2015 Şubat Anneleri

Burun tıkanıklığı bizde de var ses çıkıyor nefes alırken serum fizyolojik sıkıyorum ama oytibebeye cok aglio cekemiom sık sık. Petekler yanio merkezi diye az ısısı gunduz kapatiolar falan ev serin mecbur klimayi da açıyorum o da burnu tıkıyor ya

Yazabilioken tum kredimi kullanayim dedim gozlerinizi zayi etmedim umarim:))

Iki cocuklu grup sizin buyukler de gürültülü mu benm buyuk bi kısamio sesini cocuhu uyandrip duruyor korkutuyor uykusunda sonra da benden zilgiti yiyor. Yanlis yapıyorm onunla ilgilenemiyorum farkindayim vicdan da yapiyorum cok ama bi duzen kurmam lazim evde onun gergnlgi yorgunlugu var bende de cocuga yanstyorum ister istemez nasil basarcaz blmiom iki çocuk zor buyugu zor cocuksa bin kat zor:(

O kadar çok yapılacak listem var ki dogum hikayemi yazmak sacimi taramak dus yapmak kaslarimi almaya çalışmak fotoğraf icin hafiza aktarmi yapmak fotografciyi arayip resimler icin konusmak hosaf vb sut icin biseyler hazrlamak say say bitmio firsat yok vallahi zaman yetmio. Canım nasıl ev keki istio kim cirpacak iki dakkalk is ama yok o iki dakkam dsardan yiyoz hala olmuyor boyle de yaa

bu arada bizimkler arayip sormuyor bile bebek nsl naptn diye yolda bi vardik diye konuştuk o kadar uc gun oldu pesss!

50 dk oldu adam hala ekmegi getremedi oruca niyetleneyim bari ben pöf iki günlük yazicaklarmi toptan döküp kaçıyorum nasilsa kostururkdn bidaha gece bakablrm anca. Bugun bizim arkdslr gun yapiomus ben gidemiiom tabi saglik olsun . Öpüyorum hepinizi
Haha Aramıza hoşgeldin :-) bana ekmek alacak kimse yok bakkal uzak kapıcı yok konu komşu yok inanırmışım kurupasta ile kahvaltı Yaptım :-)

Düşecek gibin oluyor insan.
D vitaminin tek damla veriyordum dr dört damla olacak dedi. Dört damla verdim ne olduysa ondan sonra oldu.
Çok uykusu var ama uyuyamıyor bir derdi var yavrunun.
Şimdi fön makinesi sesiyle biraz uyudu
Bizde dr yonlendirmesiyle fazla damla verdik. Bebek 2gun boyuncs karin agrisiyla agladi uyumadi. Burda da yazmistim dikkat edin diye. Bebek perisan olmustu

Bizde dr yonlendirmesiyle fazla damla verdik. Bebek 2gun boyuncs karin agrisiyla agladi uyumadi. Burda da yazmistim dikkat edin diye. Bebek perisan olmustu
Ne damlasindan sonra olmustu canim karin agrisi d vitaminimiydi eger iyleyse bende bugun baslicam umarim karni agrimaz zaten 4 gundur kakasini yapamiyor :(

Kizlar alttan bakti 3 cm acilmam var ama kanala hala girmemis yine de yatirdi beni simdilik sanciyla girmesini beklicez bakalim dua edin kizlar :KK43:
Hadi gözün Aydın ben 4 cm ile yattım suni takınca Sancı geldikçe ıkındım ben hafif hafif zaten zorluğun 6 cm e kadar sonra suyunu getirdilermi gerisi kolay Allah kolaylık versin Canım iyi düşün dua et ve sakin ol akışına bırak hayırlı doğum olsun inşallah etrafındakilere kulak asma yürüme fırsatın varsa Yürü bide bacaklarını yattığın yerden v şeklinde aç kapat rahatlatsın hadi haberini bekliyoruz Rabbim yardımcın oldun bi avazda Kurtul inşallah

O kadar çok yapılacak listem var ki dogum hikayemi yazmak sacimi taramak dus yapmak kaslarimi almaya çalışmak fotoğraf icin hafiza aktarmi yapmak fotografciyi arayip resimler icin konusmak hosaf vb sut icin biseyler hazrlamak say say bitmio firsat yok vallahi zaman yetmio. Canım nasıl ev keki istio kim cirpacak iki dakkalk is ama yok o iki dakkam dsardan yiyoz hala olmuyor boyle de yaa

bu arada bizimkler arayip sormuyor bile bebek nsl naptn diye yolda bi vardik diye konuştuk o kadar uc gun oldu pesss!
Aynıyım aynı.
Bende kırk uçurmaya gideceğim ama uykusuzluk mahvetmiş durumda.
Babamla altı aydır konuşmuyoruz bebeği görmeye de gelmedi onunla barışmaya gideceğiz

Bilmiyorum doğru karar mı?

