Bu arada anca firsat bulup.p.dogum hikayemi yazdim.:))
Kizlar kizimin yuzunde sivilce tarzi ucu beyaz kirmizi iisilik.gibi seyler cikto yanaklari ve cenesinde var sizdede olan varmi doktora soran falan ilk kizimdada yuzunde kirmizi isilik.isilik.tarzinda ciimisti ama ucu beyaz olmuyodu
Gir sende valla tutsun kızları eşin rahatlarsın biraz
Hametan bendede var bende denim ozamn sagol.cnm. bu arada nasilsin iyimisin[/QUOTE]Oglumda da var.. Bebeklerin ter bezleri bizjmki gibi calismazmis yerlerini disari atacaklari gözenekleri çokcçok dar mis oda disari sivilce seklinde cikarmis.. Dr söyledi.. Hametan duruyorum hergun baya hafifledibekledim kendiliğinden geçmesini ama haftalardir gecmeyince mudahale şart oldu
nereye yaziyonuz giii bide link atsanizda aratmasaniz gurban oldugum..Bu arada anca firsat bulup.p.dogum hikayemi yazdim.:))
41+2 de saat 20:35 de kizimi kucagima aldim.. epidural normal dogum yaptim hersey cok guzeldi.. boyle bi duygu yok..
Kizim Begüm, 3580 gram dogdu. Hosgeldin hayatimiza kuzumm.. allah tum doguracak annelere yardim etsin..
41+2 de saat 20:35gözün aydiizimi kucagima aldim.. epidural normal dogum yaptim hersey cok guzeldi.. boyle bi duygu yok..
Kizim Begüm, 3580 gram dogdu. Hosgeldin hayatimiza kuzumm.. allah tum doguracak annelere yardim etsin..
Gozunaydin canim. Bekledigine degdi ne guzel. Bol sutlu gunleriniz olsun. Hosgeldin kaka gaz sut muhabbetlerine41+2 de saat 20:35 de kizimi kucagima aldim.. epidural normal dogum yaptim hersey cok guzeldi.. boyle bi duygu yok..
Nerdesin yav sen? Kaşıntıdan kurtuldun gelmez oldun daha. Gece arkadaşım.Herkesciklere selam olsun kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah mis kokuku bebislerinizde iyidir insallah hepsini koklarim gidiklarindan:) baya zaman oldu giremedim hic 2 kere baktim yazamadan ciktim gelen giden benim kizin okulu vs.. derkn bi firsat bulamadim dogumdan beri bende hep tek basimayin cok sukur gazsiz uykucu bi bebisim var masallah bende emzirip ardindan mama takviyesi yapiyorum bizde tam 34 gunluk olduk 40 mizin cikmasina az kaldi yari kirkimizi cikardik gezmelere gittik 40 da bi ciksinda su evden bi cikmak.icikmak.istiyorum artik:) ozlemisim burayi ya su mevludude yaptikdan sonra rahatim artik ne gelenim olur ne gidenim:)
İyi geçti aldı torunu kucağına resim çekildi.oy kiyamam kolayliklat ve sifa diliyorum
fyz35 sıhhatler olsun kizlari yikayamadim koktular iyice de ben dayanamiyom ya allah diyip gircem dusa artik ne büyuk saadettir o:)
S Sond nsl gecti baris imzalandi mi. Benm de annem aradi akşam şükür genel muhabbet havasnda hava su seklinde takıldık karsilikli baba kismı askıda bizim de poff en gicik oldugum isler lohusaligi bile yasatmiolar insana herkes senden hevesli lohusaliga mübarek
Lohusa iken gece banyo yapılmaz dedi k.valide 40 gündür neler çektim.Yerleşme toplma fasliyla camasr bitti son partiyi asip yallah dusa sukur yarabbm yarin da temizlik yapablirsek bitecek bu is inşallah
Valla gündüz kimse yok Yanımda akşam adam gelinde yıkanayım diye bakıyorum hepte akşam YaptımLohusa iken gece banyo yapılmaz dedi k.valide 40 gündür neler çektim.
Şükür kırkımız çıktı da prosedür bitti.
Eşimin abisi, eşi ve iki çocuğu yatılı misafir geldi.
24 saattir uyukusuzum ve eşime dün gece yalvardım 5 dk bak da uyuyayım diye kalkmadı.
Şimdi benden anlayış ve güleryüz bekliyor.
Neden ben hep taviz vermek zorundayım.
Kötü bilsinler lütfen.
İyi geçti aldı torunu kucağına resim çekildi.
Muhabbet etmedik ama en azından adım.attık. Ve evden kovmadı
BEN kin tutamıyorum asla.
Kimileri bizim gibi şanssız oluyor işte,kendimizi biz bize yeteriz diye teselli ediyoruz ama benimde beni düşünen anne babam ve k.valide k.pederim olsun isterdim.
Kimilerininki gözünün içine bakıyor.
Lohusa iken gece banyo yapılmaz dedi k.valide 40 gündür neler çektim.
Şükür kırkımız çıktı da prosedür bitti.
Yaz canim ozellikle seninkini merak ediyorum:)Birazdan ben de yazmayi deniycem hos kactir deniyorum ya tamamina erdiremedim bi
İyiyim canim hamdolsun.. ara ara karnimin ici acisada buna sukurHametan bendede var bende denim ozamn sagol.cnm. bu arada nasilsin iyimisin
Artik girerim canim.tek oldugum icin telden giriyorum teli elime alamadim pek sen nasilsin emekcik nasilNerdesin yav sen? Kaşıntıdan kurtuldun gelmez oldun daha. Gece arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?