• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Yaa babana çok güldüm. Senin bu oğlanın nedir bunların elinden çektiği.
Yavrucan daha doğmadan çoxuğa düşman oldu.
gulme kizz
ben disimi SIKIYORUM , valla 1 hafta kalsa kafayi yerim kesin
Allahtan BUNALdi SIKILDI da gidiyor çarsamba :))

Şurda dokuz aydır epidural.dediniz spinal dediniz başka başka şeyler dediniz,bunca insanın içinde sanırım onlar ne demek bilmeyen sadece benim.

gulme kizz
ben disimi SIKIYORUM , valla 1 hafta kalsa kafayi yerim kesin
Allahtan BUNALdi SIKILDI da gidiyor çarsamba :))
Boşver yine k.valideden iyidir. Allah sana kolaylık versin doğumun gibi kırkınıda cıkar.

Dün geceden belli bitmeyen bi baş ağrısı. Ve bugün başıma gelen. Annemle gündüz konuştuk telefonda. Akşam tekrar aradı açtım efendim dedim, "kızım deden felç olmuş "dedi. Önce bi kaldım nasıl yani falan dedim. Beynine kan pıhtısı sıçramış inme inmiş, bu akşam memlekete gidiyoruz biz dedi. Salaklaştım, tamam dedim. Eşim uzanmıştı biraz, kötü oldum ağlamaya başladım. Adamı uyandırsam korkacak beni öyle görünce. Dayanamadım uyandırdım, noldu dedi hemen zaten. Böyle böyle dedim. Tamam genç değil dedem 80 küsür yaşında, ama yaşı kaç olursa oldun yani. Neyse biraz sakinleştim, kardeşlerimle falan konuştuk. Babamı aradı eşim. Şimdi yoldalar gidiyorlar. Yakın olan halam yanındaymış şimdi. Konuşamıyormuş, tepki veremiyormuş. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin. Sonra kardeşime dedim, annem birden dannn diye söyledi bana diye. Ben emzikli bi kadınım ve böyle şeyler normaldede kötü yapar beni. Haklısın, banada öyle söyledi kötü oldum bende dedi. Gelince söylicem anneme, böyle şeyleri sen söyleme bana diye. O an düşünemiyo heralde. Aklım onlarda. Bi büyük dedem kalmıştı. Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkında:(

yok canim sagmiyorum
ben tek gogus emziriyorum, ikinciyi verince kusuyor ,,zaten birini emdirene kadar isim biityor durtup duuryorum ha bire :)
10-15 dk emiyor iste, uyumadiysa zaten sira çabuk geliyor ayni goguse :)
uyaniksa 1 saaye acikiyor geri, uyyorsa 2-3 saat gidiyor

kilo alimi çok guzedli ahstanede, aynen devam edicem
Bak benimki de bu hafta 420 gram almış maşallah çabuk toparlıyor
Ama bana gaz ver emzir emzir diye yoksa stresten öleceğim sütüm bitecek emziremeyeceğim diye :( Allah'ım bütün annelere evlatlarını doyuracak kadar süt nasip etsin inşallah :)

kızlar süt konusu Yüzünden bunu anlatmayı unuttum :) bir kız doğurdum aynı junior kv'm :) abowww bu kadar olur yani :) ben esmer siyah Saçlı Karakaş kara gözlü kızımda sapsarı mavi gözlü yüzü de aynı babaannesi . Bir bebek babannesine bu kadar benzer annesine de bu kadar benzemez ... Doğuruyorum doğuruyorum bir türlü kendime benzetmiyorum .... Aynaya mı baksam bir dahakine :KK12::KK12::KK12:

28 gun bitti insallah 40'i cikinca duzene girer aglama krizleriyle basedemiyorum :KK43:
İnşallah canım biz 12 günlüğüz nasıl geçiyor zaman anlamıyorum birisi uyuyor diğeri Başlıyor oğlum çok kıskanıyor ve artık o da ağlıyor hayırlı sağlıklı bir şekilde büyüseler biraz rahaylarım belki :)

Back
X