Kızlar az önce eşimle tartıştık üstüne gidince kolumdan tutup savurdu beni kasıklarım ağrıyor dua edin ne olur birşey olmasın bebeğime
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahah şuna bak yan gelip yatmış :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar az önce eşimle tartıştık üstüne gidince kolumdan tutup savurdu beni kasıklarım ağrıyor dua edin ne olur birşey olmasın bebeğime
Âmin canım hepimize 👶😄maşallah rabbim nazarlardan korusun
maşallah sizedebizde cuma gunu dr a gidicez hem heyecanlıyım hemde tedirginim inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz bizde yavrumuzu
Günaydın. İçimde yediğim yemekleri yiyen bir minik var. Sabah uyanıyorum açlıktan midem kazınıyor.
Gunaydin guzel anneler nasilsiniz.birsey sorucam sizin caniniz en cok ne cekiyo yani isim vermeden tatli veye eksi seklinde.birde sizce eksi isteyanin kizi tatli isteyenin oglu olur dusuncesine inaniyormusunuz yani varmi boyle bisey.
Günaydın. İçimde yediğim yemekleri yiyen bir minik var. Sabah uyanıyorum açlıktan midem kazınıyor.
günaydınlar. ben ekşi ve hafif şeyleri seviyorum bu ara. yağlı ve ağır şeyler tatlılar da dahil pek ilgi alanımda değil.
ben pek inanmıyorum bu teoriye ama görelim bakalım kız mı geliyo
Gunaydin guzel anneler nasilsiniz.birsey sorucam sizin caniniz en cok ne cekiyo yani isim vermeden tatli veye eksi seklinde.birde sizce eksi isteyanin kizi tatli isteyenin oglu olur dusuncesine inaniyormusunuz yani varmi boyle bisey.
Valla ben oburum tatlim genelleyemiyorum o yuzden
Ama meyve salatalik peynir falan hafif ve eksi seyler diyelim
Bu durumda eksi ayse olmali ama ruyamda erkek gordum :))
Altin bir kolye doladim boynuma
Bu rivayetlere gore asermen kiz ruya tabirleri erkek diyor..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 18 - 55 var canim makineyle onu aldm baska almadm daha. Baktiklarim 2-3 bin. Almayi dusunuyodum ama bebege masraf yaparim gibi artik. 1.8- 50 mi dedin bi bakayim ona. Bu ara cok para veremem ama bebegi de guzel ceksin yaaÇok iyi yapmışsın bendede canon var ben sürekli takip ederim bu işleri ve bana 50 mm 1.8 lensi öve öve bitiremediler 250 tl ye aldım ama inan diğer iki lensi gözüm görmüyor artık hastasıyım resmen 50 mm lensin müthiş alan derinliği müthiş renk müthiş canlılık süper ötesi birşey kesinlikle almalısın hatta sana bir fotoğraf ekleyim bak bu benim profil resmim büyük hali
Bana kizilay maden suyu da iyi geliyor cnm bende gastrit sorunu normalde de vardi iki kat artti. Çok zorda kalinca iciyorum rahatlatiyo
Hanımlar günaydın doktorum bana augmentin 1000mg vermiş çok değilmi dozajı ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?