• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
benim kız emdikten sonra yarım saat içinde 4 defa su gibi kustu
eşim tükürdü diyor yok ağzından işedi saçmalama kusuyor çocuk dedim
daha kusmuğu tükürüğü ayıramıyor işim var bu adamla :KK51:

ya neden su gibi kusuyordur acaba bilgisi olan varmı
sanki çok su içmişte onu çıkarıyor gibi
korkuyorum mide özsuyunu çıkarmasından

Ay cok guldum ya agzindan isedi:)) arada kusar oyle bisey olmaz korkma

günaydın kızlar
benim kız emdikten sonra yarım saat içinde 4 defa su gibi kustu
eşim tükürdü diyor yok ağzından işedi saçmalama kusuyor çocuk dedim
daha kusmuğu tükürüğü ayıramıyor işim var bu adamla :KK51:

ya neden su gibi kusuyordur acaba bilgisi olan varmı
sanki çok su içmişte onu çıkarıyor gibi
korkuyorum mide özsuyunu çıkarmasından
Yorumlarina bayiliyorum ginlerdir sayfalar o kadar hizli ilerliyir ki yorum yaznays zaman bulamiyirum ama senin yorumlari ariyorum resmen benim kiz da dun aksam cildirmis gibi emip kustu emip kusttu peynirli degil bildigin ictigin sutu kustu derdini anlayamiyorum 24 gunluk olduk acaba buyume atagimi yasiyoruz erken mi anlamadim..

Bu sefer uyumayi basarcaz inanmak istiyorum buna noluuur yarabbm. ablayi okula postaladim. uc gun dayanabldk birbrmze anca. ilgilnemiyom evde cocukla daha dislanms kaliyor. surekli beni bebeyle gordukce hirslncak cocuk. Sıkılıyor da okul diyip duruyordu canima minnet dedim yolladm hevesle gitti şükür. ins duzelir okul sayesinde. Simdi küçük cadı uyursa artik birazcik uyumak tek hayalim butun gece uyumadm ya dalamiyo biturlu almiyo da emzigi eziyet olsun maksat oyy geberdm yeminle;(
sanslisin buyuk okula gittigi icin. Beninki kucuk daha.

Normal dogum dikisli de olsa ayri birsey. Icimde ukte kaldi gokceye dogunca sarilamadim anestezi uzmanu uyan bebegini goreceksib dedi istemiyorm bebek fln dedim :(
Oglumda her ani her dakikayi hatirliyorum cok guzeldi. Ben bu dakikalar icin cekerim dikis acisi fln. Bak aglucam simdi

Ay cok guldum ya agzindan isedi:)) arada kusar oyle bisey olmaz korkma

valla bu adamla işim zor 2 çocuk büyütüyorum ben
kendi cahilliğimin arasında birde ona bilimsel açıklamalar yapmak zorunda kalıyorum :))

Yorumlarina bayiliyorum ginlerdir sayfalar o kadar hizli ilerliyir ki yorum yaznays zaman bulamiyirum ama senin yorumlari ariyorum resmen benim kiz da dun aksam cildirmis gibi emip kustu emip kusttu peynirli degil bildigin ictigin sutu kustu derdini anlayamiyorum 24 gunluk olduk acaba buyume atagimi yasiyoruz erken mi anlamadim..

biz 33 günlüğüz büyüme atağıysa geçmesi gerekirdi heralde ama 40 a kadar yolu var
dün ebeye sordum rengi yeşil veya koyu değilse korkma dedi ama gelde korkma toplasam 1 çay bardağı yapacak çıkardığı su
acaba emdiği ilk süt sulu olurmuş onu mu çıkarıyor diye düşünüyorum
kendi kendime 24 saat düşünüyorum kafamda bir sürü senaryo var

ordaki gibi yapmak için mama vermek lazım sanki?anne sutu en fazla 3 saat tutuyo
kitaba gore 16 da besledikten sonra 18 ve 20 de mama yuklemesi yapılıyor..22-23 gibi de uyku ögünü..o mama yuklemeleri yerine emzirmek olur mu bilmiyorum..ben bu kısımda kitaba baglı kalmıyorum..o yuklemeleri yapmıyorum..direk 3 saatte bir uyguluyorum

22 baslama saati cnm

kuzum yaa senin bir programın var anladığım kadarıyla ama ben sık giremediğimden takip edemedim şu bebek bakım yapım onarım beslenme programını yazarmısın bende denemek istiyorum biz gece 11 bucukta 2 bucukta 4 bucukta ve sabah 6 bucukta emiştik azmı çokmu yanlışmı bilemiyorum

kızlar aranızda corasprin kullanan var mı?bi de kan sulandırıcı kullananlar dogumdan hemen sonra bıraktınız mı?
ben igneyi biraktim coraspirine basladim

