca btmio bisey delircem. Dun anca valizleri bosalttim kizlarin esyalarni zar zor bi dolaba sigdrmya ugrastim. Yedi posta camasr yika as ortda hala bsy yok. Benm topldgm tarafı bi donuom geri darmaduman etmisler esim de saolsun kizi eglio iyi hos da eglenerek is yapinca faydasi yok cok agir bense zamanla yarisiom pazsrtesi ikisiyle birden tek kalcam evde isleri btrmem sart ama blmiom nsl olcak tek bildigim uzerimden tır gecmis gibiyim ve guya ben lohusayim dinlnmem lazim dimi nerdeee

Tam 40 dakkadr adam ekmek alicak evin onundeki marketten bir de uyuz oluyom böyle agirdan is yapana ya acliktan öldüm is dolu gunun yarsi bitti kiz kucagmda yapisik biseye de elleyemiom offf niye bu erkekler bu kadar uyusuk gece de full uyuyon be adam obur kizanla baska odada benm gunahm ne:(

Back
X