Merhaba canim evet cok ara verince epey birikiyo yazismalar :) benim kisisel olarak sirt agrim revasta :) bulantilarim bir gun iyiysem iki gun kotuyum o sekil devam ediyoruz ama genele vurunca hafifledi gibi.e birde uyku var malum hergun mutlaka 3 saat uyumam gerekiyor kafami kaldiramiyorum.aksamda 11 olmadan uyuyorum.sen de nevar ne yok nasi gidiyor.
Slm canim benim hamileligimin basindan beri kahverengi lekelenmelerim var arada kirmizi kanamada geldi.kesenin altinda kanama gordu doktorum uc hftdir raporluyum ve progeston kullaniyorum.simdi iyiyiz cok sukur🙏 annemde kaliyorum dinleniyorum.agir kaldirma uzun sure ayakta kalma is falanda yapma uc aylik olana kadar dikkat etmek gerekiyormus.allahim hayirlisini nasip etsin bebeklermizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah🙏
Kızlar akşam üstü balkona havuz kurmuştum bende girdim neyse çıktım banyo yaptım, koltuğa yattım bi ıslaklık geldi uzun süre sonra wc gittiki çamaşırım kahverengi akıntıya bayağı ıslanmış şortumu bile geçmiş, ne oldu acaba yine vajenlemi alakalı olabilir
Kizlar tansiyonum düştü 9/4 olmuş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ağrın falan var mı canım?daha önceden olmuş muydu böyle bi şey?
Yok hic agrim yok yine boyle ufaktan.kahverengi.kanama vardi gittim.hersey iyi vajinit.olabilir.demislerdi.
zeytinilelimonuuum nasil gidiyor ?? :)
bende senin gibiyim surekli yatiyorum
2 saat yol yapmistim gecen hafta ertesi gun kanamam basladi aglayarak zor dustum hastaneye bebisim oynamaya baslamisti eli ayagi durmuyodu hic :))
bi haftadir kahverengi lekelenmeler devam ediyo doktor yarin da gecmezse yine gel dedi..
Yok hic agrim yok yine boyle ufaktan.kahverengi.kanama vardi gittim.hersey iyi vajinit.olabilir.demislerdi.
Kusura bakma canim aklim yerinde değil geçmiş olsun demeyi unutmusum.ciddi boyutta kanama olursa zaten alttan da gelir tabii bu da önemli ama tedbirle atlatilabilir kizimda da öyleydi bak şimdi 15 aylik oldu teyzesi :))
Evet canim Allaha emanet. Bende dinlenmeye calisiyorum artik. Ev tasidik cok yorulmustum. Muhtemelen o yuzden boyle oldu. Cok tesekkur ederim cevabin icin.
bende aynen senin durumundayım canım fitil olarak kullanıyorum bol bol su içip kendimi yormamaya çalışıyorum haftaya kontrolüm var inşallah geçmiştir
Kullandim bakalim ilk kez. Su icmeyi birakmistim bu aralar. Tasindik. Duzenim bozuldu tamamen. Insallah tekrar duzenimi saglayacagim. Gecmis olsun sana da. Insallah bisey olmaz bebeklerimize.
O ne demekmişki vajinit.Benimde oluyor ama k.rengi değil sarımsı.bildiğin ıslanıyor.
geçmiş olsun canım..canını sıktın ya ondandır boşver sen şoför bozuntularını..yat dinlen ye iç..değmez öyleleri için can sıkmaya
benim acayip bi bel agrim var. mide bulantilari icin telas yapma geciyo bi anda benim nerdeyse hic kalmadi yemeye bile basladim diyebilirim :))
Canon aldm canim. Cocukla istedigim kadar cekemiyorum ama oglumun super fotolari var en azindan. Yeni lens alcam hatta :)
Kızlar akşam üstü balkona havuz kurmuştum bende girdim neyse çıktım banyo yaptım, koltuğa yattım bi ıslaklık geldi uzun süre sonra wc gittiki çamaşırım kahverengi akıntıya bayağı ıslanmış şortumu bile geçmiş, ne oldu acaba yine vajenlemi alakalı olabilir
Kizlar tansiyonum düştü 9/4 olmuş
Ya tek tek alıntı yapmıyım doktorlarınız neden yolculuk yapmanızı istemiyor ? Bizde Ağustos'ta turla beraber çıkıcaz 10 gün sürecek. Hiç sormadım doktora , ne olucak sonuçta :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?