Simdi bisey sorcam cvp please:KK66:
7bucuk 8 arasi emistik kuzuyla sonra gaz caz zar zor uyudu deeken 40 dk sonra kaka hickirik ikilisne uyandi neyse o isleri hallettk emzigi tiktim israr kiymet agzina ac midir nedr aldi gibi tokken almio asla. Nirmlde istedgi icin yine meme verrdim ben veriom ama sonra yine ayni seyler uyumuyor iste. Saat yakin olunca boyle tekrar besliyonuz mi siz illa iki bucuk uc saati bekliyonuz mu yoksa? Hayr emzigi tuttu gibi ama uyuycak goz yok yiyecek gibi nerdeyse acayip sesler cikariyor belli ki meme derdindeyz yine benm derdmse uykuuu ama böyle vermeym diyemiom da gunah ya kiyamiom napmak lazm dogrysu ne
yok iyi yapmissin vermenekle. hazimsizlik cekiyor sindirilmis sindirilmemis sutler midesinde karisiyor kusuyor daha kotu. Ama bn veriyorum her mikladiginda. Sut artsin diye. 40 indan sonra rutin uygulamaya baslicam simdi sutun bol oldugundan emin olayim dedim

ben igneyi biraktim coraspirine basladim

yok iyi yapmissin vermenekle. hazimsizlik cekiyor sindirilmis sindirilmemis sutler midesinde karisiyor kusuyor daha kotu. Ama bn veriyorum her mikladiginda. Sut artsin diye. 40 indan sonra rutin uygulamaya baslicam simdi sutun bol oldugundan emin olayim dedim

Verdim kiz ben de dayanamadim:))

Ev degilde oda 22 derece bazen soguk gibi olunca kapiyi kapayiyoruz sicak olunca aciyoruz yelek penye battaniyeyi de uyurken uzerine ortuyorum yelegi cikarayim mi en azindan mama verirken uyurken falan gaz cikaracagim zaman yelegi giydiririm yada battaniyeyi atarim uzerine olur mu?
ben yelek işini hiç sevemedim ya annem bisürü biyerlerden örgü yelek falan almıs öylece duruyor..yataktan kalkarken penye battaniyesini atıyorum sırtına yetmez mi acaba

Ya biri bunları yola getirmenin bir yöntemini biliyorsa yazasın.
Bizde sabah girdik birbirimize.
Boşanmaların % 63 ü çocuk doğduktan sonra oluyormuş ve kavga nedeni genelde erkeklerin cocuk bakımına katılmamasıymıs.
Sitem etmeden soylenmeden suclamadan beklentilerini soyle. Kizma tekrar tekrar soyle. Zor anliyorlar hemen sonuc bekleme

Öneriyorum ama kesin budur diyemem canım. Dr lar da braun kullanıyor. Fiyatı 138 di sanırım ebebekte.

Dilimle baskı yapınca ağrıyor canım. Sanırım dişim sallanmaya Başlamış.
o zaman sıkmaktan cnm gece plagını ihmal etme kullan..cene ekleminde agrı var mı peki?

Sabahları daha aktif oluyor. Alması gereken miktarı alsın diye Uğraşıyorum herkesin aklına illa bir acıkma geliyof di mi? Inşallah yetiyordur süt. Benim düşünceme göre tuvaletini sabah yapıyor ve çok ağlıyor ağlayınca da emmek istiyor gibi. O yuzden iki saatte bir istiyor. Bir de ben bir aylık olana kadar birer saat arayla bile ger istediğinde verdim. Şimdi yavaş yavaş rutine alıştırmaya çalışıyorum iki saati bile sor bekliyoruz şimdilik.
bi anda 3 saate cıkmak zor olur cnm yavas yavas acarsın beslenme aralarını 20 dakika yrm saat uzata uzata kolayca alıstırırsın

kitaba gore 16 da besledikten sonra 18 ve 20 de mama yuklemesi yapılıyor..22-23 gibi de uyku ögünü..o mama yuklemeleri yerine emzirmek olur mu bilmiyorum..ben bu kısımda kitaba baglı kalmıyorum..o yuklemeleri yapmıyorum..direk 3 saatte bir uyguluyorum
Bebis 3 saat nadil dayaniyor benim kiz gunduz 2 saatte bir uyaniyor sabahlari uyumuyor 2 saat zor dayaniyor 2 bucuk saat bile durduramiyorum doymuyor mu acaba dicem 24 gunluguz tam 1 kilo aldik tuvaleti de normal

Bebegin en sevmedigim yani gaz cikarmak ilkinde de sevmezdm bunda da sevmiom. Kız mi cikaramio ben mi brceremiom bilemedim fena cuvalladgmz nokta o kesin:KK43:
al benden de o kdr..bi gelio 2 patpat da cıkarıyor bi gelio vur vur cıkmıyor..sanırım kendi cabasıyla cıkarabiliyorsa cıkarıyor yavrucuk bnm pek katkım olmuyr

Back
X