2015 Şubat Anneleri

kaç gundur yazayim dioyorum firsatim olmuyor unuruyotum
licthide yazmisti sana daha once her gunun ayri degeri tablosu var
o goturdugun dr a bu tablouyu bi sor olurmu canim

kaç gundur ugrasiyorsun ve bebegin hiç biseyi yok aslinda

Uyuyana kadar değil sürekli odadayım. Kırk gündür hiç çıkmadım. Yapan alanım oldu. Tv izleyen biri değilim tv izlemeyi özledim. Evimin diğer odalarını özledim.
valla sende baya saglam bi psikoloji varmis 40 gunde yine saglam kalmi$sin bu odaya kapanma olayiyla

Parça falanda geliyormu canım senden.sinirim bozuldu artik.kırk sonu dediğin ne oluyorkiaz önce başım döndü wc deyken.uzaniyorum şimdi çok tırstımannem normal dedi telde.yorgunluk uykusuzluk yaparmis
Benden de geliyor parçalar.

Ya benim bebiş yatarken vücut dümdüz sadece başı çeviriyor kızlar normal mi?

Kan testi bir günlük bile olsa çıkıyor diye biliyorum ben.kan en guveniliri.sen doğum yapmadın di mi canım ben bizim kızlardan sandım ama yanlış düşündüm sanırım
ay dogru belirtseydim keskeee yok ben istiyorum ama olmuyorrrr

Ya benim bebiş yatarken vücut dümdüz sadece başı çeviriyor kızlar normal mi?
normal canim daha basini tutamiyor ya ondan bende yan yatirma yastigina yatiriyorum bi sure sonra kipirdanirken dumduz yapiyo kendini ama basi hep yan donuk mama verirken kolay oluyor kucagima almadan basi yan donuk rahat veriyorum Allah korusun bogulma riskide olmuyo

Kizlar daha once sordum mu bilmiyorum gaz cikarmaya yardimci olan aci elma yagi yakar mi bide bebeklerin ayak tabanlari piser mi?

Bnm de erken uyancak da Oyalayamicam diye Aklım çıkıyor :)
Gerçekten oyalıycam diye bin türlü şaklabanlık yaptım. Akşam üstü tozutuyor zaten. Gündüz gece süper akşamüstü mız mız ne dediği belli değil ne uyuyor ne uyanıyor.

Kabak çekirdeği gaz yapar mı birde sarımsak

kızlar benım dogumumun ustunden 1 aygectine agrım vardı ne sızım 10 gunde baya toparlamıstım rahattım ama 2 gunddur dikişlerim sanki yeni dogum yapmpspm gibi oturup kalkarken agrımaya basladı karnım düsecek sanki oturunca kalkamıyorum dogrulamıyorum basa geri dondum ne oldu anlamadım usutmekten olurmu yada neden olmustur bilgisi olan varmı ?

Gerçekten oyalıycam diye bin türlü şaklabanlık yaptım. Akşam üstü tozutuyor zaten. Gündüz gece süper akşamüstü mız mız ne dediği belli değil ne uyuyor ne uyanıyor.

Okuldan doktora hocam aradı başımdaki hoca dışardan birisiyle anlaşmış doçent olarak onu alıcakmış bölüme. O saatte başladım üzülmeye bebiş de o saatten beri huzursuz zaten sabahtan beri de uyumamıştı. Kendimiz etkiliyoruz bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…