• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Amaan bidaha bugunler gelmicek istedikce vericem ilkinde emzremedm simdi kuraldi rutindi kasamam kendimi hic

Ah kuzum.kirk ucurmaya avm mi gitceksin arkadasna falan git kahve ic kv ne tasiyon yaninda kafan dagilir en azindan moral olur sana da

Ne cok biliyor herkes yarabbim

Ben hem sivazliyorum hem pitpit hafiften vuruyorum ama yine ciimiyor mubarek:KK43: canim gosteren olmasna gerek yok bize de kimse gostrmedi ki icgudusel olarak biraz da okuyarak arastrarak ogrendik deneye yanila dogrusunu bulduk sen de bulucaksn yeterki rahatla artk. Yaptigin herseyi fazla sorguluyirsun hep tedrginlik icindesin korkmabak bi ayi devrdiniz bebegne zarar vercek halin yok boyle her adimda evham telasla kendini yipratmk esas zarar ilerde daha fazla guce ihtiyacimiz olcak:KK66:

Poff kayinvalideli ekstra gunler hee sinir bozucu cidden bol sabir diliyorum

Sağol canım. Yalnız çok iyiydik ama çağırmış işte eşim. Yardımcıyı getirecek diye tamam demiştim o da haftaya gelicekmiş. Evle de ilgilenemedim bir nevresimleri yıkadım o kadar.

Sınav zamanı gelicem inşallah. S Sond yola emek i de alıp gezeriz.
Sınav ne zaman.? Aynı zamanda mı yine.
Bende diyorum.simdiden tatil rezervasyonu mu yaptırsam acaba. Şimdiden ayarlarsam işleride ona göre ayarlarım yoksa iş bitmez biz bir yere Gidemeyiz.
Biz evlensiğimizden beri hiç tatile gitmedik.
İki üç yıldır yunanistana eşimin köyüne gidelim birde gezelim dedik ama gidemedik.

ya sonra cok üzüldüm ama o an sinirim boşaldı heralde..yazık sabah kalktı kahvaltı hazırladı gec gitti işe..gerçi ben gitmemesini beklerdim ama eczaneden aradılar..hangi bi yere yetişeyim ben diye soylene soylene gitti :)))

Bizimki yurt dışında günde bir yada iki kez anca Konuşuyoruz çok toplantısı oluyormuş.

Sarisin evet ameliyat fayda ediyor illa ki istah biraz farketti sukur kilo almiyordu ameliyat sonrasi toparladi sukur

Takılıyorum kuzum ya gozun kalmaz tabi hepimiz ayni moddayiz zaten:KK66: ped yerine naptin peki beni de rahatsz ediyor normlde tampon kullanrdim ben smdi onu da kullanamayz herhalde:KK43:

Insana en cok o koyuyor dimi yorgun uykusuzsun ve onlar dinlenip uyuyor ısırasım geliyor o an:KK53:

Kiyafetleri hep zarf yaka mi aldin acaba onlar aciliyor sünuyor cunku icten uzun kollu citcitlii zibinlar var omzundan citliyon onlardan alip icine giydreblrsn

Canim yatagin yonunu ya da yattgin yonu degis benm de ilk yattgim yataktan kalkisim mecbur dikislerin oldugu taraftandi zorlamaya gelmiyor dikkat et

Canim ya uzulme nolur en azindan o duyguyu da yasadin biliyorsun bunda gercekten olmycagini biliyordun son anda mecburi oldun sezeryani neticede bu da takdir evlat herturlu guzel:KK66:
Tampon yasak kullanma Sakın benim kanamam kesildi sadece akıntı var Gazlı beze pamuk sarıp koyuyorum daha yumuşak oluyo

Onca yazının içinde 3 yıl kafama takıldı
Çok uzun zaman. Anlaşılan bunun çaresi yok en iyisi ben kızımı biraz büyüteyim ve onunla eğlenmeye bakayım. Sanırım yalnızım bu yolda,
güçlü olmak gerek ama o nasıl olacak bilmiyorum.

