- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Bence de beğenilerden bakTahmin ettim:)stratejik bi sekilde bulmaya calisiyorum bizim topigi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de beğenilerden bakTahmin ettim:)stratejik bi sekilde bulmaya calisiyorum bizim topigi:)
Kı senin ismin neyde iğ de50 yaş üzeri kadın gerçeği var ülkemizde , Jinekolog bunlar
Psikolog bunlar
Astrolog
Pedagog
gog (jine+psi+astro+peda)
İyileşmicek bnm takım taklavat benceSüt deme banaçok seven ben tiksindim artık ya
Kadın gibi değil inek gibi hissediyorum alt taraf Dağınık hala nerden normal doğurcam dediysem artık ne çektik be ;-)
J ile BaşlayanKı senin ismin neyde iğ de
İçin için yanıyor valla :) ben gördüm kapatmamışlar ama orijinallik bozuldu ayrıca hiç Paris'e cesaretim yok 40 çıkacakİyileşmicek bnm takım taklavat bence
bi yerde yırtık var heralde dikmediler mi ne bk yediler :/ cok gzl Dikiş attık dedilerdi snrm hepten kapattılar
Dikerlerken doktor orijinalinden iyi oldu dediydiİçin için yanıyor valla :) ben gördüm kapatmamışlar ama orijinallik bozuldu ayrıca hiç Paris'e cesaretim yok 40 çıkacak![]()
Dikerlerken doktor orijinalinden iyi oldu dediydinormal doğurmayın gardaaaş dicem sorana bu ne ya oturduğum yerden yan yan kalkıyorum bi acı var böle ezik gibi mi desem ole bişey . Geçecek mi acaba
Hayaller paris de gerçekler Eminönü hahaha
Elifin doğumundan sonra ilk parise gitmeye çalıştığımızda hüngür hüngür ağlamıştım. Aynen ilk defa gidiyormuşum gibi olmuştu. Böyle bi anlatma şeklide yok:) bilmeyen de der, manyak parise giderken niye ağlıyo acaba:) ama sezaryenden sonra hiç böyle sorunum yok, hatta artık gitsem olur yani:)İçin için yanıyor valla :) ben gördüm kapatmamışlar ama orijinallik bozuldu ayrıca hiç Paris'e cesaretim yok 40 çıkacak![]()
Evet canim yPildi benim de sag taraftan dkildi. Kabiz olmazsam sikinti olmayacak insallah. Cok dikkat ediyorum. Seninki de yikmis gecmis resmen cikarken :))Epizyo yapıldı mi canım ? Benim yapılmıştı ama makata doğru değil sağ yana dr tuvalete rahatlikla çikabilirsin ama kati yeme bi 15 gün kabız olma demişti sadece. Bir de tuvaletin olmasa bile her sabah otur tuvalette bir süre dedi. Eğer dikiş makata dogru değilse rahat ol sadece fazla ıkınma.
Ben de sol tarafıma doğru oturdum hep. Bugün 13. Gün bazen batıyor ama tek yer dügüm yeri herhalde. 10 gün çektim ağrısını baya. Benim dikişim de çok fazlaydı dr saymıyoruz demişti bana da.
benim kız çıkarken omuzuyla idrar yerine doğru da bir yırtık yaptı 3 doktor birlikte attılar iç dikişimi. yarım saatten fazla sürdü benim dikişim de...
benim bile acısı geçtiyse geçer merak etme. Her gün duş alıp batikonla pansuman yapıyorum.
canim benim ilaçlarim vardi,1 hap,1 fitil, 1 krem
hastaneden çikinca onlari da bosladim gerçi
ama inan gaz çikarsam canim yaniyordu bi ara,buyuk tuvalete çikmaya çok korkuyordum ama korkdugum olmadi hissetmedim bile, benimkiler kaniyordudaa hemoroisler![]()
He ya bende haDikerlerken doktor orijinalinden iyi oldu dediydinormal doğurmayın gardaaaş dicem sorana bu ne ya oturduğum yerden yan yan kalkıyorum bi acı var böle ezik gibi mi desem ole bişey . Geçecek mi acaba
Hayaller paris de gerçekler Eminönü hahaha
Bunu şimdi mi sölüyon :) yandı Gül'üm keten helva desene Paris bileti PahalıElifin doğumundan sonra ilk parise gitmeye çalıştığımızda hüngür hüngür ağlamıştım. Aynen ilk defa gidiyormuşum gibi olmuştu. Böyle bi anlatma şeklide yok:) bilmeyen de der, manyak parise giderken niye ağlıyo acaba:) ama sezaryenden sonra hiç böyle sorunum yok, hatta artık gitsem olur yani:)
Yaa sen bi doktora gitsene bu kadar zaman gecmemesi normal mi?İyileşmicek bnm takım taklavat bence
bi yerde yırtık var heralde dikmediler mi ne bk yediler :/ cok gzl Dikiş attık dedilerdi snrm hepten kapattılar
Canım biz ikimizde gittik doktora geçecek bekleyin diyorlar bazılarında 2-3 Ay'ı buluyormuşYaa sen bi doktora gitsene bu kadar zaman gecmemesi normal mi?
Hadi yavvCanım biz ikimizde gittik doktora geçecek bekleyin diyorlar bazılarında 2-3 Ay'ı buluyormuş
Hadi yavvcok gecmis olsun canim. Gecer insallah kisa surede :/ normal dogum iyi guzel de bu sikintisi varmis yasayinca anladim. Gerci sezaryen yasamadigim icin o daha da fen olabilir tabii. ama insanin en degerli yeri oturma organlari bence bunu anladim :))
He öle öle gel sen buraya bize saydır uyucam de gitHadi yatiom ben kac dk uyutcak bakalm![]()
ortak parantezin karesini de alalım,ancak paklar:)50 yaş üzeri kadın gerçeği var ülkemizde , Jinekolog bunlar
Psikolog bunlar
Astrolog
Pedagog
gog (jine+psi+astro+peda)