2015 Şubat Anneleri

Kizlar kizimin yuzunde sivilce tarzi ucu beyaz kirmizi iisilik.gibi seyler cikto yanaklari ve cenesinde var sizdede olan varmi doktora soran falan ilk kizimdada yuzunde kirmizi isilik.isilik.tarzinda ciimisti ama ucu beyaz olmuyodu

Bizde de var normal canm

Gir sende valla tutsun kızları eşin rahatlarsın biraz

oh girdim rahatladim valla cok iyi geldi kedi gibi de mayistim ins kiz uyur da ben de güzel bir uyku çekerim bu gece

Hametan bendede var bende denim ozamn sagol.cnm. bu arada nasilsin iyimisin[/QUOTE]
İyiyim canim hamdolsun.. ara ara karnimin ici acisada buna sukur bir kac gune annemle babam dönuyorlar yarin sabah ta kv ile kp geliyorlar sjmdi onun stresi sarmis durumda beni..
Bu arada anca firsat bulup.p.dogum hikayemi yazdim.:))
nereye yaziyonuz giii bide link atsanizda aratmasaniz gurban oldugum..

Bende yazacam pipili 3 aylik olunca anca basimdaki kalabalik giderde firsatim olur zannimca :/

Benim büyüğün icinde dinmek bilmeyen bi enerji var yarabbim kırdı gecrdi hepimizi bugun hala da düz duvara tırmanıcak nerdeyse. Napicagini sasirmis halde tamamen yedigimiz ictigimiz de ayni ama biz bitik durumdayken o bir orduyla basedecek kadar enerjik bi yorul be yavrum oyy ya sabır kafam sisti yeminle

41+2 de saat 20:35 de kizimi kucagima aldim.. epidural normal dogum yaptim hersey cok guzeldi.. boyle bi duygu yok..

Kizim Begüm, 3580 gram dogdu. Hosgeldin hayatimiza kuzumm.. allah tum doguracak annelere yardim etsin..

Ohh cpk sevindim hadi gozun aydin bekledgne degdi bak sukur rabbime saglikla buyut kuzunu

41+2 de saat 20:35gözün aydiizimi kucagima aldim.. epidural normal dogum yaptim hersey cok guzeldi.. boyle bi duygu yok..

Kizim Begüm, 3580 gram dogdu. Hosgeldin hayatimiza kuzumm.. allah tum doguracak annelere yardim etsin..

Dogacakmi dogmuyor dogsaydi niye dogmadi derken sonunda basardin gozun aydin :)

Ama söylemedi deme yakindir 3 5 gune az daha karnimda duraydi nolurdu diye söyleyeceğin günler :)))))

41+2 de saat 20:35 de kizimi kucagima aldim.. epidural normal dogum yaptim hersey cok guzeldi.. boyle bi duygu yok..

Gozunaydin canim. Bekledigine degdi ne guzel. Bol sutlu gunleriniz olsun. Hosgeldin kaka gaz sut muhabbetlerine

Eşimin abisi, eşi ve iki çocuğu yatılı misafir geldi.
24 saattir uyukusuzum ve eşime dün gece yalvardım 5 dk bak da uyuyayım diye kalkmadı.
Şimdi benden anlayış ve güleryüz bekliyor.
Neden ben hep taviz vermek zorundayım.
Kötü bilsinler lütfen.

Nerdesin yav sen? Kaşıntıdan kurtuldun gelmez oldun daha. Gece arkadaşım.

İyi geçti aldı torunu kucağına resim çekildi.
Muhabbet etmedik ama en azından adım.attık. Ve evden kovmadı
BEN kin tutamıyorum asla.
Kimileri bizim gibi şanssız oluyor işte,kendimizi biz bize yeteriz diye teselli ediyoruz ama benimde beni düşünen anne babam ve k.valide k.pederim olsun isterdim.
Kimilerininki gözünün içine bakıyor.

Yerleşme toplma fasliyla camasr bitti son partiyi asip yallah dusa sukur yarabbm yarin da temizlik yapablirsek bitecek bu is inşallah
Lohusa iken gece banyo yapılmaz dedi k.valide 40 gündür neler çektim.
Şükür kırkımız çıktı da prosedür bitti.

Emzik niyetine emiyor sut geliyor diye kiziyor bir de. Isimiz var bu kizla

la kirkin yeni ciimis ne isleri var yatili misafirin hayret bisey birak kendi agirlasin misafrni bu ne ay bi de pohpoh bekliolar

Iyi bari o da bisey bizde babayla o adim olmadi henuz benden bekliodur adim gibi eminim zira onlara göre tek dogru kendilerinin hep hakli onlar ya neyse ciddi manada cok kirginim bicok seyin birikimine iki ayda ama iste gel gor ki küçük sen oldy mu büyük yuk sana kaliyor biz nsl atlatcaz bakalim. Kovulma isi sizde de mi var bizim de kp huyudur boyuna kovar söver bebek icim hayrli olsun bile demedi ogluna yilim yarisi küs zaten adam bi cesit Allah selamet versin o yandan kırigiz zaten de benm tarafla da apayrı bir mevzu var cozmesi imkansiz bi garip sey. ezelden pamuk ipliginde o da koptu kopacak hale geldi bu dogum surecinde iyi olmadi ama iste yasancagi varsa kacari yok iki yandan gol yemis durumdayiz rabbim esimle hayrli gecim versn birbrmzden ayrmasn duam tesellim o

Lohusa iken gece banyo yapılmaz dedi k.valide 40 gündür neler çektim.
Şükür kırkımız çıktı da prosedür bitti.

Haydaa onu düşünmedim valla frsat bu frsat dedim en son yolculukta kaldgmz otelde yapablmstm o keyfi evimde ilk banyomdu özlemişim sulari gonlumce şaldur şuldur akitmayi

Arkadaslar gordugum kadariyla bazi anneler sutu az geliyo diye uzuluyo ama inanin fazla gelmeside cok sorun benim bebegim emerken boguluyo nefesi yetmiyo surekli aktigi icin sonra agliyo emmek istemiyo buda buyuk bi sorun yani.boyle bisey yasayan var mi

Hametan bendede var bende denim ozamn sagol.cnm. bu arada nasilsin iyimisin
İyiyim canim hamdolsun.. ara ara karnimin ici acisada buna sukur bir kac gune annemle babam dönuyorlar yarin sabah ta kv ile kp geliyorlar sjmdi onun stresi sarmis durumda beni..
nereye yaziyonuz giii bide link atsanizda aratmasaniz gurban oldugum..

Bende yazacam pipili 3 aylik olunca anca basimdaki kalabalik giderde firsatim olur zannimca :/[/QUOTE]
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-subat-anneleri-dogum-hikayeleri.786610/

Oldumu bilmiyrum canim.buraya yazdim seninde sezo oldu dimi normal.istiyodun hep hayirlisi boleymis kaynanlar niye kaliyo uzaktanmi geliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…