Ama ben yaygin ornek grubunda degilimki bizim sıkıntılar cok ust seviyedeydi ben anne olarak bedenen manen çok yıpranmıstim. Düşünsene ne emiyor ne biberon alıyor devamli kusan bi beben var karin agrsindan kivraniyor sabaha kadar uyumuyor. Elinde biberon her dakka hazır askersin bi umut yedreblr miyim diye bi saatte 40cc yedriyorsun aninda kusuyor falan. Bunun dr dr gezip dunya para dokup care bulunmamasi bi de ustune senle alay edilmesini koy oyle dusun ruh halimi;( evde devamli aglayan catesz bi kadin sorunlari bitmeyen bi bebek hayal kirikliklari yorgun evdeki sorumlrdan kacmya calisan bunalim bi adam..uc yil surmesi bize has bi durumdu kaldi ki bidaha cocuk mu tovbe diyorduk biz:) bizi baz alma yani kuzum uc ornegiz biz

sütünü komple sağacaksın sonra biberonda karıştıracaksınki suyu yağı karışsın sonrada biberonla veya kaşıkla içireceksin canım
bunu yapan kişinin su gibi kusma sorunu ortadan kalkmış ve bebeği daha güzel doymuş söylediğine göre

lcw yokki burada :KK43:

yelek giydirdim bende bir defa örmeydi alerji yaptı bidaha giydirmedim zaten 2 tane penye yelek var ikiside v yaka

ben yarı kırkında kv ye gittim 10 dk oturdum kalktım ablama gideceğim deyip
sende git ona o hazırlansın çıkın dışarı
insana bebeğiyle dışarı çıkmak çok iyi geliyor

tamam bende deneyeyim bunu sağol canım

ben almadımki hediye gelenlerin hepsi öyle
ama altına zıbınlarımız var uzun kollu onlarında yakaları açık kalıyor omuzdan çıtçıtlı olmalarına rağmen
sanırım benim kız daha minik geliyor

omuzdan çıtçıtlı badilerimiz var ama onlardada aynı sorun var demek sorun bizde
Internetten al

Sınav ne zaman.? Aynı zamanda mı yine.
Bende diyorum.simdiden tatil rezervasyonu mu yaptırsam acaba. Şimdiden ayarlarsam işleride ona göre ayarlarım yoksa iş bitmez biz bir yere Gidemeyiz.
Biz evlensiğimizden beri hiç tatile gitmedik.
İki üç yıldır yunanistana eşimin köyüne gidelim birde gezelim dedik ama gidemedik.

Nisanda Başvurucam aynı zamana gelir sanırım canım Ekim sonu falan. Ben de Çeşme ye gitmek istiyırum. Gecen yıl gittik bebişte kalp Hızı yavaş diye Dr a falan gitmiştik izmirde. O yüzden tatilden pek bişey anlamamıştık. İnşallah bu yıl yine gideriz bebişi denize sokarız.çeşmeden feribotla Yunanistana geçirebiliyor. Isterseniz siz de gelin. Arada gider gezersiniz.

pıhtılaşma var düşüklerden sonra ögrendik. doğum sonrasını pek umursamadı dr.lar.
normalde de ara ara cosarpin kullanıyorum kafama göre. özellikle hamilelik düşündüğümğzde
iğneyi doğumdan sonra hiç yapmadım bitmişti dr yazmadı. bir haftalık kontrolde coraspin dedi
Evet dogum sonrasi onemsemiyolar pek ama cok onemli sulu bi kan bi anda degisiyo iste.Allah korusun cocuklarimizi ve bizi.beni yine bi telas sardi:(bebege gecer diye korkuyorum valla Allah korusun

ben yelek işini hiç sevemedim ya annem bisürü biyerlerden örgü yelek falan almıs öylece duruyor..yataktan kalkarken penye battaniyesini atıyorum sırtına yetmez mi acaba
Ormeler cok kalin bende penye yelek giydiriyorum bide ince battaniye atiyorum ama kalkarken yada yatarken giydirsem mi cikarsam mi bilemedim bide yun yelekler mamadan kuamuktan islaninca sertlesiyo bebegin cenesini kizartiyo

