bende 60 cc veriyorum doymazsa 30 cc daha yapıyorumCogu zaman 60cc yiyo canim gece uyurken mama verince sabah uyaniyo bi tek ozamn 90ana yakin yiyo
Tek basina daha iyi olursun. Yolla o kv kp i. Bu gunler geri gelmiyor cektiginle kaliyorsun bos yere
Dr bize acd3 diye bi damla verdi 15 damla kullanıyoruz. Baya arttırdım sanırımDört mü ben üç veriyorum var mı artıran dicem niye her Dr ayrı diyor.
Benim kuzunun bağırsakları her daim gurul gurulBen 3 damla veriyorum. Karni iyice tokken ver damlayi. Acken bagirsak calistirir corul gurul oter bagirsaklari
Bi evlenirken bi de lohusayken yaşananlar unutulmuyor galiba.Bişey değil sonunda kötü biz olucaz. Kötü hatırlayacaklar bizi. Tek istediğim yavrumla huzurlu mutlu olmaktı. Ne yemek umurumda oldu ne temizlik. Gelenler bunları yapmaya çalıştı anlamadılar beni. Halbuki yemek için ve temizlik için zaten parasıyla eleman almışım. Güzel konuşmalarını istedim yanımda olup "bebişle ilgili" konuşalım istedim hayatta Yaşadıkları başlarına gelen kötü olaylarla ilgili değil. Sürekli benim moralim düzgün olmalı dedikçe anlamadılar. Ama sorsan ikisi de benim için gelmiş benim için uğraşmış yorulmuştur.
Benim sutum besleyici degil canim kilo alimi cok azdi mamadan sonra almaya basladi saglikli olsunda ilk kizimda mamayla buyudu turp gibi tpsun masallah:)bende 60 cc veriyorum doymazsa 30 cc daha yapıyorum
sütüm çoğalsaydı mamayı keserdim ama şuan vermek zorundyım aç kalmasın
Benim sutum besleyici degil canim kilo alimi cok azdi mamadan sonra almaya basladi saglikli olsunda ilk kizimda mamayla buyudu turp gibi tpsun masallah:)
Benimde sağ göğsüm öyle. O damar da her ikisinde de var.Benim ucu kızarık ve ayrık ayrık görünüyo sol göğsümün,belli bi sıkıntı var ciğerime iniyo ağrısı.. Doktora gidicem belki enfeksiyon falan vardır,elime damar gibi bişey geliyo ucuna yakın yerde,diğerinde bişey yok..
Aynen soyledigine katiliyorum. Evlenirken ve lohusa iken olanlar asla unutulmuyorYaşadığım şehirde kimse yok, eşim de gidince bir başıma bırakmazlar canım zor o iş
Dr bize acd3 diye bi damla verdi 15 damla kullanıyoruz. Baya arttırdım sanırım
Benim kuzunun bağırsakları her daim gurul gurul
Bi evlenirken bi de lohusayken yaşananlar unutulmuyor galiba.
Benim babamda annemin gelmesine izin vermedi nasılsa Kv var annene ihtiyaç yok dedi.
Benim fiziksel ihtiyacım yoktuki zaten, dediğin gibi yemek temizlik hizmeti satın alabiliyor insan. Ama annem burda olsaydı ben sancılanırken başımı okşasaydı, şifalı elleriyle belimi ovsaydı çok isterdim.
Napalım bunlarıda belleğimizin arka odalarına kilitleyecez ki bu mutsuzluk süregitmesin
Benim de sag meme ucum yaklasik 3 aydir iceri cekildi . bebia emeeken 1 metre uzuyo. Bilemedim ne yapmaliBenimde sağ göğsüm öyle. O damar da her ikisinde de var.
Memeyi vermeden sütümle ıslatıyorum yine de acayip ağrıyor, emzirdikten sonra da sanki göğsümün ucundan iğne batırıyorlar gibi içeri doğru sızlıyor her ikiside.
Eşim de dra git diyor ama hangi branşa gidecem bilemedim.
Az önce yengemle konuştum 1-2 ay sürer o ağrı sonra meme alışır geçer dedi.
Ah canım ya inşallah toparlanırsın bir an önce...
