2015 Şubat Anneleri

Ayni seyi benim gprumcem yapti ya bu insanlari anlamiyorum gripse eve bile gelmemesi lazim bizimkide kapti doktora gpturduk peditus verdi 3 gun kullandik burnuda tikaliydi surekli balincuklar cikiyodu kuzumun burnundan zor nefes aliyodu xleir diye bi damla kullaniyoruz biz birer damla sikip tikandikca otribebeyle cektim burnunu 1 haftada anca kendine geldi canim allah akil fikir versin bu insanlara ne diyim

Benimde eşim çok hor davranıyor bebeğe sevmesi öyle, tırnağını keserken kanattı yavrucum azcık ağladı. çok hırpalıyor yavrumu hep tartışıyoruz bu yüzden.

Allah Allah ben gripken çocuğa bulaşmasın diye ağzımı kapattım hep, burun tıkanıklığı normal, banyo yaptırdıktan sonra ortibebeyle çek en güzel yolu bu bence. Birde rahat ol, sütün korur o yavrucuğu...

Ben de yarin tek basima bakmaya baslicam bebise. Ins zorlanmam. 40 bitti. Evdeki kalabalik binaltiuor bzn. Cok ta yardimci oldular.
En iiyisi kafan dinlenir. Bugün bizde yüz kişi var heryer hyerde bebeğin düzeni değişti.

Bişey sıkmadan mı çekmek Lazım yoksa damla damlatayım mı ?

Bişey sıkmadan mı çekmek Lazım yoksa damla damlatayım mı ?

banyoda rahatlıyor zaten burun banyo yaptırdıktan hemen sonra çek, bir şey sıkmana gerek yok, banyo yaptırırken bir de burnunu sık yumuşuyor pislikler.

Aynı sözleri duydum ben de. Emziğe de alıştırmadığımız için habire söylendi. Şimdi tok olduğunu bildiğim halde azıcık ağlasa bişey dicekler diye geriliyorum. Kırkımız çıkacak ama eşim iş seyahatine gidiyor diye yine yalnız bırakmıyorlar. Sütüm fışkırsa yetiyor mu anlıycaktım ama süt olsun diye birsürü sey yaptım durdum. Bir güzel moral verenim olmadı ta ki Dr kontrolüne kadar. Dr ağlasa da pışpışla elektrik süpürgesi aç duyma en az iki buçuk saat dedi. Ben iki saate zor durduruyorum şimdi inşallah sütüm de bol bol olur. kv yeni yatdımcıyla gelicek takmıycam artık evdeki insanlara inşallah.

banyoda rahatlıyor zaten burun banyo yaptırdıktan hemen sonra çek, bir şey sıkmana gerek yok, banyo yaptırırken bir de burnunu sık yumuşuyor pislikler.
Daha dün yıkadım bügünde yıkarsam hasta ederim iyice diye korkuyom

slm kızlar benim kızın kafasi 35 cm ve kücük deyıp durıyorlar ne olacak şimdi yane ?

benim ki de öyle akıyor sinir oliyorum hem boşa gidiyor ben pompayla aliyorum artik akmıyor hele geçe ir kalkıyorum yorgan bile islandi

Ya fazla sütümü sağmayı bıraktım şimdi de ta aleze kadar geçiyor geceleri benim cimcime iki kere Uyanıyor gece bu aralar uykusuna düşkün sanırım bende üşeniyorum Kalkıp Sağmaya ama sağsam hem Boşa gitmeyecek hem yatak mahvolmayacak
Sen gel de bunu haftalardır uyku sorunu çeken bana anlat ooffff of
Siz sağıyormusunuz fazla sütünüzü sağmazsam azalır mı ???
Sağınca da bir sonraki emmeye kızım doymayacak gibi geliyo bu sefer alıyor beni bir Endişe !!!!
Anne olmak çok tatlı ama çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben ilk çocuğumda daha deneyimliydim ya hu !!!!

benim oglumunda tikali burnu dun dr serum fizyolojik sık dik tut biraz demisti

Benim dr 3-4 damla damlat demişti çok tıkanırsa.. Sürekli temizlemekte iyi değilmiş,alışması lazımmış burnun sümüğe :)

çocuk vıkvıkvık ağlıyo memeden çekince. Kocam geldi başıma yok sallamazsam böyle olurmuş da sallamanın bi sakıncası yokmuş da. Neyse dedi sonra ben yatcam çok uykum var. (Dün gece full uyumuşdu adam.) tepem bi attı aldım memeden çocuğu koydum yanına hadi salla da uyut o zaman dedim. Çıktım odadan. Uykusu varmış da bilmem ne. Gerzek uyutsun şimdi. Çok sinirliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…