Nisanda Başvurucam aynı zamana gelir sanırım canım Ekim sonu falan. Ben de Çeşme ye gitmek istiyırum. Gecen yıl gittik bebişte kalp Hızı yavaş diye Dr a falan gitmiştik izmirde. O yüzden tatilden pek bişey anlamamıştık. İnşallah bu yıl yine gideriz bebişi denize sokarız.çeşmeden feribotla Yunanistana geçirebiliyor. Isterseniz siz de gelin. Arada gider gezersiniz.
Valla süper olur zaten akdenize falan gitmek istemiyorum.
İzmirde hep akraba onlara söylememk gerek

Çok sorguluyorum di mi yaw. Ne yapayım herşeyi doğru yapmak istiyorum.

Ama bu mumkun degil ki canim insaniz kusursuz olamayiz herseyi dogru yapcam telasina dusersen yapabldklerni de sasrirsin o yuzden gevse sal biraz sana da gunah

atlet ya da sutyenine cengelli igne tak cnm..hangisini emzireceğini ayır etmek için..ya da emzirme koltugunun üstüne bişi koy..sagı emzireceğin zmn battaniye sagda olsun solu emzireceğin zmn solda..ya da ben emzirme atletinin cıtcıtını kapatmıyorum emzirdiğim memenin :))

Igne batar uyku sersemi bebise diye takmadimm blki kurdele baglyablrm unutmazsam onu da:))

Peki sütün yağlı kısmı on dakikadsn sonra gelir diyor bazı yerlerde. Beş dakika verince yağlı kısım ne oluyor?

Kuzum seneler evvel ne yagli sutu bilen ne de sorgulayan vardi memeyi sokup bebenin agzina emzriolardi anneler bidolu da nesil saglikla büyüdü oyle herseye bilimsel bi açıklama bulma boşver içgüdüsel davran sezgilerne güven;)

Tampon yasak kullanma Sakın benim kanamam kesildi sadece akıntı var Gazlı beze pamuk sarıp koyuyorum daha yumuşak oluyo

Zaten kullanamam ki tirsarim:)) gazlı bezi deniyim bari az gibi benm de kanamm

Ben de Marmarise gitmenin hayaliyle yanıyorum Datçanin sakin koylarinda kizcelermle huzur icinde keyif yapmak hayalim

Kırk uçurmaya illa eve mi gitmek gerekiyor ben kızı arabaya koyup gezsem olmaz mı sevgi yolu evimin dibi hem alışveriş Yaparım :-) :-) amaç başka

Ben gaz cikarmayi bu sekilde yapiyorum direk sirtina vurunca olmuyo hast hemsire yuzustu kolunun uzerine koyup pat pat sert sekilde vurmustu ama ona cesaret edemiyorum...

Eklentiler

• 2015-03-11 12.31.29.webp
    2015-03-11 12.31.29.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 100
Ama ben yaygin ornek grubunda degilimki bizim sıkıntılar cok ust seviyedeydi ben anne olarak bedenen manen çok yıpranmıstim. Düşünsene ne emiyor ne biberon alıyor devamli kusan bi beben var karin agrsindan kivraniyor sabaha kadar uyumuyor. Elinde biberon her dakka hazır askersin bi umut yedreblr miyim diye bi saatte 40cc yedriyorsun aninda kusuyor falan. Bunun dr dr gezip dunya para dokup care bulunmamasi bi de ustune senle alay edilmesini koy oyle dusun ruh halimi;( evde devamli aglayan catesz bi kadin sorunlari bitmeyen bi bebek hayal kirikliklari yorgun evdeki sorumlrdan kacmya calisan bunalim bi adam..uc yil surmesi bize has bi durumdu kaldi ki bidaha cocuk mu tovbe diyorduk biz:) bizi baz alma yani kuzum uc ornegiz biz
Seni çok iyi anlıyorum. Biz şimdi mık dese üzülüyoruz birde emmese hep ağlasa ne yapardım bilmiyorum.
Allah gmstermesin.

Back
X