Ben de 3 cm le yattım girmemişti kanala Sanciyla girdi hayırlısî olsun çabucak aksın zaman senin için inşallah
Demir eksikliğin olmasin canim ? 4-5 günden sonra atmaya başladım ödemi ben bikaç gündür atıyor vücut. Ayaklarim benim değildi sanki.
uyuyabiliyor musun bir de ?
babam odaya gelir gelmez okudu yağmurun hastane odasında daha; ayşe yağmur okutacaktım evde düzeltmiş tekrar okumuş.
Ne kadar erken okunsa o kadar iyi baba tarafında ismi okunmadan meme vermezlermiş bile ama, Benim de 29 günlükken okunmuş.
Kim okursa huyu ona benzermiş ona göre okut sen deben çok istemiştim babamın okuyabilmesini kısmet oldu(eşim bilmiyormuş nasil okunduğunu)
Hadi gözün aydın canim hayirli haberini bekliyoruz :)))
Bende acd3ü 15 damla kullanıyorum. Prospektüsünde de 15 damla yazıyor Dr da öyle dedi.r Bir haftalıkken kullanmaya başladık hiç bi sıkıntı olmadı 15 günlükken gaz sancıları başladı belki senin bebişinkide damladan değil gazdandır?Acd3 vitamini saglik ocagi 4 damla dedi 2 hafta bu sekilde kullandik sorun yoktu. Ilk ay kontrolunde doktor acd3 sulu yapida digerleri yagli yapida karistiriyorlar 20 damla verin ciddi eksiklik dedi. Sonuc felaket. Simdi 5 gunlugune vitamini kestik. O kadar da talep goren bi dr perisan etti bebegi.
Çok geçmiş olsun minik adamaSagolasin canım benim.Allah razi olsun. Yok bebek değil 1 numaram ameliyat oldu.kulağından ve geniz etinden.. Çok şükür iyi simdi çıktık evdeyiz. İyi dileklerin de bulunan herkese teşekkürler
Bebek emembiliyosa sorun yok bence, emzirme dönemi bitince normale dönecekler diye ümit ediyorumBenim de sag meme ucum yaklasik 3 aydir iceri cekildi . bebia emeeken 1 metre uzuyo. Bilemedim ne yapmali
Bebek tadini cok sevmistiAcd3 damlanın kokusuda bir garip canım bende vereyim dedim kokusu hoşuma gitmedi 20 damla abartmış yaaa
Dunden beri bas agrisindan agzima lokma koymadim, kiz zaten tepemden inmiyor ki yemek yiyelim, sut cikmiyor simdide mama veriyorum sabahtan beri
Hadi gozun aydin :) epidurali bulana brnde cok dua etmistim sancilardan sonra super gelmistiKizlar 7 cm acilmam su an. Bi ara epiduralin katateri yerinden xikmis surtmusum yataga fazla sanirim. O yarim saat coooook saglam sanci cektim geberdim hemen anestezi uzmanini cagirdilar meger katater cikmis.
Tekrar yapti ve su an hic bi sey hissetmiyorum bu epidurali bulandan allah razi olsun. Suni de verildi geceyi gecmez dedi ebe.
Gecmise bakamadim iyi dilekleriniz icin cok sagolun. Insallah normal dogumla sonuclanir. @darkdays tatlim allah sana da kolaylik versin..
Gir sende valla tutsun kızları eşin rahatlarsın birazoy kiyamam kolayliklat ve sifa diliyorum
fyz35 sıhhatler olsun kizlari yikayamadim koktular iyice de ben dayanamiyom ya allah diyip gircem dusa artik ne büyuk saadettir o:)
@esoba nsl gecti baris imzalandi mi. Benm de annem aradi akşam şükür genel muhabbet havasnda hava su seklinde takıldık karsilikli baba kismı askıda bizim de poff en gicik oldugum isler lohusaligi bile yasatmiolar insana herkes senden hevesli lohusaliga mübarek
[QUOTE="ecicansu, post: 39822868, memberbizjmki gibiki gi]Kizlar kizimin yuzunde sivilce tarzi ucu beyaz kirmizi iisilik.gibi seyler cikto yanaklari ve cenesinde var sizdede olan varmi doktora soran falan ilk kizimdada yuzunde kirmizi isilik.isilik.tarzinda ciimisti ama ucu beyaz olmuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?