2015 Şubat Anneleri

Ohh be kocayla yıkadık kızımı resmen çocuk rahatladı uyudu şimdi bundan sonra 2 günde bir banyo hasta olmayacağından korkmasam her akşam yıkarım bende girdim duşa ohh şükür ana kız rahatladık :)

Tek basina daha iyi olursun. Yolla o kv kp i. Bu gunler geri gelmiyor cektiginle kaliyorsun bos yere
Yaşadığım şehirde kimse yok, eşim de gidince bir başıma bırakmazlar canım zor o iş

Dört mü ben üç veriyorum var mı artıran dicem niye her Dr ayrı diyor.
Dr bize acd3 diye bi damla verdi 15 damla kullanıyoruz. Baya arttırdım sanırım

Ben 3 damla veriyorum. Karni iyice tokken ver damlayi. Acken bagirsak calistirir corul gurul oter bagirsaklari
Benim kuzunun bağırsakları her daim gurul gurul

Bi evlenirken bi de lohusayken yaşananlar unutulmuyor galiba.
Benim babamda annemin gelmesine izin vermedi nasılsa Kv var annene ihtiyaç yok dedi.
Benim fiziksel ihtiyacım yoktuki zaten, dediğin gibi yemek temizlik hizmeti satın alabiliyor insan. Ama annem burda olsaydı ben sancılanırken başımı okşasaydı, şifalı elleriyle belimi ovsaydı çok isterdim.
Napalım bunlarıda belleğimizin arka odalarına kilitleyecez ki bu mutsuzluk süregitmesin

bende 60 cc veriyorum doymazsa 30 cc daha yapıyorum
sütüm çoğalsaydı mamayı keserdim ama şuan vermek zorundyım aç kalmasın
Benim sutum besleyici degil canim kilo alimi cok azdi mamadan sonra almaya basladi saglikli olsunda ilk kizimda mamayla buyudu turp gibi tpsun masallah:)

Benim sutum besleyici degil canim kilo alimi cok azdi mamadan sonra almaya basladi saglikli olsunda ilk kizimda mamayla buyudu turp gibi tpsun masallah:)

maşallah kuzuna:))
bende kendimi alıştırmaya calışıyorum ilk zamanlar cok kafaya takıyordum şimdi okadar kalmadı napıyım elimden geleni yapıyorum olursa olur bizimkide mamadan sonra killo almaya başladı sarılık riskimiz var aç kalmaması lazım

Benimde sağ göğsüm öyle. O damar da her ikisinde de var.
Memeyi vermeden sütümle ıslatıyorum yine de acayip ağrıyor, emzirdikten sonra da sanki göğsümün ucundan iğne batırıyorlar gibi içeri doğru sızlıyor her ikiside.
Eşim de dra git diyor ama hangi branşa gidecem bilemedim.
Az önce yengemle konuştum 1-2 ay sürer o ağrı sonra meme alışır geçer dedi.

Aynen soyledigine katiliyorum. Evlenirken ve lohusa iken olanlar asla unutulmuyor

Benim de sag meme ucum yaklasik 3 aydir iceri cekildi . bebia emeeken 1 metre uzuyo. Bilemedim ne yapmali

Babamın da eşimin de huyları benziyor zaten canım. Eşim. De bilmiyor da internetten bulup okutacam.

Bende acd3ü 15 damla kullanıyorum. Prospektüsünde de 15 damla yazıyor Dr da öyle dedi.r Bir haftalıkken kullanmaya başladık hiç bi sıkıntı olmadı 15 günlükken gaz sancıları başladı belki senin bebişinkide damladan değil gazdandır?

Sagolasin canım benim.Allah razi olsun. Yok bebek değil 1 numaram ameliyat oldu.kulağından ve geniz etinden.. Çok şükür iyi simdi çıktık evdeyiz. İyi dileklerin de bulunan herkese teşekkürler
Çok geçmiş olsun minik adama

Benim de sag meme ucum yaklasik 3 aydir iceri cekildi . bebia emeeken 1 metre uzuyo. Bilemedim ne yapmali
Bebek emembiliyosa sorun yok bence, emzirme dönemi bitince normale dönecekler diye ümit ediyorum

Kizlar ya bebisiniz emzik emiyor mu. Kizim agzina alinca emiyirum diye uyumuyir gozler surekli acik ama emzik verincede aglamiyor

Dunden beri bas agrisindan agzima lokma koymadim, kiz zaten tepemden inmiyor ki yemek yiyelim, sut cikmiyor simdide mama veriyorum sabahtan beri

oy kiyamam kolayliklat ve sifa diliyorum

fyz35 sıhhatler olsun kizlari yikayamadim koktular iyice de ben dayanamiyom ya allah diyip gircem dusa artik ne büyuk saadettir o:)

@esoba nsl gecti baris imzalandi mi. Benm de annem aradi akşam şükür genel muhabbet havasnda hava su seklinde takıldık karsilikli baba kismı askıda bizim de poff en gicik oldugum isler lohusaligi bile yasatmiolar insana herkes senden hevesli lohusaliga mübarek

Yerleşme toplma fasliyla camasr bitti son partiyi asip yallah dusa sukur yarabbm yarin da temizlik yapablirsek bitecek bu is inşallah

Hadi gozun aydin :) epidurali bulana brnde cok dua etmistim sancilardan sonra super gelmisti

Kizlar kizimin yuzunde sivilce tarzi ucu beyaz kirmizi iisilik.gibi seyler cikto yanaklari ve cenesinde var sizdede olan varmi doktora soran falan ilk kizimdada yuzunde kirmizi isilik.isilik.tarzinda ciimisti ama ucu beyaz olmuyodu

[QUOTE="ecicansu, post: 39822868, memberbizjmki gibiki gi]Kizlar kizimin yuzunde sivilce tarzi ucu beyaz kirmizi iisilik.gibi seyler cikto yanaklari ve cenesinde var sizdede olan varmi doktora soran falan ilk kizimdada yuzunde kirmizi isilik.isilik.tarzinda ciimisti ama ucu beyaz olmuyodu[/QUOTE]

Oglumda da var.. Bebeklerin ter bezleri bizjmki gibi calismazmis yerlerini disari atacaklari gözenekleri çokcçok dar mis oda disari sivilce seklinde cikarmis.. Dr söyledi.. Hametan duruyorum hergun baya hafifledi bekledim kendiliğinden geçmesini ama haftalardir gecmeyince mudahale şart oldu

Gir sende valla tutsun kızları eşin rahatlarsın biraz

Oglumda da var.. Bebeklerin ter bezleri bizjmki gibi calismazmis yerlerini disari atacaklari gözenekleri çokcçok dar mis oda disari sivilce seklinde cikarmis.. Dr söyledi.. Hametan duruyorum hergun baya hafifledi bekledim kendiliğinden geçmesini ama haftalardir gecmeyince mudahale şart oldu [/QUOTE]
Hametan bendede var bende denim ozamn sagol.cnm. bu arada nasilsin iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…