2015 Şubat Anneleri

Kizl
ne istedigini biliyor illa mee diyor uykuys dalmak icin de. Emzik yapmasin diye memeyi cikarinca yarim saat kim gezdrcek kucakta

direk atiyor. Israr edersem sinirleniyor goz yasi dokerek agliyor
o zaman ben umutlanabilirmiyimmm alicak emzigi diye
aliyor aslindada ama benim oteki çocuklar cork cork emerdi bu nazlaniyor hiç hevesi yok

Ne kadar ya al sıvazlıyor Sırtını. Ben çok bastırıp çok hızlı yapıyorum sanırım ah canım yavrum yaw annecik bunda da yanlış yapmış. Bir de Ayşe Öner çıplak elle bebişin çıplak Vücuduna masaj yapıyor ya benim ellerim buz gibi bebişe dokunursam olmayan gaz bile olur bunu nasıl yapıcam acaba.
dr benim oglani muyane ederken elini havluya falan suruyordu isitmak için sende bi yerlere sur iste :)
bide ben gaz çikarinca kucagima yatirir pozisyona getirip sonra tekrar bakiyorum varmi diye, yoksa ikinci gaz çikmiyor gibime geliyor yatma pozisyonuna getirmeden

Hava ısınıp da dışarı çıktığımjz zaman.sen o aldığın astronot tulumu giydiriyor musun

Gecen Dr a giderken giydireyim dedim büyük geldi. Giydirmedim bakalım Ankara'da nisanda bile giyilebilir sonrasında giyilmez herhalde.

dr benim oglani muyane ederken elini havluya falan suruyordu isitmak için sende bi yerlere sur iste :)
bide ben gaz çikarinca kucagima yatirir pozisyona getirip sonra tekrar bakiyorum varmi diye, yoksa ikinci gaz çikmiyor gibime geliyor yatma pozisyonuna getirmeden

Ben de onu keşfetmiştim bak. Yatırıp alınca tekrar gaz çıkarabiliyor. Elimi Isıtma olayı iyiymiş de bebisi nerede çıplak soyucam ben. Sanki odalar soğuk gibi geliyor. 24 derece

ne istedigini biliyor illa mee diyor uykuys dalmak icin de. Emzik yapmasin diye memeyi cikarinca yarim saat kim gezdrcek kucakta

direk atiyor. Israr edersem sinirleniyor goz yasi dokerek agliyor

Gerçekten Gözyaşları var mı? O kadar mı üzülüyorlar. Fizyolojik serum sıkınca Gözyaşı yaptı sanmıştım.

Bir de hava bugun çok kasvetli. Zaten küçücük şeylerden etkileniyoruz. Kırk gün de geçti bu lohusalık ne zaman bitecek.
bana herkes 40.ı çıkınca herşey daha güzel olacak diyor bu bir YALAN mı :)

iyi öğlenler şubat anaları :p
günaydın yazsam abest olacak şimdi
benim boncuk bugün uykuya dalamıyor yaa
aslında hiç dalamıyor ama bugün bi garip oldu

Kitapta sabah uykusuna kundak yapın diyor. Ben rahatça yatsın diye kollarını serbest bırakıyordum. Kollarını Kafasına çarpıp uyandırıyor.

Ben de onu keşfetmiştim bak. Yatırıp alınca tekrar gaz çıkarabiliyor. Elimi Isıtma olayı iyiymiş de bebisi nerede çıplak soyucam ben. Sanki odalar soğuk gibi geliyor. 24 derece
senin ev firin gibiymis :)
benim ev 21.5 derce :))

Bir de hava bugun çok kasvetli. Zaten küçücük şeylerden etkileniyoruz. Kırk gün de geçti bu lohusalık ne zaman bitecek.
benim lohusalık 40 gunden sonra basladı valla:KK43: ya bebeğimi bir daha emziremezsem diye durup durup aglıyorum...ev halkının cıldırtması da cabası

Çıplak soyuyor musun peki? Ben niye bu kadar üşütücem diye korkuyorum ki. Ilk günlerde annemin sözlerini yaptığı travmalar mı böyle düşündürtüuor acaba.
ben iç zıbın üstüne bir kıyafet giydiriyorum ama ince bir battaniyesi var hep ona sarılı duruyor çıplak olunca telaş oluyorum masaj felan yapamam ben banyodan sonra zeytinyağı sürüyorum ( daha 2 kere yaptım ) ama aklım çıkıyor üşüyecek diye altını açıncada zeytinyağı sürüyorum (günde bir kere yapmaya çalışıyorum ) bugün sabahki kakası yeşildi üşüttüm mü çocuğu diye telaş oldum ama nette normal yazıyordu.

benim lohusalık 40 gunden sonra basladı valla:KK43: ya bebeğimi bir daha emziremezsem diye durup durup aglıyorum...ev halkının cıldırtması da cabası
ev halkı yüzündendir ikinci hafta teyzemle annem geldiler Sıla ağlıyor sadece memede susuyordu bütün gün emdi teyzem çocuk doymuyor mama mı versek felan demeye başladı ben zaten normal doğum yapamadım depresyonundayım kimseye de birşey diyemiyordum eyvah kızımı emziremeyeceğim sütüm az telaşına düştüm bütün gece ağladım bu seferde bebek ağlıyor diye ağlanmaz diye teselli etmeye başladılar.. teyzemle annem benim canım ama hala telefonda sakın ağlama diyorlar güler misin ağlar mısın

Ne kadar ya al sıvazlıyor Sırtını. Ben çok bastırıp çok hızlı yapıyorum sanırım ah canım yavrum yaw annecik bunda da yanlış yapmış. Bir de Ayşe Öner çıplak elle bebişin çıplak Vücuduna masaj yapıyor ya benim ellerim buz gibi bebişe dokunursam olmayan gaz bile olur bunu nasıl yapıcam acaba.
öncesinde ellerini sıcak suyla yıkasan?

ev halkı yüzündendir ikinci hafta teyzemle annem geldiler Sıla ağlıyor sadece memede susuyordu bütün gün emdi teyzem çocuk doymuyor mama mı versek felan demeye başladı ben zaten normal doğum yapamadım depresyonundayım kimseye de birşey diyemiyordum eyvah kızımı emziremeyeceğim sütüm az telaşına düştüm bütün gece ağladım bu seferde bebek ağlıyor diye ağlanmaz diye teselli etmeye başladılar.. teyzemle annem benim canım ama hala telefonda sakın ağlama diyorlar güler misin ağlar mısın
valla cocuk mık dese usuttun sen sırtını sıcak tutmuyosun bılmem ne.cocuk aglıyo durmuyo bıde mılletı sustur

Gerçekten Gözyaşları var mı? O kadar mı üzülüyorlar. Fizyolojik serum sıkınca Gözyaşı yaptı sanmıştım.
burnunu cektin bnyodan sonra agladi sinirlendi gozyasi doktu yarim saat icini cekti meme verdim kizginligi zor gecti.
Ogluma tamam oglum deyip kucagima alinca susardi bebekkeb icini cektigini gormedim hic. Kiz bana cekmis inatci.
Kisacasi her bebek farkli. Ama sen bebek agladiginda uzulme nornal birsey bu. Iletisim sekli.
Ayrica bebek usumez bizim evlerde. 20 derecenin ustunde ve ani sicaklik farki yok. Usumesi imkansiz. Annemi dinlemedim ben bu defa. Penye sargisini bile almiyorum kucakta gezdirirken agir oluyor dolaniyor. Cocuk usumekten degil mikroptan hastalaniyor baska cocuklardan geciyor ben bunu tecrube ettim

Back
X