2015 Şubat Anneleri

Annemle kavga ettik, sütüm yetmiyormuş, doyurucu değilmiş. Mamasını ver o zaman dedim, bir saattir odadayim konusmuyorum. Lohusa mıyım değil miyim belli değil içine etti, tüm sinirlerim harap. Demiyor ki ben kendi kizima bakmadim ki o kizina bakabilsin.

niye böyle bir kanıya vardı annen

Emdikten sonra sağıp mı veriyoruz? Belki bizde de boşaltamama sorunu vardır. Göğüslerim büyüktü zaten şimdi Çek babam çek yoruluyordur belki.
Valla ben emdikten sonra Sagip veriyorum bi 40 cc falan Alıyor hadi 10-15 alsa neyse dicem de 40 alması demek Onu vermesem erken uyanacak demek

Biz de dun ilk tartildigindaki kiyafetlerle goturduk, tabi her yanı kusmuk dolu. Tam rezaletti

Gereksiz pahalı ya, dediğin gibi alınır elde kalır sonra

Ah bu gebelikler benim de dislerimi bitirdi. Uc azi disim içleri oyulmak suretiyle kırıldı parçalandı yiyebilecegm saglam taraf kalmadi agizda. Uc taneyle herseye yetsmek eminim zordur pskoljinin süper olmasi anormal olurdu valla
Ise dondugumde gelin bana yapalım Kızlar dişleri :)

Valla ben emdikten sonra Sagip veriyorum bi 40 cc falan Alıyor hadi 10-15 alsa neyse dicem de 40 alması demek Onu vermesem erken uyanacak demek

Gelsin de eşim Söyleyeyim sağalım. Bütün gün uyutamadım yine. Baktım kitaba her yaptığım şey hataymış. Evdeki insanlar bir gitse de doğru düzgün büyütebilsem. Ağlamasını duyurmayayım diye Ayağımda sallıyorum yanlış.

Bende ondan korkuyorum ya kalabalık Ortamda ağlarsa elim ayağıma dolanir bnm

Bebek kitaba uyacak mi?

Bende çok hareket ederim zayıflarıM dededim ama bir yolunu bulup oturuyorum valla. Ütüyü bile sehpa da yapıyorum oturarak

Mantıklı geldi ama kitap di mi

Kizlar siz bebisleri nasil giydiriyorsunuz. Ev 25derece. Kizimin anli isilik olmus. Bi de emerken kafasi cok terliyor.ozellikle kafasinin koluma dayanan kismi ter içinde kaliyor .ve orda hemen isilik olusuyor.

Kizlar siz bebisleri nasil giydiriyorsunuz. Ev 25derece. Kizimin anli isilik olmus. Bi de emerken kafasi cok terliyor.ozellikle kafasinin koluma dayanan kismi ter içinde kaliyor .ve orda hemen isilik olusuyor.

aynen benim evde öyle ve benim kızda çok terliyor emerken
üzerinde bir uzun kollu zıbın bir kilotlu çorap var ve alt üst ince bir takım var uyurken battaniyeyi çift kat yapıp örtüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…