• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

İnşallah canım biz 12 günlüğüz nasıl geçiyor zaman anlamıyorum birisi uyuyor diğeri Başlıyor oğlum çok kıskanıyor ve artık o da ağlıyor hayırlı sağlıklı bir şekilde büyüseler biraz rahaylarım belki :)
Allah yardimcimiz olsun, sana iki kere yardim etsin. Benim ilk bebeğim ama burnundam getirdi anamdan emdigim sutu, ki ben cok sakin bebekmisim annem hic uzmedin beni diyor surekli bu kime cekti ki

gulme kizz
ben disimi SIKIYORUM , valla 1 hafta kalsa kafayi yerim kesin
Allahtan BUNALdi SIKILDI da gidiyor çarsamba :))

Benim babamı yollamalıymışım sana annem bana hastanede, babam eşime bakmış evde :)

ben sancı odasındayken burada olmuşlardı.
İlk gün daha komposto çorba falan yapıp yolladı hastaneye, evi temizlemuş mutfakta baharatlıklarıma kadar yıkamış. Kv gitsin bi çağıracağim yine bi 10 gün izin alıp gelsin (annem o kadar izin alamıyor)

Dün geceden belli bitmeyen bi baş ağrısı. Ve bugün başıma gelen. Annemle gündüz konuştuk telefonda. Akşam tekrar aradı açtım efendim dedim, "kızım deden felç olmuş "dedi. Önce bi kaldım nasıl yani falan dedim. Beynine kan pıhtısı sıçramış inme inmiş, bu akşam memlekete gidiyoruz biz dedi. Salaklaştım, tamam dedim. Eşim uzanmıştı biraz, kötü oldum ağlamaya başladım. Adamı uyandırsam korkacak beni öyle görünce. Dayanamadım uyandırdım, noldu dedi hemen zaten. Böyle böyle dedim. Tamam genç değil dedem 80 küsür yaşında, ama yaşı kaç olursa oldun yani. Neyse biraz sakinleştim, kardeşlerimle falan konuştuk. Babamı aradı eşim. Şimdi yoldalar gidiyorlar. Yakın olan halam yanındaymış şimdi. Konuşamıyormuş, tepki veremiyormuş. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin. Sonra kardeşime dedim, annem birden dannn diye söyledi bana diye. Ben emzikli bi kadınım ve böyle şeyler normaldede kötü yapar beni. Haklısın, banada öyle söyledi kötü oldum bende dedi. Gelince söylicem anneme, böyle şeyleri sen söyleme bana diye. O an düşünemiyo heralde. Aklım onlarda. Bi büyük dedem kalmıştı. Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkında:KK43:

İyi düşün canım üzme kendini fazla.
annenin birden söylemesi iyi olmamış ama o da şok olmuştur.
benim dedem de aynı şekilde felç geçirmişti sonrasında yürüdü bile aynı yaşlardaydı dedenle.

Şurda dokuz aydır epidural.dediniz spinal dediniz başka başka şeyler dediniz,bunca insanın içinde sanırım onlar ne demek bilmeyen sadece benim.

spinalde omurilik içine iğne yapılıyor, epiduralde kateter takılıp oradan aralıkla ilaç veriliyor.
Epiduralde ıkınabildiğinden normal doğum yapılabiliyor ama spinalde ıkınamıyorsun sezaryen için kullanılıyor

Malt içeceği mı alkolsüz bira mı?
Aktif annelerden ilk sen yazmışsın foruma geçen baktımda,ilk de sen doğum yaptın sanki.
Alkolsüz içecek diye biliyorum, evet ilk hamile benim demiştim burada ve ilk doğuran ben oldum 31.12.2014 te

Uyumak istiyorum arkadaş ucten beri ne istediğini bilmeyen bi bebenin eline oyuncak oldum gaz caz meme pispisla faslı bitmedi bu gecr bi es ver be cocuuum iki saatcik uyuyaydim bari öbür cadi uyanmadan oyyy

Bu çocuğun sarılığı geçemedi bana dert oldu. 10.6 çıkmıştı perşembe kontrolde dün yine 11.8 çıktı:KK43:
Beslenmesinde de bir sorun yok, kilo alımı normal dedi dr cuma yine gideceğiz 15. Günümüz dolduğunda o zamana düzelmesini bekliyorlarmış, vakit geçmiyor sanki:110:

Bebişin üstünü açıp yatıp uyumuşum yaw. Isıtıcıyı da kapatmıştım 24 derece üşümüş müdür?

Uyumak istiyorum arkadaş ucten beri ne istediğini bilmeyen bi bebenin eline oyuncak oldum gaz caz meme pispisla faslı bitmedi bu gecr bi es ver be cocuuum iki saatcik uyuyaydim bari öbür cadi uyanmadan oyyy

Bence karnını Güzelce bir doyur uykusuz kalınca birsürü şey yiyorum anca enerji veriyor. Uyusun da azıcık uyuyayım diyip bekliyoruz ya o Sıradaki gerginliğimizi hissediyor o yüzden uyuyamıyor. Eğer eşin sakince pışpışlayabilirse uyuyabilir.

Bu çocuğun sarılığı geçemedi bana dert oldu. 10.6 çıkmıştı perşembe kontrolde dün yine 11.8 çıktı:KK43:
Beslenmesinde de bir sorun yok, kilo alımı normal dedi dr cuma yine gideceğiz 15. Günümüz dolduğunda o zamana düzelmesini bekliyorlarmış, vakit geçmiyor sanki:110:

Her geçen gün sarılık seviyesinde de Artış olur demişlerdi bu sarılığı artıyor demek değilmiş ne kadar günlük olduğuna göre sarılık seviyeleri varmış canım.

Keşke hiç yumuşamasa şu süt madenleri insan emin olamıyor dolu mu boş mu diyar mı doymaz mı diye :KK43: Allahtan herkeste durum aynı yoksa Kafayı yerdim
Kızlar yaaa sizde durum nasıl baş edebiliyor musunuz bu gibi sorularla :KK43: ???
Ben de kafayı yedim üç gündür normalde dolu olunca taş gibi olurdu anlıyordum şimdi yumuşadı anlayamıyorum acaba süt mü azaldı diye düşüne düşüne bi hal oldum
kizlar çoks aolun, iyi dilekleriniz için, alintilarin hepsini okudum ama tek tek cevap evremiyorum, nolur kusuruma abkamyin
geçmisi hiç okuyamiyorum ben nasil dahil olcam size bilmiyorum :)
cnm yazamadım gözün aydınanalı babalı büyütün inşAllah yavrunuzu :)

benim bir psikoloğa gitmem Şart oldu. Bebeğimin erken gelmesi, Başlarda beslenme sorunu vs.. Baya kafaya taktım her an bebeğime Bir şey olacak sanıyorum hep mutsuzum. İş yapamıyorum, gülemiyorum, eşimle tamamen uzağız. Bebeğim sağlıklı yaşıtlarına göre az ufak sadece.. Ben fena kafaya taktım. Bu kafayla ben tırlatıcam galiba.

Gunaydin. Gece uyumayanlara gun aysa ne olur :)
Annem gitmeden uyuyorum son gunlerim.
Bebegi aksam banyo yaptirmak ise yariyor bizde. Ev sicak her aksam yaptiririm aslinda ama oglan da kuvete giriyor haha cok renkli bir hayat

Back
X