2015 Şubat Anneleri

benim acayip bi bel agrim var. mide bulantilari icin telas yapma geciyo bi anda benim nerdeyse hic kalmadi yemeye bile basladim diyebilirim :))

Kizlar tansiyonum düştü 9/4 olmuş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zeytinilelimonuuum nasil gidiyor ?? :)

bende senin gibiyim surekli yatiyorum

2 saat yol yapmistim gecen hafta ertesi gun kanamam basladi aglayarak zor dustum hastaneye bebisim oynamaya baslamisti eli ayagi durmuyodu hic :))
bi haftadir kahverengi lekelenmeler devam ediyo doktor yarin da gecmezse yine gel dedi..

kizlar kizlar nasilsiniz? Isten eve gel camasir yika, iftar hazirla atistir derken saat kac oldu la huzunluyum. Neyse guzel bi dus sonra hemen uyku. Iyi geceler operim hepinizi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar akşam üstü balkona havuz kurmuştum bende girdim neyse çıktım banyo yaptım, koltuğa yattım bi ıslaklık geldi uzun süre sonra wc gittiki çamaşırım kahverengi akıntıya bayağı ıslanmış şortumu bile geçmiş, ne oldu acaba yine vajenlemi alakalı olabilir

ağrın falan var mı canım?daha önceden olmuş muydu böyle bi şey?

Kizlar tansiyonum düştü 9/4 olmuş

geçmiş olsun canım..canını sıktın ya ondandır boşver sen şoför bozuntularını..yat dinlen ye iç..değmez öyleleri için can sıkmaya

ağrın falan var mı canım?daha önceden olmuş muydu böyle bi şey?

Yok hic agrim yok yine boyle ufaktan.kahverengi.kanama vardi gittim.hersey iyi vajinit.olabilir.demislerdi.

Yok hic agrim yok yine boyle ufaktan.kahverengi.kanama vardi gittim.hersey iyi vajinit.olabilir.demislerdi.

ağrın yoksa daha öncede olduysa dr vajinitten de demiş yine öyledir umarım canım. yatıp dinlen kendini yorma. en güzeli doktorunun numarasını

aldıysan yarın ona sormak.bide kahverengi lekelerden değil ciddi kanamalardan tedirgin oluyor doktorlar.içini ferah tut canım ciddi bi şey değildir umuyorum

Canimm iyi olmasina cok sevindim bebeginin😊 yorma kendinide bebisinide sakin dinlen gecer allahin izniyle.kahverengiden korkma eski kanamalardir ama tabiki onlemini al progeston falan verdiyse kullan iyi geliyor ozellikle fitil ilarak daha iyi geliyor.benim de yatarak geciyor ve cok fazla hazimsizlik yasiyorum .bu aralar bi gun iyi bi gun kotu migdem tek tesellim bende ultrasonda gordum kipir kipir allahim nelere kadir rabbim korusun onlari🙏

O ne demekmişki vajinit.Benimde oluyor ama k.rengi değil sarımsı.bildiğin ıslanıyor.

Onemli degil canim ne demek. Insallah ddigin gibidir. Masallah senin kuzuna da Allah bagislasin canim.

Son düzenleme:
O ne demekmişki vajinit.Benimde oluyor ama k.rengi değil sarımsı.bildiğin ıslanıyor.

Yine boyle olduydu dojtor oyle dedi. Ben kurtajdan.sonra akintim hic durmadi mantar oldum falan.. su havuzdan oldu da bir ara.havuzu cekeyim dedim o mu etti yoksa

geçmiş olsun canım..canını sıktın ya ondandır boşver sen şoför bozuntularını..yat dinlen ye iç..değmez öyleleri için can sıkmaya

Sağol canim benim can sıkıntısından değil de benim arada düşer tansiyonum acillik bile olurum.mesaji yazdigimdan beri yatiyorum halbuki basim iyice dönmeye başladı bi daha olctum 8/4e düşmüş.kardiyolojiye gittim bu yüzden kalbimde bisey yokmuş zayifliktan olabilir dedi doktor e yapim bu doğumlar harici ben hep zayifim hep tansiyonum düşük

benim acayip bi bel agrim var. mide bulantilari icin telas yapma geciyo bi anda benim nerdeyse hic kalmadi yemeye bile basladim diyebilirim :))

Ah ne guzel.hamileligin guzel zamanlari bu sikayetler bitince basliyacak insallah :) bizde bekliyoruz o gececegi gunleri .rabbim bizede bebeklerimizede saglik versin biranonce insallah.

Canon aldm canim. Cocukla istedigim kadar cekemiyorum ama oglumun super fotolari var en azindan. Yeni lens alcam hatta :)

Çok iyi yapmışsın bendede canon var ben sürekli takip ederim bu işleri ve bana 50 mm 1.8 lensi öve öve bitiremediler 250 tl ye aldım ama inan diğer iki lensi gözüm görmüyor artık hastasıyım resmen 50 mm lensin müthiş alan derinliği müthiş renk müthiş canlılık süper ötesi birşey kesinlikle almalısın hatta sana bir fotoğraf ekleyim bak bu benim profil resmim büyük hali

Eklentiler

• $1405626364180.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 29

Canım benimde oldu Kahvrengi akıntım ablamlardada olmuş hatta onlar söyleyince içim rahatlamıştı sonra geçti zaten

Kızlar benim içim paramparça Filistin de Arakan da Türkistan da kardeşlerim ölüyor öldürülüyor ben duadan başka birşey yapamıyorum haberlere bakamaz oldum artık daha bugün 5 aylık bir kız bebeğini katletmişler Gazze de Allahım buna nasıl dayanır bir anne baba :'(
Bu akşam Gazzeye kara harekatı emri vermişler ne olur ne olur dualarımızdan eksik etmeyelim elimizden başka birşey gelmiyor öyle utanıyorum ki :'(

Ben ilk ay 3,5 saatten 4 kere uçak yolculuğu yaptım tabi bebekten haberimiz yoktu bir şey olmadı çok şükür. Sen de endişelenme yolculuğun sırasında bolca yastıkla kendini rahat ettir, ayaklarını hareket ettir oturduğun yerde her şey yolunda gidecektir sonra tatilin tadını çıkar. Deniz tatili yapacaksanız havuza hiç girmemeni bol bol denizin ve güneşin tadını çıkarmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…