2015 Şubat Anneleri

Kizlar benim oglan emzigi agzinda tutma suesinibuzatmaya basladi.gittikce daha cok alisurmiiiki.almayan bebisler napiyor direk atiyormu?hic ugrasmiyolarmi

Benimkisi almıyor üstüne üstlük kusuyor. Beni emzik yerine kullanıyor o da her emdiginde sut de geldiği için bu sefer de fazlalık sütü kusuyor.sonra bu sefer acıkıyor yine etmiyor.kısır döngüde gibiyiz.kaka da sürekli cırt cırt yapıyor altı pisik oldu bu yüzden.

Uyumuyor bnmki de uyumuyor. Emzik niyetine kullanıyor beni emdigi de yok öyle durup iki fırt çekiyor kokluyor. Bitmeyen gaz seansı da cabası bir de sinirli ki allah yarabbim pavarotti kesiliyor bi anda bit kadar boyuyla cadiii
Bizimki gitmeden once sevmeye cakşsti ama zillini zambırı tuttu sevdirmedi, 30 cm boyun var turlu turlu huyun var diyerek gitti adam

Son gelişmelerden haberim yok yoğun bakıma mi almışlar.. Artik haberlere bakmak istemiyorum hic iyi şeyler duymuyorum inanın çok üzülüyorum çocuklarımızı Nasil bir gelecek bekliyor..
Benim imkanım olsa alıp kızımı dağa çıkıcam. G.hanenin yaylalarına

Ne kadar ya al sıvazlıyor Sırtını. Ben çok bastırıp çok hızlı yapıyorum sanırım ah canım yavrum yaw annecik bunda da yanlış yapmış. Bir de Ayşe Öner çıplak elle bebişin çıplak Vücuduna masaj yapıyor ya benim ellerim buz gibi bebişe dokunursam olmayan gaz bile olur bunu nasıl yapıcam acaba.
Ben çıplak yapmıyorum cnm daha doğrusu annem Yaptirmadi :))) özellikle bacak hareketleri var ya onları bezini açıp yaptırıyorum pit pit çıkarıyor :)

Arkadaşlar şu kare olan maya. Yaş maya mı deniyor
ile hamur poğaça bilen var mı?
Evde ekmek yok ve alacak insanda yok. Yiyecek lokma yemek yok.patates makarna olsa razıyım ama sıfır.
2 brdk ilik sut 2yum(sarisini ayir 1 tanesinin)1 subardak siviyag 1pk maya(bu karsimda erit) 1 tk tuz 1 yk seker varsa 1 cay kasigi mahlep aldigi kadar un(yumusak parlak bi hamur oluyo)siviyagi azcik eksik koyup biraz margarin de konulabilir yogur bi guzel poseti kapat mayalansin 175 derecese isitip 20 25 dk ustune azcik siviyag ile ayirdigin yum sarisini sur

Lohusalık, dgum yapan kadının paso yatıp etrafında insanların fır dönmesidir bence. Ben lohusa olduğuma inanmıyorum. Doğum yaptım hayat devam ediyor modundayım. Ya da delirdim bilemiyorum :confused::confused:
Bebekli hayata alisma sureci olarak dedim ben. Cocuklu ama normal bir insan olmustum 6 aydan sonra. Simdi sutlu kusmuklu kaka kokulu degisik bir canli turuyuz sabki

Benimkisi almıyor üstüne üstlük kusuyor. Beni emzik yerine kullanıyor o da her emdiginde sut de geldiği için bu sefer de fazlalık sütü kusuyor.sonra bu sefer acıkıyor yine etmiyor.kısır döngüde gibiyiz.kaka da sürekli cırt cırt yapıyor altı pisik oldu bu yüzden.
Uc aymış bu zorluklar sonra duzluge cikacakmisiz, beoanthol al pişik için birebir. Ben de bir sakinlik bi dinginlik sanirim delirdim en sonunda

Kızlar benim gibi kırkı çıkıp da kanaması suren var mi.kanamam çok azalmıştı hatta akıntı şeklindeydi artik günlük ped kullaniyordum hatta 38. Günde bi kanamam başladı önce adet oldum sandım sağlık ocağına gittim ebelere söyledim kirk sonu kanaması filan dediler adet gibi olurmuş tamam dedim ama fazlalasmaya başladı hele bugün bir saatte ped değiştirmek zorunda kaldım hala da aktif olarak devam ediyor yatsam bile yaptığım yerden kanamam oluyor afedersiniz çiş kaciriyorum sanki o kadar da çok geliyor yasayan var mi ne yapmalı?

Gerçekten Gözyaşları var mı? O kadar mı üzülüyorlar. Fizyolojik serum sıkınca Gözyaşı yaptı sanmıştım.
Daha yok gözyaşları heralde ya ben ilerde oluşur diye okumuştum gözyaşı döktüğü an bittiğim andır zaten..hiç dayanamam gözyaşı döken birini görmeye..hele bu eylül olursa :((

Lohusalık, dgum yapan kadının paso yatıp etrafında insanların fır dönmesidir bence. Ben lohusa olduğuma inanmıyorum. Doğum yaptım hayat devam ediyor modundayım. Ya da delirdim bilemiyorum :confused::confused:
benim etrafimda donenler var ama ben naz cekiyorum orta yol buluyorum cok sey bekliyorum:)

Kızlar benim gibi kırkı çıkıp da kanaması suren var mi.kanamam çok azalmıştı hatta akıntı şeklindeydi artik günlük ped kullaniyordum hatta 38. Günde bi kanamam başladı önce adet oldum sandım sağlık ocağına gittim ebelere söyledim kirk sonu kanaması filan dediler adet gibi olurmuş tamam dedim ama fazlalasmaya başladı hele bugün bir saatte ped değiştirmek zorunda kaldım hala da aktif olarak devam ediyor yatsam bile yaptığım yerden kanamam oluyor afedersiniz çiş kaciriyorum sanki o kadar da çok geliyor yasayan var mi ne yapmalı?
Dr.unu aradin mi? Belki ilac verir

Daha yok gözyaşları heralde ya ben ilerde oluşur diye okumuştum gözyaşı döktüğü an bittiğim andır zaten..hiç dayanamam gözyaşı döken birini görmeye..hele bu eylül olursa :KK43:(
Dun gece benm oglum bildigin doktu yanaklari bile islandi ama bi yarim saat fln agladi

Uc aymış bu zorluklar sonra duzluge cikacakmisiz, beoanthol al pişik için birebir. Ben de bir sakinlik bi dinginlik sanirim delirdim en sonunda

Pisik hadi geçer de,kusma olayı ablasinda 9 ay sürmüştü maalesef. Diğer çocuklarım zaten emzik almamıştı çok zorluk çekmiştim simdi alistirayim kızımı dedim ama maalesef alismadi.bazıları bebek 3 aylıkken verin emziği diyor ama o saatten sonra alacağını sanmıyorum.

Memenin tadini zevkini hicbisi vermiyor donra da gelsin kusmuklar
Ay sorma bu kdar akillilik olur mu ya anliyo da tukuruo aninda emzigi. Mesela bayagi duruyo mememde doyuyo anliyorum uyuyo sonra. Memeyi cekiyorum agzindan gazini cikarirken uyaniyo sonra yatiriyorum uyaniyo ve tekrar meme istiyo illa orda uyucak. Gazini cikarmadan da yatiramiyorum :(

Iste bu durumda emzige alissaydi bana rahatlikti ama aliscak insallah :(

Back
X