bizimde aynı.hatta kafasınada yayıldı.saçlarıda acaip dökülùyor.pzrtsi saglk ocagina gidicz aşı için bakalım ne diyecekler.Kizlar kizimin yuzunde sivilce tarzi ucu beyaz kirmizi iisilik.gibi seyler cikto yanaklari ve cenesinde var sizdede olan varmi doktora soran falan ilk kizimdada yuzunde kirmizi isilik.isilik.tarzinda ciimisti ama ucu beyaz olmuyodu
aaaahh sorma kardeş sormaa.bi gececik bile olsa razıyım.Gunaydin fena bir bas agrisi var. Uyudum aslinda ama surekli bolundu. Kesintisiz uyku nerdesin ah
Çok şükür öyle boyle derken almissin kucağına.geçmiş olsun gözünüz aydin41+2 de saat 20:35 de kizimi kucagima aldim.. epidural normal dogum yaptim hersey cok guzeldi.. boyle bi duygu yok..
Kizim Begüm, 3580 gram dogdu. Hosgeldin hayatimiza kuzumm.. allah tum doguracak annelere yardim etsin..
Sütle ilgili konu araştırırken görmüştüm adaçayı azaltiyomus.günde bi bardak içersen falan iyi gelebilir.anne sütü fazlaligi ve adaçayı yaz.ilk çıkan sitede bu konuda bi yazı vardı.bi gozat istersenArkadaslar gordugum kadariyla bazi anneler sutu az geliyo diye uzuluyo ama inanin fazla gelmeside cok sorun benim bebegim emerken boguluyo nefesi yetmiyo surekli aktigi icin sonra agliyo emmek istemiyo buda buyuk bi sorun yani.boyle bisey yasayan var mi
Ben de yarin tek basima bakmaya baslicam bebise. Ins zorlanmam. 40 bitti. Evdeki kalabalik binaltiuor bzn. Cok ta yardimci oldular.Bzorlani az önce çarşafla sallayarak uyutmuş kv ile annem. 5 dk banyoya girmiştimYa bir ay oldu gitseler ya ben kendim evde daha iyi bakarım en azından farklı farklı 30 uygulama olup da bebenin kafası karışmaz. Gitmeye hiç niyetleri yok. Etraf anca yastık, yorgan.. Tamam yardım ediyolar ama bilmiom tek kalmak istiyom Tek kalirsam pisman olur muyum onu bilemedim..
Sizdeki annelere hayret ediyorum doğrusu. Neden bu kadar merhametsizler. Benim annemde gelse iş yapmazdı yapamazdı çünkü evde kendi işini bile doğru dürüst yapamıyor. Ama canımı yakacak sözler de söylemezdi.Peeeh benim annem geldi de ne oldu, normal doğuramadım sezeryana alındım "ne kadar hevesliymişsin kendini kestirmeye" dedi, he anne dedim normal doğuma devam etseydik de bebekle ölseydik, rahatlardın dedim. Bi tabak yemek koymadı önüme doğumdan beri aç geziyorum, noldu sütüm gitti. Hastaymış her yeri ağrıyormuş hep bahanesi bu. Hasta ama cuma gunu sabah kalkti hazırlanmış hayırdır anne dedim, teyzenle cuma pazarına gidecez h.sonu da teyzen de kalırım pazartesi görüşürüz dedi gitti. Napsam ki analıktan mı reddetsem. ;(
Benimde kizim 20 gunluk oldu dunden beri tek bakiyorum vecooook yorucu oluyor ama alisiriz hethaldeBen de yarin tek basima bakmaya baslicam bebise. Ins zorlanmam. 40 bitti. Evdeki kalabalik binaltiuor bzn. Cok ta yardimci oldular.
Yeni gittim.Genel cerrah bakıyor.ultrasona gonderiyor.apse varsa antibiyotik yazıyor.yoksa sıcak su tut.bol bol sağ diyor.ama seninki iltihaba benzemiyor.sizilar batmalar basta normal.Benimde sağ göğsüm öyle. O damar da her ikisinde de var.
Memeyi vermeden sütümle ıslatıyorum yine de acayip ağrıyor, emzirdikten sonra da sanki göğsümün ucundan iğne batırıyorlar gibi içeri doğru sızlıyor her ikiside.
Eşim de dra git diyor ama hangi branşa gidecem bilemedim.
Az önce yengemle konuştum 1-2 ay sürer o ağrı sonra meme alışır geçer dedi.
Geçmiş olsun sanada sorun yoktur umarım sende de?Yeni gittim.Genel cerrah bakıyor.ultrasona gonderiyor.apse varsa antibiyotik yazıyor.yoksa sıcak su tut.bol bol sağ diyor.ama seninki iltihaba benzemiyor.sizilar batmalar basta normal.
Bebeyi az önce çarşafla sallayarak uyutmuş kv ile annem. 5 dk banyoya girmiştimYa bir ay oldu gitseler ya ben kendim evde daha iyi bakarım en azından farklı farklı 30 uygulama olup da bebenin kafası karışmaz. Gitmeye hiç niyetleri yok. Etraf anca yastık, yorgan.. Tamam yardım ediyolar ama bilmiom tek kalmak istiyom Tek kalirsam pisman olur muyum onu bilemedim..
Tek dertleri bebeğin sesi sussun.susacağını bilseler ağzınI bile bantlarlar.Yine uykusuz geceler... Benim ufaklık gece uykusunu sevmiyor saat bası Uyanıyor, iki gündür sütüm azaldı, yine bir Dopink Uygulaması yapmam Lazım.
Tek dertleri bebeğin sesi sussun.susacağını bilseler ağzınI bile bantlarlar.
Benim k.vslide de arkamı dönddüğüm gibi o minnacık bebeeği sallamaya başlıyordu.onların beyni bile daha yumuşacık o şiddette. Sallanır mı hiç.
Sutun yetiyosa hic baskalarina bakma canim ben ilk kizimi ondan emziremedim eve geldik agliyo surekli diye benim basimin etini yemislerdi mama ver ac cocuk mama ver diye nitekim mamayla buyudu benim tosun:) simdi bundada sutum yaramiyo kilo alimi az oldugu icin mamaya basladik ama en guzeli anne sutu yaniAllah'tan sallamış yoksa ilk akla gelen mama vermek oluyor.
Tikaniktir zor akiyordur.ugrasmak istemiyordur.benim de sağ öyle zorla verdim.vermeden önce biraz pompalarsan belki daha kolay alır.Benim kız sol mememi sevmiyor. Onu verdiğimde çekiştiriyo sündürüyo kafasını sağa sola sallayın çığlığı basıyo. Meme sürekli sert, ucunu sıkıyorum süt geliyo ama bizim hatunun istediği bollukta mı gelmiyor acabs? Sağ mememde sesi çıkmıyo ama o da yara gibi sürekli ağrıyor. Bi öneriniz var mı?
Ne doğum hayal ettiğim gibi oldu ne de emzirme.
Uykusuzluğa eyvallah da ağrısız acısız bi safhası yok mu bebek bakmanın!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?