Emzirdikten sonraki halim : Ellerde ayakalrda uyuşma, eklem yerlerinde ağrı sızı ,algı düşmesi, inanılmaz bir unutkanlık baktığım saati bile unutuyorum, saçlarda deli dökülme,kaslarda ve sırtta ağrı ,bön bön bakmaya doğru hızla ilerliyorum.Daha 22 günlüğüz ve şunu da sorayım bendeki ödem gitmedi neden acaba vücudum ayaklarım bileklerim şiş hala benim gibi olan var mı atamadı vücut ödemi ?

Emzirdikten sonraki halim : Ellerde ayakalrda uyuşma, eklem yerlerinde ağrı sızı ,algı düşmesi, inanılmaz bir unutkanlık baktığım saati bile unutuyorum, saçlarda deli dökülme,kaslarda ve sırtta ağrı ,bön bön bakmaya doğru hızla ilerliyorum.Daha 22 günlüğüz ve şunu da sorayım bendeki ödem gitmedi neden acaba vücudum ayaklarım bileklerim şiş hala benim gibi olan var mı atamadı vücut ödemi ?
Kafami sagdan sola cevirdim bir aci sandim ki boynum yirtildi. Ben de senden beterim. Vitmin ve kan ilacina basladim. Uykum hic yetmiyor basim donuyor vs. Bu defa da kabiz oldum karnim tas gibi. Ama takviye sart. Depolar hamilelikte bosaldi emzirirken bze lazim olanlar gidiyor artik sac dokulmesi ilac icince cok olmazmis

Ah kiyamam sana. Gurbet zor ananin evi daha zor. Yalnizlik omur boyu..
Hazir kek al ye meyve suyuyla bu donem de gececek. Dikislerin duzeldi mi. Benim hala karnimin ici aciyor. Kabiz olmusum dikisler geriliyor siskinlikten. Normal dogurabildin cok sanslisin.
Buyuge kizmamaya calisiyorum ama yanimda annem var onun yardimi olmasa ne yaparim bilmem. O da gidecek kv kp gelecek kacip gitsem keske ben.
Esin ekmegi getirdiyse karninu doyirabildin ins. Benim kiz da kucakci oldu. Hele en kotusu uykuya kucakta geciyor kilo aldikca sonumuz ne olacak

Aynıyım aynı.
Bende kırk uçurmaya gideceğim ama uykusuzluk mahvetmiş durumda.
Babamla altı aydır konuşmuyoruz bebeği görmeye de gelmedi onunla barışmaya gideceğiz

Bilmiyorum doğru karar mı?
Benimki de glmedi gormeye. Küs degiliz ama. Annemi cagirip duriyor yanina yalniz duramamis. Takmiyorum napayim.
Dogru karardir seninki ins. Yasli insanlar sonucta. Sonra uzulunuyor birsey olsa.

Benimki de glmedi gormeye. Küs degiliz ama. Annemi cagirip duriyor yanina yalniz duramamis. Takmiyorum napayim.
Dogru karardir seninki ins. Yasli insanlar sonucta. Sonra uzulunuyor birsey olsa.
Bizimki sinir sahibi de gelmesi sizinki neden gelmedi.insa. Torununu görmez mi?
Millet torunlarının gözlerinin içine bakıyor.
Benim iki taraf da umursamıyor.
Amann insan uykusuz olunca da pek ağlamaya meyilli oluyor

Bizimki sinir sahibi de gelmesi sizinki neden gelmedi.insa. Torununu görmez mi?
Millet torunlarının gözlerinin içine bakıyor.
Benim iki taraf da umursamıyor.
Amann insan uykusuz olunca da pek ağlamaya meyilli oluyor
Emekli olunca sehirde duramadi koye yerlesti. Simdi tam bahar geliyor ya tavuklari civciv cikarmis kecisi doguracakmis. Bahceye bisey yapilacakmis birakip gelemedi.
Ikinci cocuk olunca oldu sanirim biraz. Ilkte herkes toplanmisti

Sen her gün yürüyordun şimdi yürümüyorsun di mi? Ondan olabilir. Antalya nasıl? Bahar gelmiştir Oralara ne güzel. Bir iki haftaya bebişinle çıkarsınız dışarı.

Ege'yi yalancı emzikle avutup kahvaltı yapmaya çalışıyorum. aman yarabbim nerede o doğumdan önce aç duramayan ben. neredeyse yemek yemeyi unutuyorum,ne yediğimi bile bilmiyorum artık :D
yaptığım en doğru şey yalancı emziğe alıştırmak oldu o olmasa yanmışım ben :D

Back
X