o zaman ben umutlanabilirmiyimmm alicak emzigi diyene istedigini biliyor illa mee diyor uykuys dalmak icin de. Emzik yapmasin diye memeyi cikarinca yarim saat kim gezdrcek kucakta
direk atiyor. Israr edersem sinirleniyor goz yasi dokerek agliyor
dr benim oglani muyane ederken elini havluya falan suruyordu isitmak için sende bi yerlere sur iste :)Ne kadar ya al sıvazlıyor Sırtını. Ben çok bastırıp çok hızlı yapıyorum sanırım ah canım yavrum yaw annecik bunda da yanlış yapmış. Bir de Ayşe Öner çıplak elle bebişin çıplak Vücuduna masaj yapıyor ya benim ellerim buz gibi bebişe dokunursam olmayan gaz bile olur bunu nasıl yapıcam acaba.
Hava ısınıp da dışarı çıktığımjz zaman.sen o aldığın astronot tulumu giydiriyor musun
dr benim oglani muyane ederken elini havluya falan suruyordu isitmak için sende bi yerlere sur iste :)
bide ben gaz çikarinca kucagima yatirir pozisyona getirip sonra tekrar bakiyorum varmi diye, yoksa ikinci gaz çikmiyor gibime geliyor yatma pozisyonuna getirmeden
ne istedigini biliyor illa mee diyor uykuys dalmak icin de. Emzik yapmasin diye memeyi cikarinca yarim saat kim gezdrcek kucakta
direk atiyor. Israr edersem sinirleniyor goz yasi dokerek agliyor
bana herkes 40.ı çıkınca herşey daha güzel olacak diyor bu bir YALAN mı :)Bir de hava bugun çok kasvetli. Zaten küçücük şeylerden etkileniyoruz. Kırk gün de geçti bu lohusalık ne zaman bitecek.
iyi öğlenler şubat anaları
günaydın yazsam abest olacak şimdi
benim boncuk bugün uykuya dalamıyor yaa
aslında hiç dalamıyor ama bugün bi garip oldu
bana herkes 40.ı çıkınca herşey daha güzel olacak diyor bu bir YALAN mı :)
senin ev firin gibiymis :)Ben de onu keşfetmiştim bak. Yatırıp alınca tekrar gaz çıkarabiliyor. Elimi Isıtma olayı iyiymiş de bebisi nerede çıplak soyucam ben. Sanki odalar soğuk gibi geliyor. 24 derece
senin ev firin gibiymis :)
benim ev 21.5 derce :))
benim lohusalık 40 gunden sonra basladı vallaBir de hava bugun çok kasvetli. Zaten küçücük şeylerden etkileniyoruz. Kırk gün de geçti bu lohusalık ne zaman bitecek.
evet onlar sebebi ile oluyoruz boyleÇıplak soyuyor musun peki? Ben niye bu kadar üşütücem diye korkuyorum ki. Ilk günlerde annemin sözlerini yaptığı travmalar mı böyle düşündürtüuor acaba.
ben iç zıbın üstüne bir kıyafet giydiriyorum ama ince bir battaniyesi var hep ona sarılı duruyor çıplak olunca telaş oluyorum masaj felan yapamam ben banyodan sonra zeytinyağı sürüyorum ( daha 2 kere yaptım ) ama aklım çıkıyor üşüyecek diye altını açıncada zeytinyağı sürüyorum (günde bir kere yapmaya çalışıyorum ) bugün sabahki kakası yeşildi üşüttüm mü çocuğu diye telaş oldum ama nette normal yazıyordu.Çıplak soyuyor musun peki? Ben niye bu kadar üşütücem diye korkuyorum ki. Ilk günlerde annemin sözlerini yaptığı travmalar mı böyle düşündürtüuor acaba.
ev halkı yüzündendir ikinci hafta teyzemle annem geldiler Sıla ağlıyor sadece memede susuyordu bütün gün emdi teyzem çocuk doymuyor mama mı versek felan demeye başladı ben zaten normal doğum yapamadım depresyonundayım kimseye de birşey diyemiyordum eyvah kızımı emziremeyeceğim sütüm az telaşına düştüm bütün gece ağladım bu seferde bebek ağlıyor diye ağlanmaz diye teselli etmeye başladılar.. teyzemle annem benim canım ama hala telefonda sakın ağlama diyorlar güler misin ağlar mısınbenim lohusalık 40 gunden sonra basladı vallaya bebeğimi bir daha emziremezsem diye durup durup aglıyorum...ev halkının cıldırtması da cabası
öncesinde ellerini sıcak suyla yıkasan?Ne kadar ya al sıvazlıyor Sırtını. Ben çok bastırıp çok hızlı yapıyorum sanırım ah canım yavrum yaw annecik bunda da yanlış yapmış. Bir de Ayşe Öner çıplak elle bebişin çıplak Vücuduna masaj yapıyor ya benim ellerim buz gibi bebişe dokunursam olmayan gaz bile olur bunu nasıl yapıcam acaba.
valla cocuk mık dese usuttun sen sırtını sıcak tutmuyosun bılmem ne.cocuk aglıyo durmuyo bıde mılletı susturev halkı yüzündendir ikinci hafta teyzemle annem geldiler Sıla ağlıyor sadece memede susuyordu bütün gün emdi teyzem çocuk doymuyor mama mı versek felan demeye başladı ben zaten normal doğum yapamadım depresyonundayım kimseye de birşey diyemiyordum eyvah kızımı emziremeyeceğim sütüm az telaşına düştüm bütün gece ağladım bu seferde bebek ağlıyor diye ağlanmaz diye teselli etmeye başladılar.. teyzemle annem benim canım ama hala telefonda sakın ağlama diyorlar güler misin ağlar mısın
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbana herkes 40.ı çıkınca herşey daha güzel olacak diyor bu bir YALAN mı :)
burnunu cektin bnyodan sonra agladi sinirlendi gozyasi doktu yarim saat icini cekti meme verdim kizginligi zor gecti.Gerçekten Gözyaşları var mı? O kadar mı üzülüyorlar. Fizyolojik serum sıkınca Gözyaşı yaptı sanmıştım.
Bence lohusalik 2-6 ay arasi suruyor.yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?