niye böyle bir kanıya vardı annenAnnemle kavga ettik, sütüm yetmiyormuş, doyurucu değilmiş. Mamasını ver o zaman dedim, bir saattir odadayim konusmuyorum. Lohusa mıyım değil miyim belli değil içine etti, tüm sinirlerim harap. Demiyor ki ben kendi kizima bakmadim ki o kizina bakabilsin.
niye böyle bir kanıya vardı annen
Valla ben emdikten sonra Sagip veriyorum bi 40 cc falan Alıyor hadi 10-15 alsa neyse dicem de 40 alması demek Onu vermesem erken uyanacak demekEmdikten sonra sağıp mı veriyoruz? Belki bizde de boşaltamama sorunu vardır. Göğüslerim büyüktü zaten şimdi Çek babam çek yoruluyordur belki.
Biz de dun ilk tartildigindaki kiyafetlerle goturduk, tabi her yanı kusmuk dolu. Tam rezalettipahalı tabi yaa bebek arabasını daha ucuza almıştık hayatta o parayı vermem ben ona
lüxde gözüm yok çingene salıncağı bile kurarım duracağını bilsem
bilmiyorumki ya
ama sağlık ocağında kıyafetleriyle tarttılar
hoş gele gele 350 gram gelecek değil kıyafetleri en fazla olsun 50 gramdır çünkü pijamaları vardı üzerinde sağlık ocağı yakın ve arabayla gideceğimiz için kalın giydirmedim kundağına koydum götürdüm
ebe aynı kıyafetlerle gelin haftayada dedi
bakalım belli olur fark
Gereksiz pahalı ya, dediğin gibi alınır elde kalır sonraeşim akşam 4moms mamarroo alalım dedi delimisin o parayı hayatta vermem dedim
arkadaşları almış 4 moms memnunlarmış
bizim bebe atarlı bilmiyormusun herşeyi beğenmiyor dedim
daha ucuzları var onlardan almayı düşündüm şimdi
bide kullanmazsa boşa almış oluruz
yarı fiyatına var başka markalarda
Teşekkür ederim cnm darısı başıniza inşallah..ılk defa 4 kapı araba kullancam kocaman geldi bi anda :)Gozunaydin canım.bi de biz degistirebilseydik çok güzel olacaktı.sigamiyoruz arabaya.
Çocuk ağlıyormuş açmışniye böyle bir kanıya vardı annen
Bilmiyorumkızlar sangrıa99 kimdi
Ise dondugumde gelin bana yapalım Kızlar dişleri :)Ah bu gebelikler benim de dislerimi bitirdi. Uc azi disim içleri oyulmak suretiyle kırıldı parçalandı yiyebilecegm saglam taraf kalmadi agizda. Uc taneyle herseye yetsmek eminim zordur pskoljinin süper olmasi anormal olurdu valla
Valla ben emdikten sonra Sagip veriyorum bi 40 cc falan Alıyor hadi 10-15 alsa neyse dicem de 40 alması demek Onu vermesem erken uyanacak demek
Bilmiyorum
Bende ondan korkuyorum ya kalabalık Ortamda ağlarsa elim ayağıma dolanir bnmBugun 40mız çıktı. Arabasına atıp parkta gezdireyim dedim. 5. Dakkada zırıl zırıl ağlamaya başladı. Apar topar eve geri dondum. Uyumadı ondan sonra da. Piii ne hayallerim vardı. Arabasına koyup gezmelere gidecektim... Dakka 1 gol 1 oldu
Bebek kitaba uyacak mi?Gelsin de eşim Söyleyeyim sağalım. Bütün gün uyutamadım yine. Baktım kitaba her yaptığım şey hataymış. Evdeki insanlar bir gitse de doğru düzgün büyütebilsem. Ağlamasını duyurmayayım diye Ayağımda sallıyorum yanlış.
Bende çok hareket ederim zayıflarıM dededim ama bir yolunu bulup oturuyorum valla. Ütüyü bile sehpa da yapıyorum oturarakSıkıysa hareket etme. Sabahları kalkiyorum elimde poşet sağdan soldan cop toplu yorum.o bitiyor bu sefer elime çamaşır sepetini ortaya dağılan çamaşırları topluyorum kirliyse kirlilere değilse tekrardan katlayıp koyuyorum yerlerine,benim kizin en büyük hobisi gardırop boşaltmak olduğu için hangi odaya girerse o odada çamaşırlar yerlerde.. En son olarak da oyuncak sepeti alıyorum oyuncakları topluyorum banyoda dahi oyuncak var gel gör ki bu düzen 2 saat kadar filan sürüyor ondan sonra yine dağınık yine daginikkkk
Oğlum ameliyat oldu bu aralar okula gondermiyorum o da bi küçüğüne saldırıyor hep o da sürekli ağlıyor hep beraber fittiriyoruz
Mantıklı geldi ama kitap di miGelsin de eşim Söyleyeyim sağalım. Bütün gün uyutamadım yine. Baktım kitaba her yaptığım şey hataymış. Evdeki insanlar bir gitse de doğru düzgün büyütebilsem. Ağlamasını duyurmayayım diye Ayağımda sallıyorum yanlış.
bende hatırlayamadım şimdi bakEylül99 muş, hiç hatırlamıyorum
Kizlar siz bebisleri nasil giydiriyorsunuz. Ev 25derece. Kizimin anli isilik olmus. Bi de emerken kafasi cok terliyor.ozellikle kafasinin koluma dayanan kismi ter içinde kaliyor .ve orda hemen isilik olusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?